Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Dragon
addikt
Nagyon szeretem a Splinter Cell összes részét, mert imádom a lopakodós játékokat, Up a játéknak!!
-
UFO11
csendes tag
UGY NÉZ KI MINT SEBESTYÉN BALÁZS... NEM ??
-
elit_hun
őstag
A DA konzolon egész jó volt, de PC-re nagyon elrontották
A Conviction nekem tetszet, csak éppen nem Splinter Cell: Convictionnak kellett volna hívni, hanem simán Cinvictionnak, és a főszereplőnek meg a neve lehetett volna Joe Fisherman, nem pedig Sam Fisher
Chaos Theory valójában nagyon jó volt, főleg a coperatív része.
Miért rohannálak le?
-
munky
őstag
SC DA-t úgy vártam mint a messiást de PC-n hatalamas csalódás volt számomra az optimalizálatlan és bugos port miatt.
Látva a Conviction-os képeket illetve videókat sikerült kiszórni a játékból minden olyan elemet ami a régi SC játékokban megfogott.
Doboz dobálás Sam-el az nekem nem bejövős.
Szóval nem hat meg különösebben a hír.
chaos theory marad a legjobb rész itt is figyel eredetiben.
elit_hun : uhh, remélem engem nem rohansz le ennyire.
-
elit_hun
őstag
Lehet, hogy mivel az életben dagadt, túlsúlyos és lúzer vagy, szeretsz legalább virtuálisan menőcsávó lenni, aki egymaga ráront 100-200 ellenségre, és persze le is mészárolja őket. De tudod, nem mindenki a gép elött éli ki az RL-ben szerzett rossz érzéseket...Menj vissza codozni vérpistikém
-
whatever
aktív tag
ezt érdemli az aki lopakodós játékokkal játszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Fotó állvány eladó
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest