- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Plazma TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
asthma
tag
Szerintem továbbra is jó szálon viszik tovább az történéseket, amúgy én ezt a trailert láttam róla: katt
Azért ezek az animációk se semmik ;) -
limonade
csendes tag
Szerintem meg pont most vesztette el az eddigi nevét, mert ez már nem Splinter Cell. Az előzőek nagy kedvenceim voltak, eredetiben is megvannak, dez videók alapján már csak egy sima darálós hülyeség lesz.
-
tomi_mod
aktív tag
Képek alapján tetszettek az előző részek, de csak képek alapján. Volt alkalman kipróbálni egy két részét, de nekem valahogy nem jött be a játékmenet.
Ez viszont ütős! Szinte ugyanazok a lehetőségeid, de zúzósabb kivitelben.Lehet valakinek pont ezért nem fog tetszeni az eddigi részek után, de sztem durván jó lesz!
-
winfier
senior tag
válasz
BloodyEddie #4 üzenetére
hehe nekem már meg van
Remélem ez is olyan jó lesz mint az előző többi -
BloodyEddie
őstag
Basszus... én akkor érettségire akartam tanulni...
-
Gomez86
őstag
Hmm! Jó hangulatos kis vidi! Egy próbát szerintem megér majd!
-
nrgia
őstag
Nem rossz-nem rossz...
-
Enton
addikt
Érdekes nagyon, hogy az összes mostanában megjelenő játék mellé adnak valami pluszt, ha a GAMESTOP-on rendeled elő.
Kik ezek a Gamestop-osok? Van pénz lefizetni a UBISOFT-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest