- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
Nézd én minden részt legalább kétszer végigjátszottam. Manapság már nincs igazán türelmem (vagy legtöbbször időm?) annyira lopakodni, mint az első részekben. A Conviction-ben ahogy írják már több az akció, de azért végig lopakodni érdemes / ajánlott, mert könnyen meg lehet halni (főleg magasabb nehézségi szinten).
-
törölt tag
jó lesz!Várom már
-
-kdM-
senior tag
hát nem tudom...ezzel a szinkronhanggal már nem az igazi, ráadásul ahhoz képest, hogy ez folytatás, Sam egészen megfiatalodott
-
Jander
senior tag
Remélem azért legalább annyi lopakodás lesz benne, mint a Conviction-ben... az nekem viszonylag jó arány volt.
-
TazLeacher
nagyúr
Ez most nagyon úgy tűnik, mintha a Convicton akciója és a korábbi részek full lopakodós játékmenete keveredne. Ha tényleg így lesz, kib@szott jó játékot kaphatunk. A trailer engem megvett kilóra.
-
kapeti07
senior tag
Jó lesz, hogy jön az új rész és annak is örülök, hogy a történetet továbbviszik és nem egy előzmény lesz. Kíváncsi leszek a kinect hangvezérlésre, bár szerintem ez a fícsör csak addig lesz érdekes amíg kipróbálja az ember (parasztvakítás), utána úgysem lesz használva.
-
pckownz
őstag
Valamiért imádom a SC játékokat. Vissza tudják adni az igazi titkos ügynök feelinget.
Ha jönne egy ilyen bond, vagy DeltaForce, esetleg CoD játék, az maga lenne a messiás -
vitaro
senior tag
Michael Ironside nélkül már nem az igazi.
-
Neks
tag
Nem értem mi ez a teaser, mikor már kint van a full trailer is... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest