Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
Nézd én minden részt legalább kétszer végigjátszottam. Manapság már nincs igazán türelmem (vagy legtöbbször időm?) annyira lopakodni, mint az első részekben. A Conviction-ben ahogy írják már több az akció, de azért végig lopakodni érdemes / ajánlott, mert könnyen meg lehet halni (főleg magasabb nehézségi szinten).
-
törölt tag
jó lesz!Várom már
-
-kdM-
senior tag
hát nem tudom...ezzel a szinkronhanggal már nem az igazi, ráadásul ahhoz képest, hogy ez folytatás, Sam egészen megfiatalodott
-
Jander
senior tag
Remélem azért legalább annyi lopakodás lesz benne, mint a Conviction-ben... az nekem viszonylag jó arány volt.
-
TazLeacher
nagyúr
Ez most nagyon úgy tűnik, mintha a Convicton akciója és a korábbi részek full lopakodós játékmenete keveredne. Ha tényleg így lesz, kib@szott jó játékot kaphatunk. A trailer engem megvett kilóra.
-
kapeti07
senior tag
Jó lesz, hogy jön az új rész és annak is örülök, hogy a történetet továbbviszik és nem egy előzmény lesz. Kíváncsi leszek a kinect hangvezérlésre, bár szerintem ez a fícsör csak addig lesz érdekes amíg kipróbálja az ember (parasztvakítás), utána úgysem lesz használva.
-
pckownz
őstag
Valamiért imádom a SC játékokat. Vissza tudják adni az igazi titkos ügynök feelinget.
Ha jönne egy ilyen bond, vagy DeltaForce, esetleg CoD játék, az maga lenne a messiás -
vitaro
senior tag
Michael Ironside nélkül már nem az igazi.
-
Neks
tag
Nem értem mi ez a teaser, mikor már kint van a full trailer is... [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair RM850x - 850W - 80PLUS Gold - Full modularási használt tápegység
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest