Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ajj de bírom az ilyen cumókat. Fognak egy házat, (amit mondjuk kiadtak volna egyébként is) (lásd pl. a CM 690 nV edition) rákúrnak egy nV logót meg néhány részét zöldre festik és máris lehet felárral adni a sok iq fighternek.
Agyrém.
-
Morden24
nagyúr
Hát, a mai VGA-kban nem sok kecsesség vagy elegancia van, ami nem is gond egy általában nem látható alkatrész esetén.
Ezt viszont tökéletesen átültetni egy gépházba valahol hatalmas eredmény. Elég ronda ahhoz, hogy az ember megszólja, de nem eléggé, hogy legyen benne valami érdekes. Az 5000HUF-os "piaci" házak szintjén van, plusz egy nV logo. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
DeltaPower #38 üzenetére
kettőt kérek, meg egy posztert is
hol lehet fizetni?
-
bocsika
aktív tag
Ekkora zöldséget.
Ami ennyire zöld az biztosan energiatakarékos. -
Tri-SLI 480, és ez is leolvad.
-
Killer01
őstag
Pff..ez vicc, tényleg tésztaszűrő feeling. Azért utálom az ilyen lyukacsos házakat, mert sokkal jobban kihallatszik a ventik hangja. Bár a ferminél tök mindegy, szerintem hangosabb a hűtésük mint az AEG vampyr porszívóm
-
Pubszon
veterán
AZ ára egy kisebb gépével fog vetekedni.
-
qanic
tag
Ha azt a 3db 480-ast, ami bejön Magyarországra egy ember veszi meg, akkor jól fog jönni neki egy ilyen ház.
-
Hát elég pofás kis ház, de az SLI Fermi kicsit ilyesztö lehet fogyasztásilag,pláne ha 3 van benne.
1000wattos táp lehet nem elég hozzá? -
LackoMester
addikt
Egést pofás, de valahogy már nemvennék több Tt házat, nem váltak be.
-
Silentfrog
veterán
Juj de megnéznék egy videokártya hőfokot egy ilyen házba,ha három van igy egymás alatt.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
- = Zk = - #30 üzenetére
Érdekes hogy AMD edisön létére piros színű, mert az AMD zöld, az Intel kék
Ha ATI vagy AMD Radeon edisön lenne akkor megállná a piros szín a helyét.
[Kötözködés OFF]
-
iSonic
addikt
Nagyon csinos kis házikó
-
zola0601
tag
Nem rossz!
-
atike
nagyúr
Nekem tetszik!
-
- = Zk = -
félisten
Haf 932 amd edition. Nekem az a pálma.
Ez a kuckó valoban nem csúnya.
-
Sanyix
őstag
én kihasználnám a thermit és inkább kolbászt vagy jóféle saslikot sütnék rajta, vagy teát főznék
-
Gyuffa
tag
Na, ezt nevezem gépháznak
Szép szitás , de nekem ez pont bejön -
szuper-t
őstag
nem rossz ötlet 1 kis pénzlehúzáshoz
-
Apollyon
Korrektor
Csodálatos. Ati Radeon-ból mért nem csináltak ugyanilyet? Na nem mintha megvenném...
Mostanában az Nvidia nem valami jó választás, mégis ki akar egy bazinagy Nv feliratot a házára? Ejj...
Meg ez a nagy ötlet...
Már önmagában gáz hogy ilyen KELL hogy ne égjen szénné a cucc. PF.
-
Janika!2
aktív tag
Ha lenne mit belerakni beleraknám a 3db GTX480 am
Szép kis házikó..
-
DriderG
tag
Azért még itt is szépen meg fog főni, akármennyire szellős is oldalt és hátul. 3xSLi meg egyenesen halálos, főleg 3 db GTX 480 esetén!
-
mmdms
addikt
inkább semmi, eldurrant az agyam...
-
atti_2010
nagyúr
Lassan ez úgy lesz hogy veszel egy Fermit, majd kell egy izmosabb táp, egy 50-60k házikó,aztán kiderül hogy egy speciális alaplap is kell hozzá, és olyan 350-450k kész az Nvidiás gép, annak a szemüveges palinak bemoshatnának az Nvidia fanok egy hatalmasat.
-
Fix
tag
Nekem nem hogy a Fermi nem kell de a thermaltake-ból sem kérek amióta befürödtem 36'000HUF-ért.
-
Tidus
addikt
Thermaltake-nak sok sikert kívánok a Fermi-hez, ne hogy belebukjon...!
-
törölt tag
jól néz ki.
és tényleg nem oly rég olvastam valahol, hogy lassan nem lesz más egy ház csak ventik némi keretanyaggal összefogatva....hmmm..... -
Sicilian
addikt
Nekem ez nem igazán tetszik, szerintem gáz
-
Stiky
senior tag
-
nbg
senior tag
Nem is tudom... barmi ami ilyen csini ledekkel van kivilagitva, mar alapbol nem lehet szep... (ez alol kivetelt kepeznek az audik...
)
-
Mr.Csizmás
titán
világ első nvidia által támogatott tésztaszűrője
-
Simi2000
tag
Jól néz ki.
Csak sztem marha drága lesz....
-
Entryy
aktív tag
" A vállalat ehhez egy belső légcsatornát tartalmaz,"
Itt valami nincsen rendben. -
Sárpac
nagyúr
Jaja kell is a ferminek mert nyáron tuti megy vissza garba az 50%-ka holmi házzal használva!
-
RI/OS
addikt
Tetszetős ház, de elég lehúzás szagú a dolog
-
JoolsNOS
veterán
"ami kifejezetten a GF100 lapkával szerelt kártyák hűtési igényeihez illeszkedik"
Ami azt jelenti csináltak egy szitát sok ventivel
De tényleg szép. -
FRENK1988
veterán
Na szerintem kezd értelmet nyerni egy egy 1kW-os tápegység. A ház szép. (így ATi-s szemmel is
) csak az a fránya szabvány
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az Element V Nvidia Edition nevű megoldás az GeForce GTX 470 és 480 SLI konfigurációkat is támogatja.
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth-headsetekről általában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest