Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
válasz
MiklosSaS #17 üzenetére
,,Na most a baj csak az hogy Jim Keller jelen pillanatban az Intelnél tevékenykedik. Szóval a következõ 2-3 év lesz az amikor az Intel elõhúzz valami Conroe-hoz hasonló csodachip-et szerintem. "
Jim Keller és az Intel a következő 2-3 évben maximum a fszát huzkodja, mivel olyan gyártástechnológiai lemaradásban vannak hogy nincs az a mérnöki bravúr amivel egy közepesen jól menedzselt vetélytárs ne verné tönrke őket. Siratod őket a szpeciális 5nm-rel, a helyzet viszont az hogy mire az Intel 7nm-re felfut asztali szegmensben addigra az AMD 3nm-en fog gyártatni. Soha az életben nem verte még gyártástechnológiai lemaradásban az Intel az AMD-t.
Jelenelg a következő 3 évet elnézve az AMD elég csak a fiókból előhúznia valami chiptervet és legyártatni a TSMC-vel, ez is elég hogy feltörölje az Intellel a padlótAkkor változna ez, ha az Intel számításba venné a bérgyártást, de szerintem a nincs erre olyan partner aki ki tudná szolgálni az ő kapacitásukat. Mondjuk most majd fognak szépen visszaesni, lassan ideje bevetniük a régi piszkos zsarolós trükköket mert verseny alapon nem fognak labdába rúgni.
,,Ezt valamivel bizonyitani is tudod? Mert én ugy halottam/olvastam hogy több mint 50 %-ban az õ munkája."
Aha, erről egy linket, elkézpelem ahogy zet egy cikk leozza hogy xy fejlesztés xy embernek az 50+%-aKicsit sem olyan mintha most találtad volna ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest