Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- LG LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rviktor
csendes tag
válasz
Hegyirabló #9012 üzenetére
Na már nem bírom szerkeszteni, de ez amúgyis off
Az USB portokon általában mindig van 5V csak az áramerősség korlátozott (100mA) ez arra jó, hogy az egér és billentyűzet működik rajta és ezzel el lehet indítani pl a gépet.
Az USB host akkor ad többlet áramot 500mA (PowerUSB esetén max 1,5A, de néhol olvasni 5A-t is.), ha a host kéri tőle, na de hiába kéri ha még nem megy a rendszer és nincs ami kiosztja neki vagy értelmezi a kérést. Ezért van az, hogy nem tölt amíg bootol a windows.
Ha bekapcsolod az alaplapon az USB portot, hogy működjön kikapcsolt állapotban, akkor az eszközzel nem kommunikál, hanem tölti mintha csak a töltőre tetted volna.
-
rviktor
csendes tag
válasz
Hegyirabló #9012 üzenetére
Nekem a notebookon van egy USB3 port amit be lehet kapcsolni akkor is, ha ki van kapcsolva a gép. (BIOS-ban és van egy külön program is)
Kikapcsolt állapotban így Töltés (AC) felirat van az akkumulátor használat menüben...
Amikor indul a gép a nincs töltés felirat, amikor elindult a rendszer akkor Töltés (USB).U.I.: Az asztali gigabyte alaplapon is találtam egy ilyen portot. Pirosra van színezve USB 2.0 és ez is bekapcsolható BIOS-ban kikapcsolt gép mellet...
-
rviktor
csendes tag
-
rviktor
csendes tag
válasz
Jeanne d'Arc #2565 üzenetére
van
-
rviktor
csendes tag
Hasznos, hasznos
De nem gondoltam volna, hogy a beállítás rossz, mert az internet ment wnw-el és internet APN-el is, csak LTE hálózaon nem.
Mivel friss az LTE előfizetés, azt gondoltam nem aktiválták az LTE-t és ezért tartott eddig a szívás, mert az ügyfélszolgálat mindig csinált valamit... Reset, előfizetés frissítés, kivizsgálás etc...
Ez pusztán hasznos infó aki frissen vált LTE-re vagy a telefonját emlékezetből állítja be, esetleg használja a MobilTV-t mert amellet nincs LTE.
Egyébként milyen csomagod van ami 21 Mbites és nem LTE-s?
-
rviktor
csendes tag
@kali:
T-s a telefon és még csak nem is a wnw hanem az intetnet apn volt az alap beállítás. Azt mondta a Support, hogy valószínűleg letöltöttem az Beállítások -> Xperia -> Internetbeállítás menüben a beállításokat és felülírta a szolgáltatói adatokat.@zenwalk:
A 60 Mbites csomagot csak kipróbáltamMert megevett volna a fene, ha nem próbálhatom ki
De az mobilra tényleg felesleges.
Viszont a 21 Mbites csomagnál durván érezhető az LTE vs. 3g
LTE-n a 21 Mbit valóban 21 Mbit és VOIP-ozni lehet LTE-n! Amit az Xperia Z defaultban támogat segédprogram nélkül.
3g-n ugyanezzel a telefonnal és ugyanezzel a (Business NET M) csomaggal 7-10 Mbit van és a VOIP élvezhetetlen. -
rviktor
csendes tag
Ha valaki próbálkozna az LTE-vel...
2 napot küzdöttem, hogy ha LTE hálózatra lép fel a teló megszakad a net. 3G-n minden ok.
Megoldás az "internet" APN-t átírni "internet.telekom"-ra és többet nem használni az Xperia -> Internetbállítások menüpontot2 napig teszteltem a 60/22 Mbites csomagokat 13 és 3.-kerben tökéletes volt.
Mivel mobilon 2-3 Gb-ot használok ezért felesleges volt ekkora csomag így megmaradtam a 7 Gb-os 21/7 Mbit-nél 3.700 Ft/hó-ért elég jó.
A 21/7-es sebsség elérhető szinte mindenütt Budapesten.
Ahol mértem és megvolt a 21/7
Bp.: Újpest központ, Westend, DunaPláza, Flórián tér, Nagybani Piac, Budafok, Soroksár.
Érd: centrum, Fácán köz.
Pomáz: Ipartelep
Szentendre: HÉV1-es LTE térerő mellet is piszok gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest