Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Alapból baromságnak tartom a bootloader zárását! Általában maximum 24 hónap ugye a garancia is, na, ugyanekkor már konkrétan a SW-es support is véget ér. Sokkal értéktartóbbak lennéne a droidos mobilok, ha a SW support után lehetne még más ROM készítők általi dolgokat felpakolni rá.
Csakhogy egy szubjektív példával éljek.
Egy Xperia Z újonnan mennyi is? A T-nél egy összegben "Telekom üzletekben: 120 990 Ft".
A piacon jelenleg 60-90 ezer körül mozog. GSM boltokban is olyan 85-90-től elérhető dobozosan. Most, hogy szingapúri meg ilyenek, abba ne menjünk bele részletesebben!
Eltelik X idő, mondjuk fél év. Az újonnan megvett készülék 121 helyett majd jó, ha 90-100 körül megáll. De ez csak az értékvesztés! De időközben a gyártó kidobja a Z1-et, Z1C-t, meg a Z2-t. Mert olyan hű de öreg paletta a Z -> Z1, hogy már egyből kell egy Z1C-t meg egy Z2-t piacra dobni, nehogy már lemaradjon. Aztán nyit majd a Z2 a T-nél pl. 140-160 körül, a Z pedig lesz 40-60, a Z1 50-80. A Z1C meg majd valahol elkullog...
Aztán sebtiben gyúrni kell a Z3-ra, mert a csúnya LG kidobja lassan a G3-at, a Samsung már gyúrja az S6 terveit, a HTC volt olyan pofátlan kiadni az M8-at és nem tűrhet halasztást a Z3!
Hova? Kinek? Minek?Mégis mi volt az a hű de rohadt fontos dolog amiért az ujjlenyomat olvasót már bele kellett integrálni az i5S-be meg a Galaxy S5-be?
Nem hiszem, hogy ez tömeges igény volt!
Az okosórákat még betudnom annak, hogy spórolóknak, orvosoknak, stb. jól jön! De az ujjlenyomat olvasó???Na, az kicsit magas!
Aztán itt a 4K alias UHD! Mégis kinek a retinájához kell "3840 × 2160"-as felbontás? Alaphangon az 1080p-st se tömegesen használják ki. De oké, haladt a technika és technológia, vannak BD filmek, stb., így legyen elérhető mobilon is. Oké! Na, de 4K?
Mi lesz a következő etap? A 8K, mert tabletbe marha nagy szükség lesz a 7680 × 4320-as felbontásra? Minek? Hogy le legyen kőrözve a iPad retina? Baromság! Abszurd!Kész vicc ami a mobilok terén történik!
Anno azzal kezdődött, hogy a nagy telefonok legyenek minél kisebbek. Sikerült! Aztán legyen vékonyak. Ez is sikerült! Utána legyen színes, tudjon mp3-at kezelni. Meglett! Aztán legyen érintős. Ennek is eljött az ideje! Aztán legyen nagyobb...3,5 -> 4 -> 4,3 -> 4,7 -> 5 -> 5,2 -> 5,5 -> 6...
Tudja a flac fileokat kezelni meg az mkv-t... Agyam eldobom! Az üzemidő ami elég régóta nagy balhékat okoz, azt szarjuk le! Jelenleg az LG volt az amelyik nekiállt végre erre is figyelni és igen jó úton halad!Kíváncsi leszek, hogy mik jönnek még?
Integrált X-Ray funkció? Komolyan van ami már szánalmas, de inkább vicces kategóriába tartozik.
-
törölt tag
Ugyan tény, hogy a legtöbb user már az alap JB-t sem használta ki, de ezzel együtt gáz dolognak tartom, hogy azért, mert valami iszonyatos logika kitalálja ezt a "kifutott" dolgot, egy amúgy jó készülék végét jelenti SW-esen. Mert, ha valóban nem bírná a HW akkor azt mondom, hogy hivatalosan legyen finish a csúcson, aztán majd a MIUI, CM, stb. csapat folytatja.
Ez anno a Galaxy S első verziójánál keltett nagy felháborodást. De ugye a Galaxy S esetében nagyon nem tudtak olyan effektív érvet mondani ami miatt nagyon folytatni kellett volna. Most azért lenne! Főleg az optimalizáció. De hát ez derogál...
-
törölt tag
"The Xperia Z is likely to reach the 18-month cycle in August, which means that it will probably remain on Android 4.4.2 KitKat (or perhaps 4.4.3) until it gets discontinued."
-
törölt tag
válasz
Stevenstyle #18614 üzenetére
Szerintem multitaskba ott van egy vagon cucc. Vagy maga a ROM nem jól ment fel!
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #18541 üzenetére
Milyen tail?
http://mobilarena.hu/hir/dragontrail_erosebb_mint_a_gorilla_glass.htmlHa nincs fólia, az gáz!
-
törölt tag
válasz
feribk #18534 üzenetére
A gyári eléggé megbízható!
Itt láthatod milyen "könnyű" leszedni:
https://www.youtube.com/watch?v=rQ0AfF4JgM8Itt meg az, hogy mit bír:
https://www.youtube.com/watch?v=zYgkK5jP8w4Amit eladtam elsőre Z, annak brutál volt már a fóliája. Aztán le lett szedve, és mint valami 0 perces készülék úgy nézett ki. Tehát igencsak erős!
-
törölt tag
válasz
Stevenstyle #18533 üzenetére
Így ahogy írod! Az illesztés sajna picit hibás. De azt szerintem még valami kis tákolással meglehetett volna műteni.
-
törölt tag
válasz
Stevenstyle #18524 üzenetére
Nem mozgott. Inkább a bumper csúszott szét picit. Mármint ahogy egymásba csúszik a két rész. Amúgy strapabíró darab volt, és kb. 1000 ftba fájt. (Ebay persze)
Kidolgozásra szerintem nagyon jó. 90-95%-os. -
törölt tag
válasz
Stevenstyle #18516 üzenetére
Nekem ilyenem volt:
-
törölt tag
válasz
ADAM1337 #18508 üzenetére
Anno S-t akartam. De valamiért úgy mindig kimaradt. Idővel jött a Z. Nekem is az üzemidő volt az egyik fő problémám vele. Na, de egy 5 colos kijelzős mobiltól nem szabad azt elvárni, hogy huzamos használattal kibírjon egy napot!
Persze a 4.3-as ROM, mellé a Greenify azért segített sokat. Na, meg a Clean Master!
Ezen kívül a fejlesztőibe kilőttem az animációkat 0-ra. Lehet látványos, de, ha már van 4 mag akkor minek fogja vissza?Nekem most ami bevált az a G2! Igaz ez már 5,2-es, de kibírja a teljes napot mindenféle csesztetéssel!
-
törölt tag
válasz
ADAM1337 #18504 üzenetére
Egy ideig nekem se volt bajom a Z-kkel! Majd eljön mindennek az ideje.
S-hez bárhogy is hasonlítani iszonyatos nagy butaság!
A Z 0,7-el nagyobb képernyőmérettel dolgozik, ráadásul FHD-ben! Ezen kívül nem 2, hanem 4 mag hajtja. Megfejelve ezt +1 GB rammal.
Ugyanígy nem lehet pl. a Galaxy S2-t az S3-al összehasonlítani.Fedelet Ebayről csak! Ott van "genuine" is, ha valaki ahhoz ragaszkodik.
A power banokat én rondának tartom. Egy telefonnak legyen normális üzemideje mindenféle atomerőmű nélkül! -
törölt tag
válasz
feribk #18470 üzenetére
Tudok róla...
Csupán 2014-ben már sem a vok/wok, sem az XD és társai nem a menő kategóriába sorolandóak.
dekrert is leszoktattam a cigi és pia után arról, hogy így írjon! Naponta kétszer csaptam a kezére! Egyszer azért, mert ROM-olgatta a Z-t, másodjára, mert pörgött és rövidítve írt! -
törölt tag
válasz
feribk #18452 üzenetére
1. A mobiltelefonokba szerelt kamerát nem kellene keverni a Nikonnal...
Nem profi fotózásra vannak kitalálva, és nem is fog egyetlen kamera sem olyat élesíteni, mint a CSI-osok gépe.2. A fakóságnak több oka lehet. Pl. egyszer jó kis párás helyen volt tartva. Na, onnantól ez szívás!
3. A Z akksija olyan amilyen. Nyilván meggyötörték és ebből kifolyólag akksicserés lesz.
Amúgy Greenifyvel lehet javítani rajta kissé, illetve a 4.3-as ROM-mal.Amúgy, ha ennyi bajod van vele, akkor miért vetted meg?
-
törölt tag
válasz
muratomi1 #18395 üzenetére
Fuss neki újra a gondolkodás mezejének!
Leírta dekrer (és megannyi más személy) azokat a dolgokat amiket kérdeztél. A második kérdésed egy pontatlan, szubjektív baromság!
Ha veszed a fáradtságot és rákeresel alap szavakra, aztán megszámlálod, hogy hányszor lett leírva, akkor utána rájössz, hogy amíg a kérdéseid leírtad már megkaptad volna a választ.De tudod inkább vagyok bunkó, mint olyan, aki nem képes venni 2 perc fáradtságot olvasni! Előbbi nem erény, de az utóbbira hamarabb vágják oda csuklóból, hogy agyhalott!
-
törölt tag
Azért nekifutottam annak amit írt...
"Mi az utolsó rendszer frissítés a telefonra?"
Ez ugye értelemszerűen az Összefoglalóban, a Sony honlapján és megannyi más oldalon is fent van."Van valami baja a telefonnak?"
Ez egy szubjektív és hülye kérdés!"Tényleg lehet víz alatt használni(persze normális körülmények között és természetesen nem kitéve tűző napra és utána hideg vízbe és egyikbe se külön külön)"
Erről meg ugye leírtam nem rég a szervizes esetem ami igen jól kihangsúlyozza a választ. De olvasni... -
törölt tag
válasz
csiziktomi #18386 üzenetére
Ha nem unibody az egész test, hanem bárhol is részekre tagolódik, onnantól mindegy a befogatás! A hőingástól, stb. dolgoktól meggyengül a szerkezet.
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #18376 üzenetére
Nem rossz próbálkozás! De kellett volna egy rev 1.1-es vagy rev 2.0-s modellt kidobni, mint ahogy azt az LG tette a Nexus 4 esetében!
Ott sem volt szégyen bevallani, hogy hibák voltak. A Sonynál ilyen téren még picit fejlődni kell!
Tény, gariban elismernek mindent és tényleg cserélik amit csak lehet. De azért szerintem nekik is kellemetlen ez egy idő után!
Az pedig nekem fájó pont, hogy maga a Z ami szerintem baromi jó dizájnt kapott, okosítható, az ennyire több sebből vérzik!
Nagyon remélem, hogy a Sony nem a Samsung, HTC, stb. gyártókkal akar versenyezni, hogy az Övé legyen a dobogós hely az új készülékkel, hanem inkább ráhagy egy kis időt, de korrigálva az elődök hibáit sokkal jobb telefont dob piacra! -
törölt tag
Na, mai móka!
Elvitték a Z tesztkeszüléket garanciáztatni, mondván, ha van gari akkor probléma nem lehet!
Gondoltam naivan... Bevizsgálták a telefont közel két órán át, majd elismerték, hogy hibás anyaghasználatrol van szó, aminek értelmében kapok egy teljesen új készüléket! Hurrá, gondoltam magamban! Aztán a szervízes hamar megjegyezte, hogy az indikátorok bizonyos hőmérséklet változás során elszíneződhetnek, az elő- és hátlap elválás probléma a gyári támasztó miatt ugyanúgy elő fog fordulni, a kamerapiszok pedig annak a jele, hogy meggyengült a készülék illesztése és hamarosan várható egyéb probléma!
Úgyhogy finoman szólva ez van, ezt kell szeretni.
Imádtam a Z-t, de ennyi galibát után elválnak útjaink. Talán majd valamikor egy Z2 vagy Z3 magasságában kap egy újabb esélyt.+ Megjegyzés! Akinek a záró gumik sérültek azoknak agriában kicserélik! Tehát nem kell vele bohóckodni.
-
törölt tag
válasz
barnabasss #18351 üzenetére
-
törölt tag
válasz
barnabasss #18348 üzenetére
Nos, nekem baromira nem volt sok dolog a 4S-en. Alap 7.1-es iOS ugye, semmiféle piszkálás nélkül! Mellette Facebook és Facebook Messenger. Néha Safariztam. De az üzemidő csak fél napig volt elég. S valljuk meg, azért az iPhoneok sosem voltak arról híresek, hogy nagyon hosszan bírnák a strapát!
Mondjuk a 4S védelmére szóljon, hogy azért már nem mai készülék. Nyilván egy akksicserével másabb lenne a képlet. Persze akkor se lenne 1,5 napnál hosszabb az üzemideje!A Z nekem fél - háromnegyed napot bírt ki strapával, ami nem rossz! Ennyinél bármelyik iPhone lehasalt volna!
Bármi meglepő, de még a Nexus 4 sem tudta azt hozni KitKat-el, mint a Z a 4.3-al.Az iPhone 5 és a 4S között ugyebár van azért különbség. De elhallgattam az iPhoneos ismerőseimet, nem nagyon törték össze magukat a váltás miatt. Az 5S-t pedig tervezik, de nem a jelenlegi árfolyamon!
Visszatérve a Z-re! Nyilván a Z-nek is megvannak a hibái. Kamerapiszok, külön életvitelt élő elő- és hátlap, indikátorelszíneződés, olykor vicces üzemidő. De ettől függetlenül elég jó ketyere lett! Nyilván a Z1 jobban össze lett hozva. S, ha nagyon Sonyt kellene választanom, még akkor se váltanék Z2-re, ha megtehetném! A Z1 szerintem bőven elég. Arról nem is beszélve, hogy a Z2 belépésével a Z1 ára lejjebb fog menni.
Amin érdemesebb elgondolkodni, hogy mire használod ki a telefont? Nyilván, ha csak telefonálsz, naponta párszor nézel e-mailt, olykor Facebookot, akkor az iPhoneok közül bármelyik megteszi.
Ha huzamosabban kell online is lenned telefonon, akkor viszont már nem olyan jó választás! Ott már el lehet gondolkodni valamelyik közép- vagy felső kategóriás androidos készülékben.
Nekem ami szimpatikus volt, az a HTC One és az LG G2. Valahogy így hirtelen ezek jöttek be!
Aztán a G2 mellett az az érv szólt többek között, hogy jó az üzemideje, friss droid van rajta, van infra benne, stb.!
Így elvagyok egész nap online, napközben távkapcsolóként lekezeli még a T-s (Cisco) set-top-boxot is. Több nem is kell!
HW-ileg pedig van olyan combos, hogy bírja a mostani dolgokat! -
törölt tag
válasz
barnabasss #18341 üzenetére
Nézd, üzemidőben biztos veszítesz! Méretben, vízállóságban dettó! És akkor még ott a testreszabhatóság.
Ugyanakkor az iPhone 4S szerintem nem lett egy rossz telefon. Bár én beszámíttattam egy G2-be inkább. -
törölt tag
Azért az iPhone 5 drágább!
A 4S sem rossz. Nekem volt a Nexus 4 után átmenetileg. Nem volt vele különösebb bajom! Sebességre a 7.1-el azért érezhetőek voltak a lassulások. Tehát a 6-os után nem igazán éri meg az újdonságok miatt áttérni 7-es iOS rendszerre.
Az üzemidő viszont nyilván a Z javára lesz írva a legszarabb terheléssel is!
Méretbe pedig hatalmas visszalépés!Most a G2 megváltás a 4S után!
-
törölt tag
válasz
barnabasss #18320 üzenetére
Ha ráfizetnek ~10E-t, akkor megéri!
-
törölt tag
válasz
csiziktomi #18235 üzenetére
Loctite 3298-al küldöm!
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #18230 üzenetére
No, én úgy szoktam csinálni, hogy egy pengével óvatosan megemelem az elválni készülő réteget. Ha 1 mm-re el lehet mozdítani, akkor oda egy speciális tűvel simán betudom kenni a ragasztót. Ami esetleg kijönne, azt egyből letörlöm ronggyal!
Tudom, jön a kérdés, hogy mi az a speciális tű?Nem titok! Egy inzulinfecskendőt használok ilyenre. Annak baromira vékony ugye a tűje, fel lehet vele szívni egy-egy csepp ragasztót és úgy benyomni ilyen pici helyekre, ahová mással nagyon nem lehetne beférni. Pepecs munka és óvatosnak meg gyorsnak kell lenni! De megéri!
-
törölt tag
Android 4.4.2 KitKat for Xperia Z Leaks in Screenshots
http://news.softpedia.com/news/Android-4-4-2-KitKat-for-Xperia-Z-Leaks-in-Screenshots-439333.shtml
Last week, Sony confirmed that the Xperia Z would eventually receive an Android 4.4.2 KitKat update sometime next month, along with other Xperia handsets.
However, we reported a few days ago that one of the early builds of KitKat for Xperia Z made an appearance at EMMA, Sony’s software tool for Xperia devices that allows users to flash software on their devices.
The build in question, firmware version 10.5.A.0.227 is definitely an Android 4.4.2 KitKat update, as XperiaBlog reports. According to the cited source, XDA Forum developer DooMLoRD captured the update and published several screenshots online.
At least one of the screenshots provided by DooMLoRD proves that this is indeed the Android 4.4.2 KitKat update for Xperia Z, while the rest show some of the goodies it will bring.
Unfortunately, while this means that Sony is hard at work to release KitKat for Xperia Z, we still don’t have an exact release date for this update.
One thing is clear though: this is likely to be the last major update that the Xperia Z will receive until it gets discontinued by Sony. Anyway, we will keep an eye out for more info on the matter, so stay tuned for additional info on KitKat for Xperia Z.
-
törölt tag
Android 4.4.2 KitKat ROM for Sony Xperia Z Now Available for Download
Sony Xperia Z is one of the lucky smartphones that will eventually receive an upgrade to Android 4.4.2 KitKat operating system. According to Sony, that will happen sometime in May, but an exact release date has yet to be unveiled.
Until then, those who already rooted their Xperia Z units or want to try out an earlier version of KitKat can download the latest official ROM that leaked online several hours ago.
We reported earlier this week the first KitKat build for Xperia Z, firmware version 10.5.A.0.227 popped up on Sony's EMMA flashing tool.
XperiaBlog also published some screenshots provided by XDA developer DooMLoRD, which were taken from an Xperia Z device running this particular build.
Today, DooMLoRD is back with yet more news on the long-awaited Android 4.4.2 KitKat update for Sony Xperia Z. In fact, he posted the firmware build that appeared on EMMA, so all Xperia Z owners with unlocked bootloaders can experience the goodness of the latest version of Android.
According to him, the KitKat ROM for Xperia Z features build number 10.5.A.0.227 and was initially aimed only for developer devices (brown ones). However, DooMLoRD managed to tweak it to make it work on retail Xperia Z handsets.
As we mentioned earlier, your Xperia Z will need to have the bootloader unlocked and working recovery, in order to install the leaked ROM. Also, keep in mind that this build should be compatible with both Xperia Z C6602 and C6603 model numbers.
As with all these more or less official ROMs make sure you know what your are doing before attempting to flash it into your smartphone, as you might brick it.
In this particular case, you might also want to know that this KitKat ROM for Xperia Z is a very early build, which means it's also very laggy. The information has been confirmed by DooMLoRD as well, so flash it only if you are willing to sacrifice functionality over good looks and new features.
Even though this build comes from Sony Mobile via a developer, there's no telling whether or not more features will be added in the final version. There's always the chance that some feature may be removed entirely, although we hope this won't happen in this case.
Anyway, for more details on how to download and install this Android 4.4.2 KitKat ROM for Xperia Z you may want to head over to the original thread.
-
törölt tag
válasz
SkyS1gn #18205 üzenetére
Még csak 4.2-nél tartanak! Mondhatni elég stabil. Feltettem és nem sikerült nagyon kiakasztani. A ramot persze feltudja zabálni. Tehát ez az android alap hibája. De amúgy szerintem kezelésbe (legalábbis így 10 perces hadonászásra alapozva) jobb, mint a CM legutolsó verziója!
Gyanítom a KitKat-et Ők nem a Z1/Z2-ről fogják átportolni, és a 4.3 hibái miatt inkább stabilabb kiadást választanak. -
törölt tag
Köszi!
Jópofán néz ki ez a ROM!Talán elmélkedem egy posztumusz telepítésen, mert utána a Z tesztkészülék mondhatni repül a kukába!
Amúgy ez is poén, hogy ott lenne a Stamina Mód ami látszólag pazar üzemidőt garantál(na), aztán mégse... Bezzeg a többi ROM rendesebben kezeli az üzemidőt.
-
törölt tag
válasz
-Faceless- #18196 üzenetére
"szoftveres extrák"?
-
törölt tag
A Z-n szerettem volna azt elérni, mint a Nexus 4-en! Magyarán annyit, hogy egy CM, KitKat alapú rom muzsikál rajta, ami sokkal jobb üzemidőt hozott, mint a gyári 4.3-as rom. Illetve azt ART környezetet megokosítani. De ez sajna nem jött össze!
Mármint SW-esen a sok probléma ellenére eljutottam az ART-ig, de közben az, hogy belsőre baromi jó, külsőre (már elnézést a kifejezésért) rohad a készülék, az fájó pont volt az életembe!Pedig, ha csak eszembe jut, hogy mennyi embernek ajánlottam Galaxy S3/S4 helyett a Z-t...
-
törölt tag
Amikor Z-ről váltottam Nexus 4-re, akkor nekem is ez az érzésem volt!
A Nexus 4 kisebb, ugyanakkor SW-esen megad mindent ami jelenleg bőven elegendő mindenféle okossághoz. Tény, S4, S, G2, etc. smart dolgait nem hozza. De ugyanez igaz a Nexus 5-re! De szerintem ezek feleslegesek is egy fejlesztői telefonba.Anno a Shine és BL40 után a Nexus 4 volt az az LG telefon amire azt mondtam, hogy ezt egyszerűen imádom! Csak ugye egy melóhoz iPhone 4S kellett (az iOS 7.1 miatt, ami mától már 7.1.1) és elcseréltem. Jó üzlet volt!
Aztán most ismét droidos dolgok vannak...
Most elment a 4S és helyette már G2-t koptatok.Visszatérve a Sony Xperia Z-re. Két készülékem volt. Az elsőt ugye elcseréltem, a második megmaradt romolásra, tesztelésre. Sajnos a kamerapiszok probléma előjött. Ezt persze egy Photoshoppal simán megoldottam, így nem is tartottam zavarónak. Azt viszont igen, hogy tényleg minimális használattal feljött a hátlap. Elvittem, gariztatták! Csudijó! Igen ám, de idővel jött a hátlapleválás. Ismét gariztatás. Majd most az előlapi rész jött le... A Sonynál közölték, hogy rengeteg hibás készüléket adtak ki és mivel már a Z1 kijött így nem is foglalkoztak visszahívással. Aztán persze ismét felvetődött egy rev 1.1-es javított Z lehetősége, de végül elvetették, mondván ott a Z1, ha valakinek jobb kell, illetve mivel bejelentette a Samsung az S5-öt így a Sony a Z1 compactra és a Z2-re fókuszál.
A KitKat érkezését sem tudtam annak a javára írni, hogy egy ilyen jó készülék ennyi hibát szedjen be!Pedig imádtam, hogy esőben nem kellett dugdosnom, bumperrel az esésektől sem kellett féltenem.
-
törölt tag
válasz
pepe091 #18155 üzenetére
Tiszta sor!
Na, de ehhez hozzátartozik az is, hogy hogyan használjuk a telefont! Nyilván, ha ezerrel hagyom, hogy a task manager megteljen, mondván alávágtak 2 GB ramot, akkor összefossa magát bármelyik készülék. Így voltaképp a Note 3 is megakasztható!
Állítólag a G2 most kap egy KitKat javítást. Abban bízok, hogy azzal már jó/jobb lesz.Z2-t meg kaptam most tesztelni. Ez baromi jól muzsikál KitKat-el!
A Z tesztkészülék pedig kezd meghalni. -
törölt tag
válasz
isti215 #18138 üzenetére
"1. hard restart it with vol.up + pwr.btn
2. reset to factory by phone
3. repair by PC companion
4. >>> go to sony"+
"Same problem here, I think sony design this to reduce the power needs when you turn brightness to Max. No such problem when in TWRP recovery."
Más infó ott sincs!
-
törölt tag
válasz
csatakacsa #18137 üzenetére
Megtehették volna azt is, hogy típushibára hivatkozva elhajtják az embert! Mint ahogy azt nem egy "jó" hírnevű sufni GSM bolt meg is teszi. Sőt, előszeretettel szoktak arra is hivatkozni, hogy nem megfelelő használat mellett, nem megfelelő töltővel, stb. a készülék meghibásodik ami a garancia vesztét jelenti!
Meg biztos szórakozásból adtak kedvezményt az új telefonnál...
Nem óhajtom Őket védeni, de nem egy panaszt lehet találni a neten! -
törölt tag
Direkt nem nyomok válasz gombot!
Szóval!A Part Nero GSM-mel egyik ismerősömnek volt egy esete. Vett anno egy iPhone 4-est (nem 4S-t
) premierbe. Telt-múlt az idő és előjött a tipikus sárgulás a kijelzőnél. Visszament megkérdezni, hogy ez belefér-e a garanciába vagy bele kell törődnie? Nos, a kérdésére csak annyit kapott válasznak, hogy (szó szerint idézem) "Szard le!". Bekérték a telefont (természetesen dobozostól, minden tartozékával) és adtak neki egy teljesen új készüléket. Az adatmentést természetesen közölték, hogy a vevő feladata! Ők egyből gyárira visszanyomják (a vevő előtt) a problémák elkerülése végett!
Ez már alaphangon nem egy rossz garanciafeltétel! Na, de megfejelték!
Szintén eltelt egy jó nagy idő, majd ment új készüléket venni. Rutinból kihangsúlyozta, hogy Ő azért jött ide vissza, mert anno is olyan kedvesek voltak és gyors, korrekt volt az ügyintézés. Rákérdeztek, hogy pontosan mi is volt, amit Ő szépen el is mondott. Az új készüléknél ami egy iPhone 5 lett, kapott 20% kedvezményt.Tehát ilyen tapasztalat van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest