-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
holozis_HUN
addikt
válasz
babkukta #9162 üzenetére
Persze, hogy jó
Szerintem nem éri meg váltani, de ha most vennék telefont akkor is megvárnám a Z6-ot
Szerintem majd a Z7-re érdemes lesz váltani, de én még arra se fogok
Persze ha az akkori chipset és minden technológiája megfelelő lesz
Amúgy raktam fel ide videót is, hogy pár dologban lekörözi a Z3 a Z5-öt
-
Shaolinzoli
újonc
válasz
babkukta #6289 üzenetére
Semmi különöset nem csinálok vele. Például fotózásnál vagy tölésnél nagyon melegedtek és arra gondoltam,hogy ez tett be a kijelzőnek. A Z3 nál meg hogy levállt az előlap egyértelmű minőségi hiba. Bár egyik telónak se volt tökéletes az összerakása. Nagyon szerettem a sima Z-m. Tökéletes volt. Szeretnék hű maradni a márkához de már unom hogy pár havonta telepíthetek újra mindent az új telón. Amúgy a szervízzel és a garival semmi gond nem volt.
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
babkukta #6048 üzenetére
" Lehet h 100 Telekomos felhasználóból 10-15nek rossz, azok pont idejönnek, beírják h Telekomos, rossz, és te ebből levonod azt, h 90%ban sz.rokat ad ki?
Érted"
-Én nem is 100 emberből vontam le a következtetést hanem abból a 15 ből.
( A választási eredményeket sem 10 millió ember voksából számolták hanem abból a 3 millióból amiből 1-2 millió szerencsétlenből akik erre a ........ voksoltak.)
-
Deck
titán
válasz
babkukta #5979 üzenetére
Nekem nincs bajom a Lollipopal.
Persze fenn van az előre rootolt.
De mindjárt itt az újabb frissítés.
2napja van meg a teló, tegnap raktam fel a Lollipopot. Közepes-full fényerő váltogatva, mobilnet sok chrome 1óra 30perc, telegram, 1óra 20perc hívás, szinkronizáció. Így most a kijelző időm: 4óra 13perc és még 24%on vagyok.
És még be sem állt az akksim nem pucoltam, greenify sincs beállítva se semmi.
Elég jó szerintem.
-
rsf
senior tag
válasz
babkukta #5892 üzenetére
Csak nehogy beigazolódjon a félelmem....
[link]
Firmware build number 23.4.A.0.546 has so far been certified for the Xperia Z2 (D6502, D6503), Xperia Z2 Tablet (SGP521), Xperia Z3 (D6653), Xperia Z3 Dual (D6633), Xperia Z3 Compact (D5803, D5833) and Xperia Z3 Tablet Compact (SGP621, SGP641).
Amíg a Z3-nál csak a D6653-as szerepel.
Addig a Z3C-nél mindkét HW revízió szerepel.
Írtam már ezt anno, de senki nem reagált rá....
Üdv. -
A 2. Vesztes
senior tag
válasz
babkukta #5202 üzenetére
Korábban kivetődött úgy 3 méteres magasságból a zsebemből és eldeformálódott. Innen a banánforma. Tettek ugyan a hátuljára üveglapot, de persze az alakváltás miatt az feszült ,és a napokban elengedte a sarkánál a ragasztó.
Én sem a fotózás miatt vettem, csak egy kicsit csalódás. De lehet hogy igaza van Pokolbéli Fórumtársunknak, és csak én nem tudom használni. Bár az fura, hogy a feleségem S5-ét tudom, ami enyhén jobb. Sajna.
De hogy a hozzászólásommal ne haragítsam magamra a fórumunk új főnökét kicsee-t, még ezt hozzátenném: root és flashtool!! (Vagymik)
Szépnapot!
Vuff
-
A 2. Vesztes
senior tag
-
animatrix11
őstag
-
-Maci-
addikt
válasz
babkukta #5055 üzenetére
Na én ezt csináltam. Ki is írja, hogy meddig van gari, meg minden.
Csakhogy én gsm boltból vettem a telefont.
A múltkor ez volt a kérdésem, csak nem válaszolt senki:
Akkor ha most a Sony oldalán regisztrálva van a telefon IMEI alapján, akkor elvihetem Sony márkaszervízbe is, papír nélkül, dacára annak, hogy gsm boltból van? -
bubuka80
tag
válasz
babkukta #4950 üzenetére
Valójában nyilván számít, hogy van adásvételid, de mint írtam az idő, energia, pénz (polgári peres út). Beszéltem ügyvéddel is, utána indítottam a rendőrségen az ügyet. Ők csak akkor foglalkoznak ilyen üggyel, ha megáll a csalás vétsége (értsd: szánt szándékkal átvert, tudta, hogy tiltva lesz a telefon, vagy sorozatosan követte el). Ez is hosszú procedúra. Polgári peres útra is vihettem volna az ügyet, de ott ki kellett volna fizetnem első körben a vételár x %-át (talán 5%-át), majd, ha tárgylásra kerül a sor, akkor nekem kellett volna utaznom a tárgyalás(ok)ra, szembesítésre, mert az eladó lakhelyén tárgyalják az ügyet. Ja és min. 1 évet mondtak, hogy ítélet születik. És még itt is veszhet a pénzed, ha nincsen munkahelye vagy ingósága, akkor pont semmiből nem lehet behajtani a pénzed. Ezek a lehetőségek, gondolom érzed, hogy ezt jobb megelőzni. Hacsak nem ijed meg már az elején és adja vissza a pénzed, akkor erre kb. 1 évig nem fog sor kerülni.
Ja, és ne gondoljátok, hogy itt az oldalon több éve regisztrált magas rangú eladó nem vág át titeket
Ui: a családban van ügyvéd, én mégis a rendőrségen indítottam, pedig nyilván ingyen lett volna a képviseletem. -
darvinya
titán
válasz
babkukta #4950 üzenetére
Mint két ember vitája és bíró dönt.
Azaz, felperesként írsz ügyeljáráshoz „probléma” iratot(illetékkel, stb. ).
Ezt az iratot értelmezik és kitüzik az első tárgyalást/inkább felek meghallgatás.(ez kb. kitudja mikor lesz)
Egyszer te állítod, másszor ő állítja.(akár 15 év is lehet)
Jön a határozat, nyertél.
Hurrá mehetsz WC-re kitörölni, mert ez csak arról szól, hogy megnyerted.
Ha nem akar fizetni, akkor újabb eljárás után tudsz érvényt szerző határozatot megszerezni.
Ekkora megöszülsz és vagy 100x-t kifizetted a készülék árának. -
bubuka80
tag
válasz
babkukta #4938 üzenetére
Nekem ez tényleg mumus téma, de aktív (hogy mennyire aktív, arról csak elképzelésem van) rendőrségi ügyem van. Bocs, ha valakit nagyon elrettentettem.
Ha már probléma van, akkor 2 lehetőséged van, vagy rendőrségre mész és feljelentést teszel (ha le nem ráznak) vagy a polgári peres utat választod, amibe pénzt, energiát és nagyon sok időt kell fektetned.
Szóval jobb ezt megelőzni -
Astery
senior tag
válasz
babkukta #4900 üzenetére
Ez szigorúan csak az én véleményem: Elvileg megadhatná a plusz garanciát ... de hol érvényesíted? A hivatalos helyről vett telefon többek között azért drágább, mert az eladó szerződött a hivatalos Sony szervizzel (vmilyen jól látható összegért cserében) garanciás javítás ügyében. A sufni gsm nem szerződött, ergo olcsóbban adhatja a telefont, viszont ő vállalja a garis javítást.
-
h3lios
addikt
válasz
babkukta #228 üzenetére
A note sorozat minden évben kiemelkedik a mezőnyből. Ha nem zavar a mérete akkor sok olyan funckiót tud, amit a többi telefon nem. Szóval már hoztam egy ellenpéldát. De legyen még 1 a kedvedért. LG G3: lézeres auto fókusz. HTC One M8 Speciális kamera és majdnem teljesen fémház.
Akkor mégiscsak vannak kiemelkedő modellek, ami a Z3 -ról nem mondható el.
Az, hogy egy kissé felhúzott proci van benne, valamint új házat kapott nem egyenlő egy új modellel. Ezt még az iPhone-nál is S-el jelölik, csak ott talán több módosítás van.Komplexebb weboldalak a 1,5 éves G2-n nem akadnak, úgyhogy megint nem tudom miről beszélünk. Sőt a szoftverben is csak akkor van, ha nem gyalulom le a rendszerfrissítés előtt / után.
Fogadd el azt a tényt, hogy gáz, hogy fél év alatt nem sikerült érdemi fejlődést elérni. Ráadásul a meglévő ordító hibát sem javították ki. Ez kb. olyan, mintha az iPhone 6P utódját (már ha lesz) ugyan így görbülő vázzal adnák ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Ukrajnai háború
- Autós topik
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tuningold PC-det most! Szupergyors G.SKILL RAM AKCIÓ Kèszleten!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest