- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
nem vártam csodát egy telefontól, de messze nem azt a minőséget hozta, amit pl a tesztekben lehet látni... még megközelítőleg sem! Egyedül a méretéből látszik az, h FHD, egyébként minőségre még a HD-t se biztos, h megmondod. Semmit nem állítottam az ISO-n. Mint mondtam, egyébként volt fény, tehát nem egy sötét, félhomályos szobában filmeztem. Pont ezért volt érdekes számomra, mitől ilyen rossz. De persze nem kint voltam délután 1-2 óra körüli napos időben.
(#4739) Melanoma: a gyári rendszerrel csináltam egy factory resetet (nem tudom, számít e), flashtoolsal ment rá a 4.4.4. Aztán kíváncsiságból kipróbáltam a mostani legfrissebb verziót, hátha jó lesz, szintén gyári visszaállítás + flashtools. Nem tudom, ez tiszta telepítésnek számít? Vagy a mostani rendszert még pcc-vel reinstallozzam?
Egy kis plusz, amit nem írtam le. Többször előfordult, h a főképernyőn amikor lapozni akartam, maga a képernyő nem ment odébb, csak a háttér mozgott. Ez mi???
Új hozzászólás Aktív témák
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest