-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok.
Az alkalmazások menüben azt látom, hogy minden alkalmazásom az SD kártyára van telepítve, pedig nem. Szeretném, ha tényleg oda lenne, és nem csak úgy írva. Rányomok egy alkalmazás tulajdonságaira, látom, ott is írja, hogy SD kártyán van a sok adat, miközben épp most tettem fel a FIFA16-ot, és a "DEVICE" memóriájából vette le a helyet. Ugyanígy a Real Racing 3. Szeretném letölteni, majd szeretném az SD kártyára tenni, nem csak kiíírva, hanem tényleg áthelyezve oda.
Nem vágom, mi a gond a készülékkel, segítsetek ki.
KösziNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok, Vodafone-os vagyok, a PC Companionnal feltettem a frissítést tegnap. A mobilinternetet nem tudom használni, nem csatlakozik, waiting for network az üzenet a Messengerben, illetve se online rádiót nem tudok hallgatni, se a twittert frissíteni stb stb. Valami ötletetetk van, mi lehet a gond?
Előre is köszszerk: megvan! Átállította az internet beállításait a rendszer. Internet.vodafone.netre kell állítani ugye?
[ Szerkesztve ]
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz muchacoado #17663 üzenetére
download successful, a letöltés sikeres.
NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
Hey hey.
Visszajelzes: vodafone-os frissites utan rendben hasit a keszulek, a megszokott dolgaimat viszi szepen. Kicsit sajnalom, hogy a kezdokepernyo nem fordul el, de majd megszokom. Kulon tetszetos lett az sd kartya es a telefon memoria osszeolvasztasa, es az, ahogy ez funkcional. Nekem ujdonsag , es bejon, hogy amikor radugom a telot pc-re, felkinalja, hogy media eszkoz vagy csak mem. kartya vagy csak toltes allapotban legyen.
Plusz a kisebb ikonok nagyobb kepernyot erzest adnak, eleg faszaNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz Tamarel #17794 üzenetére
A bluetooth audio javítás kell, párszor meg-megszakadt a zeném a fejhallgatóval.
A memóriakezelést is finomítják, az is jó, a Mixcloud alkalmazást bezárta párszor.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok, szeretném a nagy méretű játékomat, a Real Racinget áttenni a memóriakártyára, de csak a 70 MB méretű részt teszi át, a sok adatot meg nem. Mit kell csinálni, hogy átmenjen, mert nincs elég helyem a belsőn.
KöszNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
Hey hey
Csak hébe-hóba felületesen olvasom a fórumot.
Én gyakran elejtem, ittasan asztalra dobom, semmi gond nem volt. A hátlap megrepedt, de hibátlanul működött.
Földhöz vágtam ismét ittasan, rommá tört, a vodafone-nál biztosítottam, javíttatták bő egy hét alatt, azóta is hasít, és továbbra is le-ledobálom az asztalra. (hülye alkoholisták... pffff....)Néha a bluetooth headsetem SONY MDR-ZX550BN hallgatás közben meg-megakad. Ilyenkor újra csatlakoztatom, és akkor jó. Idegesítő. Ez lehet telefon hiba vagy a headset régi, megviselt, azért lehet? Esetleg ötletetek van, miért lehet? Szoftver vagy hardver gáz?
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok, most frissítettem a vodafone-os telefonomra. Ezzel most át tudom tenni a real racing 3-at a memóriakártyára vagy nem?
-
tutuhawer
őstag
válasz Williamgrant #20220 üzenetére
Szevasztok. Ha a céges iphone-ra be van állítva a céges email fiókom, attól én még be tudom azt állítani a Z3 compactra is, igaz? És mindkettőt szeretném használni, mikor melyiket éppen, az úgy megy?
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok, én épp most jövök a Vodafone-tól a Győr Plazából, és sajnos a Z3 Compactomat javítani nem tudják, hanem adnának mást helyette (újat).
Huavei Nova, Samsung A5(2016) és valami Vodafone készülék közül egy se kell nekem, csak Sony.
Bármilyen Sony Z3, Z5 megteszi, rá is fizetek, vagy valamelyik X-esre is fizetnék is, akármi megoldható
Azt mondják, Z-s már nincsen, de én azért megkérdezem, hátha elérhető valahol ebben az országban.
Ha az új X-es telefonok közül kéne választanom, az Xperia Compactot nem igazán kérném, akkor mit ajánlotok? Mert szeretnék üzletelni a Vodafone-nal , és tudnom kell, mit ajánljak fel nekik.
(csak Sony érdekel, semmi egyéb)
Előre is köszönömszerk: nekem külsőre mindegyik Z és mindegyik X tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
válasz tutuhawer #21525 üzenetére
Az érdekel még, abban segítsetek, hogy az újabb készülékekre írják, hogy az USB csatlakozó másmilyen, és itt vannak kérdéseim.
Azt akarom, hogy a SONY kontrolleremet csatlakoztatom a telefonhoz, majd pedig egy kábellel tükrözöm a játékot a TV-re. Nem 2-3 kábellel és átalakítóval, hanem pontosan egy darab kábellel.
KÁBEL
Így keresek új telefont és így keresek majd TV-t is, ezért nem mindegy, hogy mire cserélem a telefont. Melyik sony készülékekkel tudom használni ezeket a funkciókat?
Z3 compact az OK, és a konkurencia?NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
válasz CortezX #21640 üzenetére
Hey
Én már 3 hete izmozok a vodafone-nal, a biztosított készülékemet akarom javítattni, már volt a kezemben egy szakvélemény a Cordon Electronicstól is, amibe semmi szakmai érvelés nincs, csak az, hogy a károsodás 33 000 Ft , és hogy a cserét javasolják. A Vodafone Győr Plaza baromira nem ajánlott fel nekem csak Samsung galaxy A5(2016), Huawei Nova és Vodafone Smart lószart.
Nem tudtam elfogadni, és mondtam , hogy kérem, javítsák meg a kifelzőt, ami 33 000 Ft károsodás kb, ahogy írták.
Nem tudom, az Xperia X tud-e MHL szabványt... Nem ír ilyesmit egy oldal sem.NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
tutuhawer
őstag
Itt (is) szoktam olvasni: http://www.mhltech.org/devices.aspx?tid=2
[ Szerkesztve ]
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok, USB-vel csatlakoztatnám a telefonom laptopra, és egy ideje valamiért nem érzékeli. Korábban OK volt, aztán egyszercsak nem, többféle kábellel sem. Xperia companion sem érzékeli. A telefonon valami gond lehet , valami ötletetek van?
-
tutuhawer
őstag
válasz Williamgrant #21935 üzenetére
kitaláltuk, másik számítógépre csatlakozik. A DELL laptopommal van a gond, úgy néz ki
-
tutuhawer
őstag
Szevasztok. Egyszercsak, derült égből problémám adódott. A fejhallgatómat NFC-vel kapcsolnám be, ahogy 2 évig mindig, és a fejhallgató bekapcsol, de a telefonon a bluetooth nem, azaz kézzel kell bekapcsolnom, hogy csatlakozzon. A régi Xperia SP telefonnal minden OK, az ki-be kapcsolja automatikusan a bluetooth-t.
Újraindítás egyelőre nem segített, továbbra is kézzel kell kapcsolni, amihez semmi kedvem.
Segítsetek ki néhány ötlettel. Köszi.
füles: LINKNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest