Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
cstom
aktív tag
válasz
geccoblaze #2996 üzenetére
Köszi a választ! Akkor valszeg az ilyenek felejtősek: link
-
Armahun
addikt
válasz
geccoblaze #2995 üzenetére
Az elmulasztott hívás beállításain belül a világítás fülön nézz még szét.
-
geccoblaze
aktív tag
Görgess kicsit vissza, én is épp erről értekezek itt egy ideje. Én a Magnector X2 adapterre találtam több helyen is pozitív véleményeket. Sajnos csak amazonról és ebayen Amerikából lehet beszerezni, ahol a postaköltség 2-3000 Ft között van. Maga a kütyü kb 4000. Kérdés, hogy vámolnák, áfáznák-e. Együtt már majdnem annyi, mint a gyári dokkoló. Igaz a dokkolót macerásabb magaddal hurcolni és pl. kocsiban nem is tudsz vele tölteni (jó, tudsz, de az sufnituning).
-
cstom
aktív tag
Mágneses töltőfejet honnan érdemes venni?
-
Bozek
nagyúr
válasz
geccoblaze #2991 üzenetére
A többi a rendszeré, ezt el kell fogadni.
-
Lasy
veterán
válasz
geccoblaze #2991 üzenetére
Közel van hozzá.
-
Lasy
veterán
geccoblaze
Láttam az elsőt is. Ami olyan 600 forintos, az nem volt jó, de az 1500.- as tökéletes. -
Bozek
nagyúr
válasz
geccoblaze #2963 üzenetére
Ez nem Z3C-re van, szóval szerintem ne próbálkozz vele. Bár ha megtalálod a megfelelő fájlt az /etc mappában, akkor megnézheted, hogy mennyire hasonlít a kettő egymásra és ha csak a számokban különbözik, akkor még akár mehet is. Z1C-n működik, teszteltem.
-
-Valinas-
senior tag
Az normális, hogy 13%-ról 46%-ra a mágneses töltőm (nikay) a gyári töltőfejjel 2 óra alatt töltötte fel a telefont? Nekem kicsit lassúnak tűnik, kb 4 óra lenne egy teljes töltés ezek szerint?
-
Wajk
addikt
válasz
icecave #2974 üzenetére
hol írja így? Hol vetted a telefont? Ha jól tudom minden régióra ki kell jönnie az OTA-nak. Olyan esetben mondhat ilyet, ha túl régi lenne a ROM verzió ami a készülékeden van...
Követted az utasításokat amiket a PCC mondott? kikapcsolni a telót amikor kell stb?
itt egy rövid leírás amit átfuthatsz... -
Valamiért a szoft frissítést nekem csak PC-n engedné a telefonom, OTA-n nem. Azt írja a telefon, hogy csak PC-n lehet frissíteni. Viszont a PCC nem ismeri fel a telefonom USB-n keresztül, amit nem értek. Próbáltam a telefonon végignyomkodni a csatlakozást, miden USB-n is, de egyszerűen nem látja. Nem tudom, mit kellene csinálni, esetleg próbáljam meg másik kábellel, érdemes lehet? Ha azon múlik, kérek kölcsön egyet, bár az is lehet, hogy a laptop miatt nem csatlakozik. Egyéb ötletek?
-
Tomyyy93
tag
válasz
Viktor0610 #2972 üzenetére
Hát nem tudom.. Mostanában elég gyakran csinálja azt a telefon hogy random kihagy a rezgés pár percig és van amikor egy újraindítás sem segít ezen.. Dee valószínű, hogy ez valami érintkezési hiba lehet, mert most is csinálta, azt egy kicsit megütöttem a hátulját a telefonnak és már újra működik is a rezgés
-
-
Tomyyy93
tag
Engem meg az érdekelne, hogy az oké-e, hogy az xperia billentyűzet megeszik 100-130 mega ramot..
-
geccoblaze
aktív tag
1,72 GB total RAM az oké?
-
Armahun
addikt
válasz
geccoblaze #2967 üzenetére
Beállítások, biztonság, hozzáférés értesítések résznél is legyen bepipálva.
És a beállítások, megjelenítés menüben is legyen bepipálva a jelzőfény.Ha használod a stamina módot, akkor oda sem árt betenni a készenléti aktív alkalmazások listába.
Nálam mindig működik, max a színt felejti el néha, de fehéren akkor is villog.
-
misi111
tag
válasz
Quasi_modo #2965 üzenetére
Biztosan igazad van,de mivel soha nem használtam androidot így nem tudom mit érdemes letölteni. A fórum meg arra van hogy megosszuk egymással a tapasztalatainkat,kérdezzünk beszélgessünk.
-
geccoblaze
aktív tag
Valaki próbálta már növelni az "elemlámpa" fényerejét ezzel a módszerrel?
-
HardRic
addikt
Én az összes Google alkalmazást tudom javasolni ami Nexuson alap, ide meg telepítenem kellett.
Google kamera, ha szeretnél 21 megapixelen HDR képeket.
Keep, jegyzetelés.
Play music, online tárolhatsz 20.000 számot ingyenesen.
Hangouts, SMS-re.
Drive, Sheets, Docs, Slides mindenféle dokumentumhoz.
Stb.
Nem google appok:
QuickPic, a legjobb képnézegető. Valós felbontásban mutatja a képeket duplakattra, nem butítottan, mint a gyári.
CalculatorL, szép lollipop számológép.
Power toggles, rengeteg gyorskapcsoló főképernyőre, notifications-be.
VLC és mxPlayer videónézéshez.
Flud, torrent kliens. -
Armahun
addikt
válasz
misi111 #2956 üzenetére
Amiket ezen a készüléken használok:
Nova prime, hozzá egy LocksScreen ami de van állítva dupla kattra, így azzal lehet nyitni is és zárni is a kijelzőt.
Light Flow a led villogás vezérlésére.
PowerLine, cm romokból ismert töltöttség jelző csík a képernyő tetején.
Weather&clock widget.
Elixit 2 az értesítési sávba rakott parancsikonokért.
AlarmDroid ébresztő óra. -
Armahun
addikt
Ti még küldötök / fizettek sms-ért?
Mi már jó ideje átálltunk a gmail-re, azt is rögtön megkapjuk és nem kerül pénzbe. -
misi111
tag
válasz
blint63 #2950 üzenetére
Oké. Köszönöm Valaki tudna értelmes appokat kiirni ide az oldalra,amit érdemes és jó is használni. Minden téren érdekelne? ha sms-t szeretnék irni em tudok egyböl név alapján megadni a számot.? Iphonenál nem kellet beirni a telefonszámot,csak a nevet elkezdeni,már ki is dobta. Itt csak a névjegyzéknél tudok egyböl sms-t irni?
-
Armahun
addikt
válasz
madridkiwy #2948 üzenetére
Egy másik töltőt még megpróbálnék, hátha csak az a rossz.
-
Armahun
addikt
válasz
sisqoboy2 #2944 üzenetére
Összepárosítod a telefont a géppel és wifi-n keresztül meghajtóként fogod látni a számítógépedről a telefont és az sd kártyát is és azt másolsz amit akarsz.
A készüléken belül a gyári fájlkezelő tudja írni a kártyát, csak az általad telepített külső program nem.
A fényképerő is tud menteni a kártyára. -
sisqoboy2
tag
Szevasztok!
Erre a baromsagra, h nem irhato az sd kartya van valami megoldas? (Kitkat)
Meg egy zenet sem tudok sd kartyara menteni…
Vicc…
(Rootolni nem fogok amig nem lehet zart bl-vel) -
ferrari1
őstag
válasz
madridkiwy #2940 üzenetére
Esetleg PC companion vagy flashtool segítségével próbáld meg ujratenni a romot. Ahhoz nem kell bekapcsolni.
-
brazor
tag
válasz
madridkiwy #2940 üzenetére
Ha töltőn van világít a led?
-
Armahun
addikt
válasz
madridkiwy #2937 üzenetére
Úgy sem tudod bekapcsolni, hogy közben a töltőn van?
Van egy reset gomb a sim tálca mellett, esetleg még azt megpróbálhatod. -
madridkiwy
csendes tag
válasz
Viktor0610 #2936 üzenetére
Rendben, megpróbálom.
Köszönöm -
válasz
madridkiwy #2930 üzenetére
Töltsd hosszabban (3-4 órán át), ha nem segít, próbáld meg a hangerő fel + bekapcs. gombbal bekapcsolni.
-
Armahun
addikt
válasz
madridkiwy #2933 üzenetére
Cseréltessétek ki ahol véve lett.
Hogy akarsz szofver telepíteni valamire, amit be sem lehet kapcsolni
-
Tomyyy93
tag
válasz
madridkiwy #2930 üzenetére
Én betudtam kapcsolni sim nélkül is.
-
madridkiwy
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a nagy kérdésem és problémám, hogy tegnap kaptam meg karácsonyra a nagy kiszemeltet a Z3 compaktot, és a sim kártyám csak 29-én lesz belevágva, de hát azért szerettem volna átnézegetni, barátkozni vele, és az előírásnak megfelelően töltöttem is 30, sőt 50 percig a telefont, és utána hosszan nyomtam a bekapcsoló gombot, de semmi... Azóta még párszor megismételtem, de semmi. Ilyenkor mi van? Ez normális, és sim-mel menni fog, vagy szerviz? Nagyon nem örülnék, ha máris vihetném a szervizbe.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
kazanka
őstag
Helyesen
equired /bocs/
-
misi111
tag
Sziasztok. Nem tudjàtok ez mit jelent??
Azt tudom hogy töltés alatt,de mi az reguired levél 50% -
HardRic
addikt
válasz
geccoblaze #2919 üzenetére
Egyszerűen annyira jó, hogy ilyen, pedig nem is ez a telefonnak a fő feature-e. Olyan telefonokat hagy le több óra kijelzőidővel, mint pl a Droid Turbo.
Szerintem ez a készülék csúcstartó lesz egy ideig, főleg ha az utód tényleg fullHD képernyőt kap, amire a világon semmi szükség. -
Tomyyy93
tag
válasz
kazanka #2917 üzenetére
Másnak nem szokott olyat csinálni a tefon, hogy amikor gépel vele, (gyorsan ír) akkor néha beakad, majd oda a rezgésnek? Nekem be van állítva hogy minden betű lenyomásánál rezegjen, de amikor így 'beakad' akkor teljesen megszűnik az egész és még hívás közben se rezeg.. Olyan mintha a rezgésért felelős szoftveres 'cucc' befagyna és csak egy újraindítás hozzá ezt vissza.
Bocsi hogy nem szakszavakkal írom, de csak így tudom megfogalmazni :s -
szabacsik
őstag
Ó, de király. Köszi mindenkinek . Ezek szerint a T valóban függetlent árul .
-
szabacsik
őstag
Hogy lehet megnézni, hogy független-e a készülék?
-
cstom
aktív tag
Ma kezembe fogtam egy Z3C-t, melléraktam az I5-öt és azt kell hogy mondjam, tökéletes a mérete. Elgondolkoztam hogy lecseréljem egy ilyenre, viszont a töltéséhez mindig le kell hajtani az oldalát?
-
Armahun
addikt
A szolgáltatód weblapján nézd meg a net beállításokat és az alapján konfiguráld a készülékedben.
beállítások, továbbiak, hozzáférési pontok nevei, itt létrehozol egy újat, megfelelően beállítod, jobb fent menüben mented, majd egyet visszalépve bepipálod.Ha így sem megy akkor valószínűleg nem a régiónak megfelelő típust vettél, hanem egy zug gsm-ben jól bevásároltál egy ázsiai modellt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest