-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z2 - Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomtotom
senior tag
válasz Hikvision #4098 üzenetére
Ez van, már kezdem megszokni ennek a "csúcskategóriás" telónak az előnyeit
Cris99: Ne törődj vele, remélhetőleg jól javítják, végül is a sima Z-ket is tudták javítani, de azért ez gusztustalan dolog, hogy 3napon belül jelezted, és nem cserélték. Nekem ugyan cserélték, de ez sem sokkal jobb az előzőnél, de erre már a Sony tett magasról.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Watch, OnePlus 8t
-
w333
félisten
-
kirby76
tag
válasz Hikvision #4173 üzenetére
Suxx. Ez nem jó hír.
Még egyszer szeretnék valamit tisztázni, mert Samunál másként mentek a dolgok.
Ha jól értettem korábbi kommentjeitekből, a Bootloader nyitása a gari ugrásával jár.Tételezzük fel: felrakom pl. ezt a 314DE ROM-ot a Flashtool-al, root-olom(ha van vagy lesz vmikor), rakok rá CWM-et, az egészet az összefoglalóban leírtak alapján, bármelyik művelet ezek közül nyitja a bootloader-t?
-
Ck.
addikt
válasz Hikvision #4527 üzenetére
Miért? Annyira rossz üzlet lenne? Szerinted hülyeséget tervezek?
Semmi bajom az A6-al, csak fikáz érte mindenki mert rossz helyen hajt, hitvány elsőkerekes, azt mondják AZ autó az hátul hajt, esetleg quattro, de semmiképp nem elől.
Én meg besokalltam és kezdem rosszul érezni magam emiatt a kocsiban. Ezért gondolkodok a vesén, egyébként semmi bajom nincs vele.
Teljes full extra, allófűtéstől kezdve guminőig minden van benne, csak hát szégyen elsőkerekes. Amikor pedig közlöm h V6-os motor van benne, akkor végleg kiborul a bili és jön a cirkusz, hogy ekkora hülye hogy lehettem, erős autót nem szabad venni első kerékkel.[ Szerkesztve ]
-
nagyi85
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest