-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri1985
tag
Sziasztok! Most került a tulajdonomba egy ilyen készülék. A kérdés/kérés az lenne, hogy tudna nekem linkelni valaki egy stabil marshmallow romot máramennyiben van hozzá illetve egy leírást, hogyan tudom felflashelni? Sonyt még sosem flasheltem illetve rootoltam. Elnézést a lustaságomért, de a majd 30 ezer hozzászólás visszaolvasása kicsit nehézkes. Köszönöm előre is.
-
Geri1985
tag
Sziasztok! Hogyan tudok hard resetet csinálni a készüléken? Wipe data/ dactory resetet akarok csinálni, illetve wipe cache-t. Köszi.
-
Geri1985
tag
Sziasztok! Hogy lehet sim kártyán tárolt névjegyet google fiókba exportálni?
-
Geri1985
tag
Tegnap jött egy frissítés a készülékre, de nem az 5.1 volt az. Eddig annyi változást vettem észre, hogy a multitasking menüben már egy érintésre eltüntethetőek az app előzmények.
-
Geri1985
tag
válasz
Quasi_modo #20307 üzenetére
Így van! Valakinél előfodulnak gondok (mint nálam is) másnál nem. Sajnos ez kifejezetten készülék függő is. A lényeg, hogy azzal a tanáccsal, amit itt kaptam sikerült helyrehozni a telefonomat.
-
Geri1985
tag
válasz
Quqesz #20274 üzenetére
Én még áprilisban pc companionnal tettem fel rá a lollit (nekem angol Virgines a z1c-m) és ugyanúgy megmaradt minden appom, beállításom. Viszont egy idő után voltak problémák, amik nem azonnal jelentkeztek. Pl.: nagyon sok alkalmazás random lefagyott sőt maga az egész telefon lefagyott. Aztán itt írták nekem, hogy mivel ez egy főverzió így a sima frissítés nem lesz elég, hanem tiszta telepítést csináljak. Úgyhogy csináltam egy gyári visszaállítást miután már felment a lolli és újra belaktam a rendszert, a fontosabb dolgaimról meg előtte csináltam mentést. Azóta hibátlanul fut minden rajta.
-
Geri1985
tag
Sziasztok! Nekem lassan 2-3 hete van Lollipop a készüléken, hivatalos frissítéssel. Bár az enyém angol szolgáltatós.
Nekem nincs azon kívül problémám az új rendszerrel, hogy picit gyorsabban merül, mint kitkat alatt. Illetve mikor telepítettem csinált érdekességeket (lefagyás), de aztán felvilágosítottak, hogy nem tiszta telepítést csináltam, hanem csak frissítést. Gyári visszaállítással azóta hibátlanul fut, és talán még gyorsabbnak is érzem a készüléket. -
Geri1985
tag
válasz
glacious #19823 üzenetére
A T-s kártya 1 éves, a készülék márciusi, Virgin szolgáltatós, a Lollipopot meg pc companionon keresztül tettem rá. Már kitkaten se volt rajta a 4g opció, mert kint a Briteknél akármilyen hihetetlen katasztrófa a mobilszolgáltatás, már ami a vételi erőt illeti. 4g-ről meg csak álmodni lehet, persze van szolgáltató, ahol viszont jó a 4g, de az nem a Virgin.
Mindegy is, a brit Virgines kisasszony lelkesen mondta, hogy a lollipoppal majd benne lesz a 4g opció, hát nem lett benne. A service menüt mivel hozom elő és mit kell benne néznem?
-
Geri1985
tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt, hogy most értem haza Angliából és a kinti szolgáltatónál vásárolt készülékembe áttettem a itthoni T-s sim kártyámat mivel maga a készülék független ( kint Angliában kártyafüggetlenek a készülékek a szolgáltatóknál, de lehet már itt is).
Látom, hogy "csak" H+ adatforgalomra csatlakozik a készülék és a beállításoknál, ahol ki lehetne választani az LTE opciót ott nincs ez a lehetőség. Valahol máshol kell keresnem a z1compactnál ezt a beállítást? -
Geri1985
tag
Sziasztok! Olyan kamera appra volna szükségem, amivel 720p felbontásban 120 fps-sel tudnék videót rögzíteni. Magyarul lassított felvételt akarok készíteni a telefonnal.
-
Geri1985
tag
Sziasztok! Az volna a problémám, hogy frissítettem a z1 compactomat pc companionon keresztül 5.0.2es lollipopra és azóta a proximity szenzor nem működik hívás közben.
Tud valaki erre megoldást. -
Geri1985
tag
Sziasztok! Egy olyan gondom van,hogy az LTE beállítás lehetőségét nem látom a beállításokon belül sem, illetve a gyorsindítóban sem. Külföldi szolgáltatónál vettem a telefont, bár itt Angliában szinte minden szolgáltatónál függetlenek a készülékek. Van erre valami megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest