Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Monitor hiba topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
wastorn
csendes tag
válasz
LallerHUN #51915 üzenetére
Szia! Kezdd el előröl nyugodtan. Ha második próbálkozásra sem megy, akkor mindent előröl! Flashtool, gyári rom, root, kernel, majd a kiszemelt rom.
Ha van md5sum, mindenképp ellenőrizd! Én win_md5sum-ot töltöttem le hozzá. Figyelj, hogy a telepítendő romból kicsomagolt kernel legyen (boot.img). Nem SP-vel, de én is jártam így. csak bátran!Még annyi, hogy egy gyengébb telón is kb 5-10 perc a teljes procedúra...
-
-
Willie
őstag
-
-
SkiDev
őstag
válasz
LallerHUN #6830 üzenetére
Wakelock detector, meg használom mellette a GSam Battery-t...
Egyébként tényleg jó program... Segítségével jobban bírja telefon már
Apropó... Ha win 7 nem ismeri fel semennyire a telefont lehet valamit kezdeni vele? Nem éppen működik fényesen az USB aljzat a gépen, de a telefont érzékeli mivel tölti. Azonban se kép se hang és nem csinál semmit, nem ajánlja fel, hogy látható legyen a telefonom. PCC sem látja. Azt írta nem jó az illesztőprogram vagy mi... Megpróbálta magának Hibakeresés után újrarakni, de semmi. Majd nyomtam egy illesztő törlését (mint haladóként
) - mondom majd visszateszi magának , de változatlan, csak tölti. Teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest