Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
ohh. Ez nem tudom mikor került ki, de ikor utoljára néztem még sehol sem volt. Pedig már emlegetve volt a 207.
-
toppet
csendes tag
Hello!
Ha a CM 11-et szeretném lecserélni PA-ra akkor újra végig kell mennem a 4.1-re visszaállás, root, recovery/rom telepítés procedúrán?
Vagy egyszerűen belépek a CWM-be és wipe, aztán rom(PA) telepítés és az majd szépen felülírja a CM11-et?Előre is köszi!
-
air
nagyúr
válasz
counterbill #36793 üzenetére
Hol?
-
counterbill
senior tag
4.4.2 es xperiakon lesz app2sd most olvastam
-
Jeffi
aktív tag
Ez mi?! O.o
-
bajzal
őstag
válasz
norbert1998 #36787 üzenetére
rootolt .205-re hogyan kell feltenni a PA-t csak simán wipe, aztán intall sd-ről?
-
dinnje
aktív tag
Üdv mindenkinek! Ha gyári 4.3-ra (205-ös) felteszem a PA-t, akkor is vissza kell flesselni a 205-ös kernelt?
-
air
nagyúr
válasz
norbert1998 #36773 üzenetére
"mert azt írtad, kernel szinten tiltva van az 1 ampernél több"
Hol írtam ilyet?(#36777) jety91
"Galaxy S5 töltője is 2A-t ad le."Nem ad le annyit! Az a maximum amivel terhelni lehet. Annyit ad le, amennyit a telefon felvesz. Ezt a dolgot a legtöbben keverik.
Egyébként a korlátozás a telefonból az akkumulátor felé menő ágban van. -
ubiessuni
tag
válasz
norbert1998 #36775 üzenetére
Nem segít ez a variàció sem..
-
norbert1998
nagyúr
válasz
xlinux #36776 üzenetére
az m2-t inkább ne. akkor már, mint kérdezted az sp-t
a rémisztő dolgoknak már több, mint egy hónapja vége
a gyári, legújabb 4.3 is bőven elég mindenre, csak vannak a maximalisták...jety91: biztos akkor az is kivétel, nekem aztán teljesen mindegy, az a lényeg, hogy minél lassabban tölt fel a telefon aksija, annál több ciklust kibír
-
jety91
őstag
válasz
norbert1998 #36773 üzenetére
Galaxy S5 töltője is 2A-t ad le. Tegnap azzal töltöttem a telefont mert nem volt nálam a sajátom. Azon kívül hogy károsabb a gyorsabb töltés az akksinak semmi baja nem lesz egy telefonnak attól ha nagyobb A számmal töltöd.
Itt van egy kis leírás ezzel kapcsolatban, hogy vége legyen a vitának: [link]
xlinux
Sokan meg fognak ezért itt kövezni, de:
Nyomkodtam valamelyik nap M2-öt belakva és nem tudom a 4 mag miatt de pörgősebb a gyári szoftver rajta mint az SP-n. Ott is ment Messenger, FB app, Viber és társai és egy röccenés nem volt...Pro (SP):
- Nem csak gyári szoftverek használata (ha portolták M2-re a bagyusz féle hijack-et, akkor ott is van rá lehetőség)
- Nem üveghátlap mint az M2-nélKontra:
- Gyári szoftver szvsz. rosszabb mint az M2-nél
- Több mint valószínű, hogy jön 4.4 az M2-re -
xlinux
tag
Sziasztok! Most évfordulós a csomagom és itt mekegek ezen a telefonon. Jó árban lenne de nem nagyon merem megvenni mert ahogy olvastam igen rémisztő dolgok történnek vele a frissítés után. T-mobilos vagyok és nem tudom, hogy ha esetleg megkapom és nem frissítem - persze ha nem a 4.3 van már alapból rajta - le "jó" maradhat-e a telefon. Még az M2 jöhetne számításba de az meg nagyobb is és kevesebb is hardverileg.
Tudom rengetegszer teszik fel ezt a kérdést és már unalomba is mehet, de jelenleg engem most az érdekelne, hogy bátran bele merjek-e vágni ebbe a történetbe.A válaszokat előre is köszönöm.
Ja és nem szeretnék a ROM-okkal szórakozni.
-
ubiessuni
tag
Sziasztok.
Feltettem a pa frissítését(build8),de azóta elfelejti a beàllított témàt ujraindítàskor,vissza àll alap holo-ra.Új philz-ből tettem fel,wipe cache,dalvik cache volt..,nem értem. -
norbert1998
nagyúr
Csak azért , mert azt írtad, kernel szinten tiltva van az 1 ampernél több, és nézzük meg az androidos topikban. az a topic az általánosságról szól, én meg linkeltem egyet, ami kivétel. hadd erősítsük már a szabályt
raziel: igen, téged biztosan szivat, mert ilyet sosem csinált szerintem még senkinél sem
azért kell a philz, mert a cwm nem kezeli az sd kártyát. akár a legfrissebb is lehet, akkor sem
-
alansmithee
tag
-
air
nagyúr
válasz
alansmithee #36768 üzenetére
"a PA bármit csinálok nem teszi ki a csempék közé az "owner"-t"
Mi az a bármi? Nekem ugyanis kint van. -
air
nagyúr
válasz
Nem magamtól találtam ki. A rom készítője javasolja.
-
Jeffi
aktív tag
válasz
Én Philzel tettem PA-ről CM11et de csak 1 oka van: CWM-ből egyszerűen nem volt hajlandó factory resetet nyomni.. mindig megakadt..
-
alansmithee
tag
mert ez a PhilZ mivel jobb? ˙#7 PA-t simán CWMből tettem fel és ( szerintem ) teljesen jól sikerült... de ha te mondod hogy jobb a philz akkor az lesz.... most szedem a #8 PA-t.. kicsit azért hezitálok hogy nem e boldogabb lennék a CM11-el.. a PA bármit csinálok nem teszi ki a csempék közé az "owner"-t pedig olyan kellemes volt randa képemet nézni kicsibe mikor a csempék közt matattam
akksi időn nem vettem észre hogy jobb lenne gyárinál.. ez a peek jó dolog és tetszik de nem használom.. a hoover is vicces de valamiért a viber néha kijelentkezik meg vissza nah olyankor nagyon idegesítő hogy folyton előjön... ha netán mégis a CM11et teszem vissza azt is jobb phliz-el tenni? köszi
-
raziel01
veterán
Pusztán csak ki akartam próbálni, mert mindenki írta, hogy jó a PA.
Eltűntek a feliratok.
Azért vicces, mert volt full wipe is meg format system is. Nem volt utána visszaállítás se.
Az ajánlott Phil CWM-ből raktam fel.Ahogy kijön a CM rakom is fel.
-
Jeffi
aktív tag
CM11hez milyen gappst használtok?
-
air
nagyúr
válasz
norbert1998 #36759 üzenetére
OPPO saját fejlesztése. egyedi megoldása. Hogy jön ez most ide?
-
raziel01
veterán
válasz
raziel01 #36752 üzenetére
A csempékre rájöttem. Máshogy működik, mint CM-nél de lehet.
Xblast meg mekkora undorító. Ha az ingyenes verziót használod akkor folyton a pofádba tolja mindenhova a Xblast feliratot. Csempék közül átnevez 1-2-t Xblast-ra, lehúzható állapotsávon Xblast lesz. Stb..
Delete.Nexus navbarz van most fent de azzal meg a legkisebb navbar 36 dpi.
Nekem meg 32 vagy 30 kéne.
Gravitybox sajnos nem támogatja.Sírok...
Ez a PA még viccnek is rossz. Gyakorlatilag semmi előnye nincs a CM-hez képest, csak hátrány az egész.
Egyedül az immersive mode kapcsoló értelmes az állapotsávon. Az jöhetne CM-re is. -
sgeza
veterán
Alapvetően gazad van, csak rosszul írtad. Nem 850mAh-s a töltő, mert ez a mértékegység a töltésmennyiség, azaz pl. az akkumulátor kapacitása. A töltő 850mA-es (vagy akármennyi), ami az általa leadható áramerősséget jelenti, azaz a terhelhetőséget. Természetesen ez esetben maximum ekkora vagy ennél kevesebb áram folyhat a körben, ezt a terhelés határozza meg (vagyis a telefon).
De egyébként szerintem sem sülhet meg. A kondi maximum akkor füstöl el/pukkan szét, ha magasabb feszültséget kap. Ez viszont a töltőnek lehet(ne) hibája, ami nem valószínű. Töltés közben füstölt el egyébként, vagy csak úgy simán használat közben? Már nem emlékszem a korábbi írásra.
Szerk.: most olvastam az előzményeket, szóval ha nem töltés közben történt, akkor végképp érdekes. A garanciális időn belül pedig valóban a szerviznek kell bizonyítania! A szavatossági idő az, amikor az ügyfélnek, azon túl meg semmi. Az, hogy a garanciális és a szavatossági idő mennyi erre a telefonra, azt nem tudom. De szerintem akár 2 év is lehet, de talán legalább 1 (mármint a sima garanciális idő).
Remélem tudtam segíteni.
-
Jeffi
aktív tag
Egyébként most melyik a jó CM 11? Melyik lesz tovább frissítve? (( meg régen nekem mindig fagyogatott a CM 11 (annó a 10.2-is) ez már javítva lett? ))
-
sgeza
veterán
válasz
planbmokus #36678 üzenetére
Szerintem vidd tovább az ügyet. "Ismeretlen folyadéktól" nem fog elfüstölni a kondi!
-
raziel01
veterán
PA-nál nem állítható a navigációs sáv magassága Gravity box-ban?
Illetve a beállításokban sincs kb semmi CM-hez képest. -
bagyusz
őstag
Szabi?
Pont, hogy olyan most nincs nekem, valamint a 32kbps mobil nettel meg nem fogok szerencsétlenkedni.
Ha majd sikerül access point közelbe jutnom és időm is lesz rá akkor lesz frissítés, de addig felejtős.
(#36743) raziel01: Az lehet, de pont ezért nem merek bejelentkezni xda-ra mert félek, hogy egy rahedli PÜ fog várni.
Egy hónappal ezelőtt Nexus megkérdezte tőlem, hogy folytathatja-e a cm frissítést, én meg az áldásomat adtam rá.
Dev tree-t összeraktam hozzá onnantól kezdve 2 parancsot kell beírnia a terminálba valamint várni 3-5órát (géptől függően) és kész a
süteményrom.Amúgy meg, ha valaki kicsit is linuxos az megtudja csinálni magának is.
-
Kódos
aktív tag
Üdv nektek!
Nem akarom senkinek se húzni az idejét de azért annyit meg ér nekem ez a topic hogy ki rakjam ezt az lehetősen fontos információt!Akit érdekel az megnézni meg fogadja kipróbálja aki meg,nem az ugasson le ahogy szokottLehet már ezt írtátok beszéltétek de én nem fogom keresgélni hogy valóban volt ez már v nem ha volt akkor töröljétek úgyse nézem meg mit írtok már egyszer megfogadtam nem fogom megszegni!
Tehát!Én azt vettem észre hogy a merülési problémákat a memóriakártya okozza ez 100%!Napokon keresztül figyeltem a telefont és néztem az akkumulátor töltöttségi szintjét és rájöttem arra hogy a memóriakártyám miatt sem tűnik el kikapcsoláskor a felírat,és bizony a telefon memóriakártyával mind össze 1 óráig bírta 100%-rol,kártya nélkül pedig majdnem 4 napig
(Újra rakott alap rendszerrel,programok nélkül)Aki gondolja ki próbálja aki nem az meg csinálja azt reagálja azt amit szokott úgy se nézem meg!
Ezek vannak ráírva a kártyára: MicroSD-HC 4gb co4g taiwan -
air
nagyúr
válasz
bagyusz #36740 üzenetére
Beszéljünk inkább értelmes dolgokról!
Tervezel CM frissítést? A 6-os Slim nem kapott túl nagy publicitást. Ahogy láttam, még az xda-ra sem tetted ki. Gondolom azért, mert innen kértél tesztelést és visszajelzést rá, és nem kaptál. Ugye nem álltál le mindennel emiatt? Szívesen kipróbálnék egy friss CM-et is, a PA-val történő összehasonlítás végett.Szerk.: Ah, látom, közben razielnek már válaszoltál. Meddig tart a nyári szabi?
(#36741) malefic
Esetleg nem olyan adatcsomagod van, amiben tiltott a VoIP?
-
malefic
csendes tag
Üdv! Sziasztok!
Viber-rel kapcsolatban lenne kérdésem.
Prerootolt Telekomos .205-ön nem tudok Viberrel telefonálni.
Konkréten ha én hívok valakit a hívottnál kicsöng, felveszi de sem én nem hallom
sem engem nem hall. Ha engem hívnak, hiába veszem fel a hívónál csörög
tovább, mintha nem vettem volna fel. Próbáltam a 4.1.1.10-et visszarakni
(neten ezt ajánlották), de ua a helyzet.
Tud valaki erre megoldást? -
bagyusz
őstag
válasz
darvinya #36736 üzenetére
Mert most miért?
Maga a töltésért a pm8921 ic(Kernel defconfig szerint) felel ami akár 2.5A-l is bír tölteni, de ezt szinte minden gyártó lekorlátozza mivel az azzal járó hőmennyiséget már nem lenne képes eldisszipálni egy zárt térben főleg, ha még egy shield alá bepakolják ez mellé a SoC-RAM-ROM-RF-Modem párost. Valamelyik a sok közül biztos, hogy letiltana a hőmennyiség miatt.
Amúgy meg totál mind1, hogy mekkora akksi van benne, a töltő árom akkor is annyi, tehát max 1A, de nyugodtan kimérheted ampermérővel, ha van kedved.
(#36732) raziel01: Mostanában nincs rá időm ilyenekkel foglalkozni.
-
air
nagyúr
válasz
darvinya #36736 üzenetére
Szépen kérlek, hagyd abba a topik széttrollkodását!
Most már megkaptad a választ. És ahelyett, hogy elismernéd, hogy tudatlan (most még az akku kapacitást is idekevered, totálisan értelmetlenül), pökhendi, nagyképű és lekezelő voltál és elnézést kérnél, folytatod tovább az eddigieket. Szerintem senki nem kíváncsi itt erre.
Úgyhogy még egyszer szépen kérlek, hagyd abba! -
Maacaw
tag
Sziasztok!
Azt azeretném kérdezni, hogy hogyha lementem Titanium Backuppal a Google Chrome-ot akkor a megjegyzi a megnyitott lapokat? Csak mert több mint 200 oldal van megnyitva, és nem szívesen veszteném el ezeket. : D
-
Jeffi
aktív tag
válasz
PAINfájdalom #36727 üzenetére
Nem tudom.. Nekem ott van egy mappa amire ha rákattintok letudom tölteni.
-
maki12
senior tag
CM11 hasít a telomon (hála istennek a google play service is) de amit a cm updater jelez mint nightly azt fel lehet rá tenni? Bagyusz féle ha minden igaz
-
raziel01
veterán
-
Jeffi
aktív tag
Build #8 PA: [link]
-
oliwire
őstag
válasz
WeThePeople9 #36709 üzenetére
Először olvasd el az összefoglalót, ott van szó a bootloaderről, rootolásról, egyszerűbb nyelven megfogalmazva.
-
air
nagyúr
válasz
Hivatalos CM11-et nyernéd vele. Semmi mást. Ha lennének nagyon jó, custom kernelre épülő romok, akkor érdemes lenne foglalkozni vele, de én az xda-n sem látok ilyet. Ha az enyém nyitható lenne, akkor sem görcsölnék vele.
-
darvinya
titán
Akkor tessék átfáradni elektronikai topikba.
Kernel szinten nincs korlátozás, mivel semmi sem lehet ott állítani.
Csak 1 biztonsági leállás van, ha aksi megadott értéket elér.Amúgy van 1500mA -es Sony töltő (pl: P-hez is adták, pedig az aksi 1300mAh és ekkor 45 perc alatt tölti fel).
850mA lassúúúúúúúú töltést biztosít.
Bent mitől forrosodna, ha erőteljes használatkor nincs A-ek?
Talán bent ül a gnóm és tűzet rak.(#36702) norbert1998
Miért ne párologna.?
Akkor izadságnak sem lenne szaga egyrészt, arról nem is beszélve a klór gázról.
Só (NaCl) lebomlásakor keletkezik, ami egyrészt mar, másrészt könnyen kölcsönhatásba lép. -
raziel01
veterán
válasz
Szolgáltatós telón nem lehet kinyitni.
-
WeThePeople9
csendes tag
Mi az, hogy nyitott bootloader, HOGY KELL MEGCSINÁLNI? nehezebb mint rootolni? és ha már nyitott akkor zárt bootloaderes romokat fel se tudom rakni csak a nyitottakat?
Előre is köszi. -
vazulka2800
tag
Ez a PA rom ez mi tud hogy ilyen sokan írnak róla? Jobb mint a slimkat? Mert akkor váltok. Bocsi ha már volt.
-
air
nagyúr
válasz
norbert1998 #36704 üzenetére
Kernel szinten van korlátozva a töltőáram. Kb. egy hete volt szó róla az Android szakmai topikban. Tessék átfáradni, és elolvasni!
-
embe
nagyúr
Ebben a google kamera appban hol lehet beállítani a mentés helyét?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
darvinya #36698 üzenetére
Ja, de en irtam is, hogy nem lehet-e izzadsag. Az, hogyha esetleg arra gondoltal, hogy a so beleparolog (amit ketlek, hogy igy ertettel, mert ezt a hulye is tudja) a so nem parolog el a vizzel egyutt.
A ket amperes toltes kivalo indok a garancia megvonasara, mert majd a haromszorosa a gyarinak es jelentosen csokkenti az uzemidot jelentosen rovidebb ido alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest