Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
válasz
molacika91 #18535 üzenetére
Én ezzel már nem is foglalkozok. Merül aztán merül. Ha nem nyúlok hozzá és az asztalon van készenlétbe óránkét 2-5%-ot merül. Teljesen mindegy, hogy 2g, 3g van-e wifi nincs-e. Van minden greenify, wakelock detector. Néha ez ébreszt, néha az... most éppen az URLdispatchingservice tartotta ébren 4 órából 48 percet. De a google szolgáltatások is csinálja ha úgy gondolja vagy az exchange vagy amit akar....
Egy darabig tényleg keresgéltem meg nézegettem, hogy mitől meg hogy.... de mostmár nem fektetek energiát bele. Este töltöm, reggel leveszem aztán kész.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia S utódjának tekinthető készüléknek csak itthon cseng bénán a neve, senkiháziak kezében a popszakma, de a Sony mobilos részlege szerencsére nem járt így.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest