- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen alaplapot vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidzsimon
őstag
Meg kéne szivatni a szervizt valahogy. Sok rossz telefont kéne úgy beadni, hogy hivatalosan megnézi egy cégy, hogy volt e benne folyadék, vagy esetleg tudják mi volt a hiba.
Bár jjóhiszeműen el nem tudom képzelni, hogy tönkretegyenek egy telefont, valamelyik szervizes gondolom kitálalt volna, viszont a vízálóság tesztet lehet, vödör vízben csinálták, nem másfél méter mélyen.
-
Siriusb
veterán
Szerintem XL tulajok már rég lemondtak arról, hogy normális támogatást kapjunk. Csudára meg lennék lepve, ha a Sony kiadna bármilyen frissítést is (a minőséget hagyjuk).
2-3 hónapja még mindig voltak, akik reménykedtek a 4.3-ban, szerintem már a legoptimistábbak is feladták... Emlékszem, az elején még arról is ment a fantáziálás, hogy 4.3 kimarad és jön a 4.4 az L-re.Hmmm, lehet ide inkább sírós arcot kellene beszúrni.
-
Permet Elek
senior tag
Ezt szerintem, nem is tagadta senki. De régen azért akadt stabil rom. Ha nem volt user error. Most meg. Gyárilag kifagy a főképernyő híváskor, eltünnek az appok a főképernyőről. És még sorolhatnám. Azért ez így vicces. Egyik javítás rosszabb mint a másik. És nem csak L nél.
-
Az 1.14 és 1.17 között gyakorlatilag semmi különbséget nem találtam. Egyetlen egy pont, hogy talán a .17-nél a memóriakezelés jobb, ritkában zárja be a főképernyőt, és onnan gyorsabban helyre áll. De ez lehet, hogy nem is a rom érdeme, hanem, hogy sokkal jobban kipucoltam, nem fut annyi minden a háttérben és greenifyt is elkezdtem használni.
-
Throme
veterán
Én is erre lennék kíváncsi. Most hogy elérhető a 17-es van-e valami ismert probléma vele, amiért jobb ha maradok a 14-esnél?
Többen már próbálgatták korábban én viszont nem vagyok expert, ezért csak azt használom, ami a hivatalos frissítésekkel jön.
Hát most itt a 17-es.
Jobb, rosszabb, esetleg semmi extra?thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Diablo IV
- Hálózati / IP kamera
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Befellegzett a Call of Duty Warzone Mobile-nak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óra topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest