-
PROHARDVER!
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
Ha ismered a Softkeyz alkalmazást,lenne egy kérdésem.
Korábban használtam és minden jól működött.
Majd egyszer csak valami miatt az összes custom gomb vissza gombja megnagyobbodott,lehet bekavart a nem független(indonéz és német) ROM? -
P@ly
tag
@(9018) dekrer:
Nem sok minden. Jelenleg ezek:
- Gravitybox
- SwipeBack
- Xperia Flip SettingsMindegyikből a legfrissebb. Amúgy az elmúlt 3 alkalommal rendesen újraindult a teló. Nem teljesen értem.
@(9027) dzola23:
.12-es javítás jó a proximity bugra (.14-esen is működik). Amióta én megcsináltam ezt azóta nincs gond.@(9124) dokee78:
CWM felrakása nem nagy kunszt. Letöltöd és elindítod az install.bat-ot. Annyi, hogy a USB hibakeresést, állhelyeket és az ismeretlen forrásokat engedélyezd.
Maga CWM-ben meg tudsz lépkedni de csúszni fog a kép. Idegesítő, de használható.Én még ilyen Custom ROM-ot nem tettem fel. De gondolom itt is úgy kell itt is, mint a "többinél".
1. SD-re megy a ROM (zip)
2. Újraindítás Recovery-be (CWM)
3. Wipe data / factory reset
4. Wipe cache
5. Wipe dalvik cache
6. Mount and Storage
- format data
- format cache
- format system
- format sdcard
external_sdcard-ot értelmeszerűen nem
7. Rom felrakás (Install zip)
8. Reboot
9. Az rendszerbeállítások után egy reboot, majd egy gyári beállításokra történő visszaállás.
10. Restore: TB, Google bizonsági mentés, Sandisk Memory Zone, stb.De ha sz@r ez így, nyugodtan javítsatok ki.
-
mcsm88
senior tag
Lehet, hogy igazad van, de nem biztos, hogy ezt minden szervizes is így gondolja, lehet, hogy tudják, hogy a root-al semmi baj, de egyszerűbb arra fogni a garvesztést, mint felkutatni a hiba okát, és megjavítani.
Ha garvesztés, ha nem, mielőtt szervizbe viszed unrootolni kell, és akkor nincs kellemetlenség, ez max 5 perc.
Vagy vidd vissza rootolva, fuss bele egy hülye/lusta szervizesbe, utána meg levelezz hónapokig, mire bebizonyítod az igazad.Régiós ftf-re meg ugyanaz igaz mint a root-ra, ha kell visszaraksz rá egy "sajátot", ha félted a garanciádat.
Bár én egyikkel sem fogok bajlódni, ha egyszer szervizre lesz szüksége a telefonnak, akkor az itt leírt szerviztapasztalatokból okulva esélyt sem adok arra, hogy hetekig náluk legyen és egy szoftverfrissítéssel, és a meglévő hibával visszakapjam. El sem fogják tudni indítani, cserés lesz...
-
mcsm88
senior tag
Azért ez nem olyan biztos, halottam már olyat, hogy olyan indokkal ugrasztották a garanciát, hogy fent volt a supersu, szóval a szervizbe ne vigyünk inkább rootolt készüléket.
(#8893) DrDobos
Mint írtam a rootolt készüléket ne vigyük inkább szervízbe.
A rootolt készülék viszont unrootolható, a supersu meg ununstallálható, sőt, ha minden nyomot el akarunk tüntetni, akkor felrakunk egy gyári romot.
Megvárhatod míg lejár a garancia, de lehet addigra már új készüléken fogod törni a fejed. -
gabancs
addikt
Még mindig nem érted! Nem a virtuális gombokkal van a baj. Hanem, hogy a képernyőből van kialakítva. Hiszen van elég hely a képernyő alatt, miért nem lehetett oda tenni? Többek között az Optimus Black is virtuális gombokat használ, nem fizikait, de az legalább nem rabol a képernyő hasznos területéből.
-
Permet Elek
senior tag
Szerinted: 1gyos nyilatkozat alapján, +linkelték már pár hozzászólással ezelőtt és pár nappal is, hogy L is kap 4.3-at. Bár tudjuk, hogy ezek a nyilatkozatok sokszor változnak sokféle irányban.
Szerintem: Amit előbb írtam, na azok tények. Az összes sony telefon kapot 1 fő frissítést a mai napig, kivétel nélkül. +itt van ez is: [link]
-
Permet Elek
senior tag
Pozitívan? 1Fő frissítés kötelező. És minden sony készülék meg is kapta. Idővel. Szolgáltatósok meg még később. Kivétel nélkül. Ezek eddig a tények. Ha a jövőben nem így lesz, nevezhetjük pozitív hozzáállásnak.
Szigorúan csak saját elmélkedés jön, kibővítve az előző hozzászólásom gondolatmenetét:
Lehet nem az 5.0- a lesz a fő frissítés, mert nem látok a jövőbe. De valamit tuti kap. 4.2 javitás volt. 4.3-is valószínű csak javítás. Utána mi jön, passz. Szóval az 5.0-át csak vegyük egy elképzelésnek, ne ténynek. De ha 2.3-ról 4.1-re váltást nézem. Tűnhet akár elképzelhetőnek is.
-
gabancs
addikt
-
gabancs
addikt
Gyári a telefont 2 program van rajta, tehát nem kellene ez a negatív hozzáállás! És egy órája egy másik fórumozó ugyan ezt írta le. Ráadásul láttam már telefont, nem kellene egyből hülyének nézni az embert.
Mit kell ahhoz érteni, hogy lefekvéskor még van 30-35 % reggelre meg be sem lehet kapcsolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gaming notebook topik
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gyúrósok ide!
- Whisky topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest