- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
katona.jozsi #599 üzenetére
Helló!
Nem kompatibilis a T-Mobile és a Telenor LTE 2100 hálózatával. Más különbség szerintem nincs a HSPA-s verzióhoz képest.
-
katona.jozsi
aktív tag
Sziasztok!
Van itt fent ph-n egy ilyen telefon eladó, amely LTE-s, kérlek valaki kifejtené nekem azt, hogy ez engem korlátoz-e valamiben. Azt tudom h egy újabb irányvonal és gyorsabb adatelérést/letöltést tesz lehetővé (4G), de Mo-n még nem nagyon lehet kihasználni, de én az esetleges hátul ütőjére lennék kíváncsi, ha van. Illetve, akinek van ilyen telefonja az kérem írjon róla egy rövid véleményt (nem, mintha nem olvastam volna itt fórumon
), de akkor is.
-
#Dániel
tag
ma egy nagy nyúzásnak nézünk elébe a telefonnal, beszámolót is fogok tartani a holnapi, vagy még a mai este folyamán. vannak aggályaim , most mindent megnézek, ilyen szuper időben úgy sem akarok semmit csinálni
röviden : hangszóró, ram, memória, proc, kijelző, akku, kompatibilitás, droidcrash, és lesznek olyan dolgok is amit érint egy átlag felhasználó is.
-
#Dániel
tag
válasz
almafaaaa11 #594 üzenetére
csak a vissza gombnál kell egy picivel, szó szerint leheletnyivel erősebbet nyomni.
kifogástalan amúgy. -
-
#Dániel
tag
válasz
almafaaaa11 #591 üzenetére
Ionon azt nyomod amit látsz. Nem úgy mint S-n.
Kérdezném az Ion kollégákat, a gombok állapot sávját nem lehet valahogy módosítani, vagy bármi? Annyira zavaró ha csinálok valamit , cikk olvasás bármi, és nem találok vissza elsőre.
-
almafaaaa11
csendes tag
válasz
almafaaaa11 #589 üzenetére
Mármint az érintőgombok az Xperia S-en kb. úgy működnek, mint az Ion-on?
-
ayden
tag
válasz
almafaaaa11 #589 üzenetére
Ha simogatod szerintem célszerűbb mint ha erősen nyomod. Eleinte én is nyomogattam de igy kényelmesebb a kezelése.
-
almafaaaa11
csendes tag
Hát nehéz döntenem, hogy ez vagy a OneX.
Ez szebb, de a másik is jó (Sense, stb), aki ismeri tudja miről beszélek.
Tegra3 vs Snapdragon S3.
Mindkettő melegszik, a Tegra3 két magja kb. olyan gyors, mint az S3, nem?
Merthogy nem igazán játszom, akkor meg úgysincs kihasználva csak 2 mag.
Qualcomm párti vagyok, de azt vettem észre, hogy valamilyen kompromisszumot muszáj meghozni, különben nem lesz telefonom.Az érintőgombok az Ionon kb. úgy működnek, mint az Xperia S-en?
Erősebb nyomás? -
#Dániel
tag
Nekem a készülékem holnap lesz egyhetes. Nem vagyok egy laikus - és 1.0 User - így nyűzöm , vágom ami belefér. (aztán nem sokára MÁR jön egy soft - reinstall)
Vannak hibák, nem kevés. Akad nagyon sok helyen, alkalmazások leállnak, befagy, megáll a kezdőképernyő, persze helyre rakja magát... de hát Android.
4.0.4 el használom, most vettem bele 16GB clas10es microsd-t , lekezeli szépen.
A hibák alapvetően MIND MIND AZ ÉN hibám, szóval ezek azért jönnek ki, mert nem sajnálom a készüléket, hiszen bármikor lehet rá egy friss softvert húzni.Továbbá! A készülék amúgy: Prémium kategória, borzasztó mód kényelmes használni ( nekem mondjuk vágja a fülem telefonáláskor
) emellett minden tökéletes, a játékok úgy futnak, hogy váÓ! Kézben tartani ezt a szépséget fenomenális... nagy mancsra ajánlom, én még így is átérem a képernyőt . Azt kell látni, bárki megveszi ezt a készüléket vagy mást , nem nagyon tud már ebben az árkategóriában mellé nyúlni. HTC SONY GALAXY egyebek, mindegyik prémium kategóriás készülék, a felső kategóriából volt a kezemben az összes, és kivétel nélkül, elfogultság nélkül ion nyert.
-
boletus
aktív tag
válasz
katona.jozsi #585 üzenetére
Ma két hónapja,hogy vásároltam egy Ion- t, jóval 120 fölött.
Nem bántam meg,és az sem bosszant,hogy miért nem vártam eddig,hogy olcsóbban jussak hozzá. ICS - sel minőségi készülék.
És,ezt a telefont kézbe venni !? -
boletus
aktív tag
válasz
katona.jozsi #585 üzenetére
Jó vétel ez,a Telenor nélkül is.
-
katona.jozsi
aktív tag
válasz
szabogabor10 #584 üzenetére
A T nem akarja forgalmazni? Mekkora egy ...
Jelenleg a GSM boltokban 120k körül van, ami azért nem kevés egy telefonért, bár a többi felső kategóriás telefonokhoz képest még mindig olcsóbb. Akkor marad a várakozás, h egy GSM boltnál 100 alá essen az ára és megveszem függetlenül.
-
válasz
katona.jozsi #583 üzenetére
Hali!
GSM boltokban vagy Telenornál. Másik 2 szolgáltatónál nem várható.
-
katona.jozsi
aktív tag
Sziasztok!
Számomra ez a telefon tűnik a legszebbnek és legminőségibbnek. Megtudnátok mondani, hogy jelenleg milyen formában vásárolható meg Mo-n? T-mobilnál várható?
-
almafaaaa11
csendes tag
válasz
rangersanyi #580 üzenetére
Egy teszt szerint az LT28h valamivel gyorsabb, az LTE része meg itthon nem lesz használható, meg amit írtál az bolti garanciás. Azért köszi.
-
fury71
aktív tag
válasz
rangersanyi #580 üzenetére
Lehet az lesz, de a HSPA verzió és gyári garancia nem bolti. Addig még várok.
-
rangersanyi
tag
Praktikummal (123535 ft)drágább mint a független itthon kapható LTE verzió!!
Xperia Ion LT28i LTE -
fury71
aktív tag
válasz
almafaaaa11 #575 üzenetére
Nekem is ez a gondom.
A T-nél nincs Ion, de náluk van céges flottás előfizum. 2200 HUF havonta és nem tudom lebeszélni, valamint ingyen van 100MB net. Ha a Telenonál független lenne meg is venném. -
#Dániel
tag
válasz
almafaaaa11 #575 üzenetére
Jó a tarifájuk én asszem mátrix2vel vettem, 250MB netem van, és még ez is sok nekem, mert 30napból 28at wifis helyen töltök a munkámból adódóan. A többit meg persze fizetni kell, egy nem tetszik, hogy a csomagárát felesbe lehet lebeszélni, az sms azonnal túlszámlázódik... mondom 'nyátok!
-
almafaaaa11
csendes tag
Én szeretnék venni Ion-t, de csak a Telenornál lehet kapni hivatalosan.
Viszont nincs számomra kedvező tarifacsomagjuk.Ha valaki megnézné független-e, megköszönném.
A másik, hogy Praktikummal vásároltnál szerintetek mennyi idő eltelte után lehet a szolgáltatótól kérni, hogy függetlenítse?
Köszi.
-
#Dániel
tag
válasz
almafaaaa11 #573 üzenetére
Szia! Ott vettem az enyém! De eszembe sem jutott kipróbálni hogy független e, és nem is fogom. A számhordozás manapság sokat ér .
-
almafaaaa11
csendes tag
Sziasztok!
Ha valaki vett a Telenornál Ion-t, legyen olyan szíves árulja el, hogy független-e a készülék, mint sokszor szokott ilyen lenni okostelefonok esetében szolgáltatóknál.
Köszi.
-
darvinya
titán
válasz
bengalised #571 üzenetére
Tedd át gugliba
-
bengalised
csendes tag
Abban tud valaki segíteni, hogy névjegyzék telefoncsoportjait hogyan lehetne szinkronizálni a google csoportokkal? Vagy ha ez nem megy, akkor a gugli csoportokhoz hol lehet csengőhangot rendelni? Előre is köszi.
-
darvinya
titán
-
boletus
aktív tag
válasz
darvinya #566 üzenetére
Hallgatom a gyárit,gyári fülessel.
Igazad van. Jó,nagyon is.
Szépen "megcsinálta" a SONY.
Mi,idősebbek tudjuk mit jelentett anno,ha valakinek SONY TV,videomagno,stb volt a
birtokában.Egy kicsi nosztalgia belefér,de a mobilok terén is márka,tudom,ez is szubjektív megítélés,"kinek a pap,kinek a paplan" verzió,de a SONY ( itt is ) minőséget ad.És,Te hogy látod ? -
boletus
aktív tag
válasz
rangersanyi #560 üzenetére
Én sem vettem észre plusz különbséget,habár,- szerintem - nem is tudjuk pontosan érzékelni.
Pontosan ugyanazt,ugyanannyi időben használni - nekem - egy kicsit bonyolult,hogy összemérhessem a két eredményt. Ezért,nem is nagyon foglalkoztat. Az inkább,hogy ICS van,ami örömet szerez. -
rangersanyi
tag
Mit szóltok a képernyő zárfeloldó jobb oldalán a kamera gyorsindítóhoz?
-
rangersanyi
tag
válasz
darvinya #562 üzenetére
Köszi a segítséget mappa ügyben!!! Üzemidővel kapcsolatosa valóban igazad van, hogy ki hogyan használja annak függvényében alakul az üzemideje. Csak annak idején amikor az ICS készült írták, hogy optimalizálnak az üzemidőn is. Ugyan azokkal a beállításokkal és app-okkal, ugyanannyit használom a telefont mint GB-al. Nekem nincs bekapcsolva szinkronizáció, nincs bekapcsolva adatkapcsolat, fényerő alacsonyra húzva és a képernyők nincsenek telepakolva, csak egy-két widget van kint. Most tartok 1 nap 2 óra akkuhasználatnál és még 40%-on áll az akku.
-
darvinya
titán
válasz
rangersanyi #561 üzenetére
Húzd egymásra az ikont, vagy hosszan tapp háttérképre ott.
Amúgy ezt az üzemidő dolgot nem értem.
Annyit fogyaszt amennyit a felhasználó beállít/használja.
Sok képernyő, sok szinkron energia zaba. -
rangersanyi
tag
Apropó, tudja valaki, hogy hogyan kell kezdőképernyőre mappát csinálni??
-
darvinya
titán
válasz
bengalised #557 üzenetére
Gyári
-
bengalised
csendes tag
Camerára milyen szoftvert használtok? Én a 360 és a Zoom FX között nem nagyon tudok dönteni. Jó lenne olyan szoftvert találni, ami videorögzítésre és fényképezésre egyaránt jó. Eddig ilyet sajnos nem leltem.
-
ayden
tag
válasz
darvinya #553 üzenetére
Köszi Boxot fel is tettem, kis plusz tárhely sose árt
Chromera csak azért vagyok kiváncsi mert pc-k között ha bejelentkezem szépen leszinkronizál mindent, ha ez telóra is menne nekem már jó. De majd meglátom, operával amúgy semmi gondom persze.
ICS galériára meg kiváncsi vagyok ha tényleg végre gyors akkor ugyis az marad feleslegesen nem teszek fel mást.
Vibert azért szeretem mert telefonszámhoz hozzárendeli és beteszi azonnal ismerősnek azt akinél van. Nem kell külön felvenni embereket. -
-
ayden
tag
Nekem még ICS ugyan nincs igy 1-2 progi még várat magára. De amik bejöttek eddig:
Deezer - ugyan egy idő után fizetős, de ennyire könnyen és gyorsan zenét hallgatni, letölteni mással nem tudtam
Dropbox, Skydrive, Google Drive - kb mind ugyan azt tudja felhős megosztós
MX Player - jól lekezeli a beépitett hangsávokat és feliratokat is a filmeken nem is szaggat be a hd film ami pl gyárival nem indult vagy más lejátszón csúszott
Opera - csak mert chrome még nincs ics miatt
MP3 search & download - néha egész használható de deezerhez képest gagyi
QuickPic - gyorsabb mint agyári képnézegető, bár túlzottan erre nem használom a telót
TeamViewer - távoli gépet lehet vele managgelni, dolgozni jó
Total Commander - filekezeléshez mimás, Astro ugyan alapból volt rajta de ez nekem jobban bejön
Viber - ez talán okostelónál alap is lehetne
Tuneinradio - rádiózgatni jó, rengeteg állomás és lévén neten megy nem recseg a rossz jel miattHa valakinek vannak okosságai engem is érdekelnek
-
#Dániel
tag
Biztos hogy jó döntés volt, nincs mese! Igazatok van, valóban van rajta fólia nem is nagyon kerestem csak mikor megnéztem . Akkor meg nem biztos hogy azzal voltam elfoglalva hogy vane vagy nincs. De ez mindegy is.
4.0.4 el vettem, prémium készülék a javából !!!!
Jelenleg még mindig folyik az optimalizálás , a fölösleges dolgokat leszedem, személyre szabom ahogy tudom, beállítok még ezt azt.A kamerájával teljesen meg vagyok elégedve szép lenne ha nem.
Itt meg is kérdezném hogy tudtok valami jó kamera beállítást ?Kép - videó - gyorsaság- alkalmazások - telefonálás - lehetőségek.... HOVA NEKEM JOBB KÉSZÜLÉK !
)
-
-
#Dániel
tag
Megvettem én is, állat-brutál egy készülék nincs mese. Jelenleg fólia - ás tokok beszerzése folyik.
Sajnos már van egy negatívum... nem használtam egy napig kb, majd itthon zenét hallgatva borzasztó mód torzított a hangszórója , ás egy ki - be kapcsolástól jó lett... mindenesetre érdekes. Ez számomra sok évig telefon marad, mert nem vagyok az a 1-2 évente váltogatós.
Itt még kérnék Ion-ra hasznos alkalmazásokat vagy bármi mást ami a telefonnal kapcsolatban megkönnyítheti a dolgom, akinek régebb óta van, biztosan tapasztaltabb.
Köszönöm
D -
rangersanyi
tag
válasz
bengalised #530 üzenetére
Csak azért javasoltam mert a A SUS csak frissítésre szolgál. Míg a PCC szinkronizáló, fájlkezelő, biztonsági mentéseket lehet készíteni, fájlokat konvertálni, média felismerős másolást végezni stb...Frissítéshez a SUS-t ajánlom, a PCCompanion ezen funkciója sokszor nem tökéletes, legalább is a felhasználói tapasztalatok alapján..
-
hurrikan
addikt
válasz
rangersanyi #543 üzenetére
Így van, amott válaszoltam
-
rangersanyi
tag
válasz
rangersanyi #542 üzenetére
Köszi hurrikan!! Tudom power+hangerő le! :-)
-
rangersanyi
tag
Az ICS-ben nincs képernyő fotózás, vagy csak én nem találom, vagy esetleg más gombal lehet előcsalogatni?
-
hurrikan
addikt
Megkérném azon segítő Ion tulajdonost-okat akiknek Magyarországon vásárolt telefonjuk van / Telenor ; Független / és már frissített valamelyik gyári frissítő programmal, hogy amit a PC Companion vagy a SEUS letöltött egy mappába 3 db fájlt. Ezt a 3fájlt verziószám megjelöléssel feltöltenék valahova, és a letöltő linket ide belinkelnék.
Hogy megtudjuk belőlük csinálni a flashtoolhoz az FTF fájlokat ,amit visszaállításhoz használnátok hogy bármikor vissza tudjátok hozni a garanciátokat észrevétlenül, pl Rootolás, Bootloader nyitás stb. után a későbbiekben.Ha SEUS-sal csináltad a frissitést akkor itt találod
c:\Program Files\Sony Ericsson\Update Service\db\13740270\blob_fs\
elég ha a blob_fs mappát becsomagolod és felteszedHa PC Companionnal / PCC / csináltad akkor meg itt találod
c:\ProgramData\Sony Ericsson\Update Engine\db\13740270\blob_fs\
elég ha a blob_fs mappát becsomagolod és felteszed[program DATA mappát csak akkor látod ha engedélyezve vannak a rejtett mappák a Windowsodban, ezt legkönnyebben úgy tudod megtenni, hogy a keresőbe beírod hogy rejtett mappák, ott bedob neked egy menüt ahol megkeresheted és bepipálhatod az engedélyezésüket]
A PC Companionos frissítésnek ebben az esetben van egy nagy előnye is, ahogy a cikkben is írtuk itt előbb letölti a szoftvert, és csak azután kell kikapcsolni a telefont és elindítani a frissítést. Ezt az utolsó lépést ha kihagyod a telefonod nem frissül. Ezt azért mondom el hogy tudjátok nem kell valakinek feltétlenül frissítenie ahhoz, hogy megoszthassa velünk az adott szolfogaltatós szoftvert.
Amit tüntessetek fel:
-melyik Ion változat, LTE vagy HSPA
-melyik szolgáltató ROM-ja
-melyik szoftver, (2.3.7, 4.0.4 stb) ROM verzió+build számElőre is köszi mindenki nevében akinek később hasznos lesz!
A feltöltött mappát itt, vagy privátban is linkelhetitek!
Fontos! -
darvinya
titán
ROOT
regisztrálni kell hozzá ha nem látni -
boletus
aktív tag
válasz
rangersanyi #527 üzenetére
Ma délután a SUS rögtön reagált,és frissített. Köszi.
-
bengalised
csendes tag
Sziasztok,
nekem elég egyszerű dolgom volt. A PC Companion>Support Zone>Telefon szoftver frissítése úton indultam és követve az utasításokat megjött a ICS. Semmi SUS frissítés vagy bármi kavarás. Mázlim volt az SI számmal, mert már tegnap reggel frissültem.Nagyon tetszik a ICS. Tényleg olyan, mintha ismét új lenne a telefonom
Az újdonságokról ezer helyen olvasni, úgyhogy nem kezdenék bele. Szép a külcsín és a sebesség is érezhetően javult. Egyedül a DW névjegyzékem beállításait barmolta össze kicsit, de már helyreráztam.Remélem nektek is gyorsan frissül majd!
-
boletus
aktív tag
válasz
rangersanyi #527 üzenetére
Köszönöm.
-
ayden
tag
Fél 9-es helyzetjelentés, nálam még mindig nincs
ICS
-
rangersanyi
tag
Ez a legfrissebb 2.12.10.19 verzió.:
SUSEzzel már látható lesz mind három Ion verze(LT28i, LT28at, LT28h). Csatlakoztatni csak akkor kell amikor erre a SUS kér. Vagy is elindítod a SUS-t, erre a progi lefuttat egy ellenőrzést(ellenőrzi a hálózati beállítást), csatlakozik a szerverhez, majd el kell fogadni a licensz megállapodást, és csak ezt követően adja be a felületet ahol ki kell választani a telefont, ha kiválasztottad a készüléket a következő lépésnél kéri, hogy csatlakoztasd a telefont. Az ion esetében a hangerő gombot le irányba kell lenyomva tartani az USB kábel csatlakoztatásakor, mind addig míg a a SUS nem jelzi, hogy elengedheted a hangerő gombot.
-
ayden
tag
-
-
ayden
tag
Elsőre nekem se csinált semmit amikor benyomtam hangerő gombot és bedugtam usb kábelt, 1et rezgett, sokat vártam de semmi. Majd progit újra elinditottam és elsőre akkor sem volt jó majd másodikra máhogy próbáltam nyomni hangerő gombot és szépen rezgett meg láttam elindul egy csik. Utána meg már irta is hogy nincs frissités.
-
boletus
aktív tag
válasz
rangersanyi #522 üzenetére
Köszi,a SUS - t hogy frissíthetem?
Eddig egyszer volt rá szükségem,és most lenne újból.Megjegyzem,még csatlakoztatni sem enged,csak mutatja,mit hogyan,hova,mikor csatlakoztassak.Megtettem,vagy hétszer,de....
Köszönöm a segítséget : János,a vasi végekről. -
rangersanyi
tag
Folyamatosan teszi elérhetővé a Sony a frissítést. A telefonok SI (Sales Item) számuk alapján számíthatnak a frissítésre, kinek melyik régióra van kiadva, annak megfelelően fog frissülni. Ilyenkor természetes a túlterhelés elkerülése végett, fokozatosan töltik fel a frissítéseket. Napokon belül mindenki sorra fog kerülni! Frissítés előtt ajánlott magát a SUS programot is frissíteni!!
-
ayden
tag
Úgy értem nekem susban amikor ki kell böngészni milyen telóm van ott a 28i-is, kis képpel is meg jobb felül a lehulló menüben is benne van, de utána mikor ellenőrzi frissithetőséget persze irja hogy nincs update.
Többet én se tudok, csak most hogy mások irták hogy már megy igen izgat -
boletus
aktív tag
válasz
rangersanyi #513 üzenetére
Köszi,várjuk a véleményed.
-
ayden
tag
Megnéztem SUS-al is, én tuti a lista végén kullogok
-
rangersanyi
tag
SUS-al frissítettem!
Ja, a rendszer most biztos le van terhelve. Még a teló SI száma sem mindegy. -
ayden
tag
Lehet hogy a terhelés miatt fokozatosan elérhető. Vagy van rá más kifogásuk
-
boletus
aktív tag
Amúgy,nekem is azt írja ki az ION,hogy minden rendben,a telefon naprakész.
Hogy frissítettetek ? PC ? SUS? -
boletus
aktív tag
válasz
bengalised #501 üzenetére
Írnál a frissítésről ? Hivatalos,avagy " maszek"?
-
ayden
tag
Nézem ezt az ics frissitést de weblap is, telepitett pc toolja is és telefonban is az update csak megdicsér hogy nincs mit frissiteni. Az viszont biztos hogy még nincs rajta telepitve, nem úgy mint a fólia:-)
Valakinek valami tanácsa? -
ayden
tag
Most még azért hagyom rajt a másikat, jön a hideg nehogy megfázzon. Nameg ha már egyszer kifizettem
-
ayden
tag
válasz
darvinya #504 üzenetére
Akkor most dupla van rajta?
Jézusom, ennyire nem lehetek hülye. Most mint a vallatáskor szembevilágitottam és jó közelről megnéztem tényleg.
De tudod mi a vicc. Bevittem gsm boltba és kértem rakják rá az újat hogy szép legyen, nekik se tűnt fel.
Itt röhögök magamon, főleg azon hogy 2 hétnél tovább ratott nekik hozni erre fóliát én meg azzal a vacakkal a tetején hurcolásztam és nyomogattam vissza a sarkát nehogy jobban lejöjjön -
rangersanyi
tag
Ma megérkezett az ICS frissítés a független LTE verziókhoz!!!
Bocsi!! De csak miután elküldtem, akkor láttam, hogy már jelezte valaki a frissítést!!
-
ayden
tag
Akkor msot megnézem jobban a dobozát mert lehet voltam olyan izgatott hogy útfutottam rajta
Meg is néztem, de ebben nincs semmi. B-teltől vásárolt független amúgy ha számit.
Viszont ha arra a fóliára gondoltok ami alapból a kijelzőjén volt az kb olyan mint amit egy ovodás rak rá, tele buborékokkal meg a jobb felső sarkánál kis fül ami beleakad a zsebed szélébe és le is szedi magát -
bengalised
csendes tag
Frissültem ICSre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest