- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ayden
tag
válasz
rangersanyi #496 üzenetére
Nekem is ilyesmi van, csak van rajta minta meg kis tépőzáras csat a tetején pont ahol a fülyes van, de ha benne van a dugó keresztbe akkor is be lehet csatolni.
Igaz én nagyon ritkán használom. Egy fóliát vettem rá ennyi. -
rangersanyi
tag
-
#Dániel
tag
Sziasztok!
Megjött a teló, és láttam valahol valamelyik oldalon hogy ki milyen tokot használ, akinek van Ion-ja vagy valami szép és jódarabot tudna ajánlani azt megköszönném.
Üdv
D -
válasz
petipetya #493 üzenetére
A jövőre nézve. Nagy valószínűséggel ha elterjednek az LTE-s mobilok (és ebben az iPhone 5 nagyot fog lendíteni, leszámítva ha a bíróság is úgy akarja..) és ezzel együtt a lefedettség is megugrik, akkor biztos, hogy lesz egy kedvezményes LTE-csomag a T-Mobile-nál telókra is, akárcsak a HSPA+ esetében (Net&Roll opció).
-
petipetya
nagyúr
válasz
szabogabor10 #490 üzenetére
Miért fontos az LTE?
-
darvinya
titán
Átpártolok Xperia V-re.
-
-
mrlujoak
veterán
válasz
Sunyi Sanyi #485 üzenetére
Visszatérve a kérdésedre olyan pluszt ad a T új S4-es procija, hogy a tesztek alapján a 4 magosokat szorongatja...
Egyébként ezen felül inkább csak alapdizájn eltérés van közöttük.
Ár lesz a döntő egy ideig, mert tutira az ion Telenoros és független ára fölé lövik be a T árát. -
fury71
aktív tag
válasz
szabogabor10 #484 üzenetére
Egyetértek.
Mindenesetre én megvárom, hogy Bogék letesztelik a T-t és hogy mennyi lesz a T-mobilnál és akkor fogok dönteni melyik legyen a kettő közül. -
válasz
mrlujoak #483 üzenetére
Én is arra tippelek.
Amúgy nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy fogja beárazni a T-t a T-Mobile. Ha irreálisan magas ára lesz (hasonlóan az Xperia S-hez), akkor inkább Ion függetlenül 120-125-ért. Attól félek, hogy kb. ennyi lesz az Xperia T Mozaik S-re vállalt 2 éves hűséggel.
-
mrlujoak
veterán
válasz
Sunyi Sanyi #480 üzenetére
Igen, többnyire az ion és ion között kevés a felfedezhető különbség...
Egyébként mire is gondoltál?
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Nagy különbséget nem vélek felfedezni az Ion és e közt. Tán a processzor típusa. Nem tudom mennyi pluszt ad ez a Scorpion.....
Na meg 13 helyett 12mpixel na bummmm.
Még valami? -
mrlujoak
veterán
válasz
rangersanyi #476 üzenetére
Az LTE verzió hamarosan érkezik, a HSPA (LT28h) - pl telenoré - meg már ICS-vel érkezik.
-
rangersanyi
tag
Valami infó az ICS frissítésről??
-
petipetya
nagyúr
válasz
rangersanyi #474 üzenetére
Így már világos.
-
petipetya
nagyúr
válasz
rangersanyi #466 üzenetére
Téves infó. Ha egy micro simet beteszel az adapterbe, akkor az pont akkora mint egy normál sim, hisz erre találták ki az adaptert.
Tudom, mert van micro simem és adapterem is.
-
rangersanyi
tag
Amúgy meg nem értem, hogy mi a gond a micro SIM-el!! Nekem a voda ingyen kicserélte a normált micro-ra mikor vettem az Ion-t. Szerintem a többi szolgáltató is ingyen cseréli az elsőt.
-
rangersanyi
tag
-
boletus
aktív tag
Ellenben,ha arra gondolsz,hogy normál SIM - mel működne - e,ezt nem tudom.
Valahol olvastam,egy user a normál kártya széleit levágta,így lett belőle azonos méretű a microval,és így használta - én,nem
tenném. Jó lenne normállal működtetni,de,ez van. -
badacsony
őstag
válasz
rangersanyi #463 üzenetére
Akkor a Sony embere hazudik
"...it takes both normal SIM card and micro SIM cards. -Josh"
"- Thats a Lie. It only uses Micro sim card. I just got this phone today
- I actually have my phone working that way at the moment. The only thing though is that it is a bit tricky to get it out if you insert a regular SIM card. -Josh" -
badacsony
őstag
Használja valaki a telefonját normál SIM-mel? Itt a kommenteknél a Sony szerint mindkét fajta SIM fogadására képes.
A nálunk kapható LTE verzión ugye nincs szolgáltatói logó?
-
boletus
aktív tag
"magán a mobilon nincsenek gombok,csak a szoftveres megoldásra hagyatkozhatunk."
Tudom,nézőpont kérdése ez is,de nekem ez nem jönne be.Szeretem az egész képernyőt tisztán látni. Ott tapicskolni,ahol
nincs "akadékban". De,ez,mint oly sok minden,ugyancsak nézőpont kérdése. -
fury71
aktív tag
válasz
mrlujoak #457 üzenetére
Ha a fém hátlapot tartod jobbnak, a T hátlapjához képest, akkor írd azt.
Az az érdekes, hogy az ezüst verzió fém hátlapot kapott.
Mondjuk lehet a T-nél csak a fekete lesz elérhető,, vagy még a fehér. -
mrlujoak
veterán
válasz
darvinya #456 üzenetére
Jaj nem már! Ez egy félreérthetetlen állítás volt a részedről, amit cáfoltunk. PONT.
Ha neked jobbnak tűnik, mint a T, akkor ezt is kellett volna írnod. Lehet bárhogy szépíteni a dolgot.
Ha a fém hátlapot tartod jobbnak, a T hátlapjához képest, akkor írd azt.
A T (koránál fogva) újabb procival kerül piacra, egyéb más fő specifikációi mellett pedig azonos (kijelző méret és felbontás, kamera, NFC...) akkor bizony helytelen az állításod... -
-
boletus
aktív tag
válasz
mrlujoak #454 üzenetére
Ebben a dologban igazad lehet.
Főleg akkor,ha mindkettőt kiismerted,így látod a különbséget.
Jobban mint én,mert avatottabb vagy ezen a téren. Nem vagyok "fan",tetszik egy telefon,amely az én igényeimet teljesíti,ennyi. Egy különbség miatt váltottam Sony x s - ről Ion-ra. Az utóbbi egyben van.Nagyon. Az S recsegett,a sáv
alatti alsó rész megmozdult,ugyanígy voltam az Ericsson Arc S telefonnal is.A recsegés. -
boletus
aktív tag
válasz
mrlujoak #451 üzenetére
Nem viszem el semerre,vagy talán nem így van "mobilügyben"?
Megjelenik a legújabb,amelyik két tized másodperccel gyorsabban "tölt",és,egyesek szerint már nagyon "odaver".Olvastam itt,valamelyik topicban majd ölre mentek,és,meg is tették volna,ha egymás mellett,előtt vannak élőben.
Az emberek mentek el egy furcsa irányba,és a technika nagyon is besegített. -
boletus
aktív tag
válasz
mrlujoak #448 üzenetére
Na,ez az.
Az egyik jó,nagyon jó,de a következő jobb.
Az azt követő még jobb. És,így tovább.
A Világ 2012 - ben.
Hergeljük magunkat,sokszor a semmiért.
Egy kicsit később pedig fáj mindenünk,kezünk - lábunk,fülünk - farkunk. Mert állandóan feszítve vagyunk,az idegeink. "Mobilosan"is.
Bármennyire jobb a T,majd a következő,usw,én "megálltam" az Ion - nál.
Kezd fájni a hátam,sokszor keTTős látásom van. Főleg akkor,ha a pénzemet számolom. -
-
sdd2
veterán
válasz
szabogabor10 #431 üzenetére
Ha jól tudom a telenor a kizárólagos szolgáltató aki forgalmazni fogja, de ott a T ami a t-mobilenál lesz és az jobb is.
-
siofok
őstag
válasz
szabogabor10 #440 üzenetére
-
siofok
őstag
válasz
rangersanyi #438 üzenetére
ez ok,de tarifacsomagokat,árakat csak én nem látok hozzá?
-
rangersanyi
tag
Na ez jó!! Remélem, hogy mihamarabb kijön az ICS a független Ionokra.
-
siofok
őstag
válasz
szabogabor10 #435 üzenetére
húú de jó kis telóó!Most akarok telót cserélni,egy desiret,htc one s-t nézegettem,meg az xperia s-t.és most fedeztem ezt fel.
van már a telenornál?nem találtam én most vmiért az oldalukon -
-
fury71
aktív tag
válasz
szabogabor10 #431 üzenetére
Én is. Remélem forgalmazni fogják mert már teljesen pipa vagyok, hogy a mostanában kinézett telók Ion, Acro S, V nem kerülnek be T-hez.
-
-
mrlujoak
veterán
sdd2 kolléga tudja a tutit, a Telenornál bekerült a készülék árlistába az Xperia ion!
-
fury71
aktív tag
Érdekes a T-nél már hamarosan kapható státuszban van az Xperia T.
Az Ion még sehol, pedig azt feltételeztem hamarabb lesz mint a T. -
fury71
aktív tag
válasz
szabogabor10 #425 üzenetére
Bár az is igaz, hogy egyszer már bemutatták a CES-en.
Hát ezaz, ha már egyszer bemutatták akkor, most minek még egyszer foglalkozni vele. A CES-en mutatták be az Xperia S-t is, akkor azzal is foglalkoznia kéne az IFA-n a Sonynak.
Annyi, hogy az S EU hivatalos forgalmazása már a bemutatáskor ki volt hirdetve, míg az ION LTE változatát csak amerikai piacra szánták. A Sony csak később döntött úgy hogy Európában így Mo.-n is elkezdi hivatalosan forgalmazni. Valszeg a nagy érdeklődésre való tekintettel. -
sdd2
veterán
Biztosan lesz magyar forgalmazás, remélem szolgáltatóknál is kapható lesz.
-
-
petipetya
nagyúr
válasz
szabogabor10 #423 üzenetére
Nem vagyunk Mi akkora piac, hogy külön bejelentsék.
-
-
fury71
aktív tag
válasz
szabogabor10 #421 üzenetére
Sajtóközlemény 2012.07.17., Budapest - Az Xperia ion - a Sony red dot díjas okostelefonja szeptemberben érkezik Magyarországra
Itt az oldal alján olvashatsz bőven róla. -
Nem volt szó az IFA-n az Ionról. Most akkor hivatalosan is kapható lesz Európában vagy nem?
-
sdd2
veterán
-
sdd2
veterán
Azért érdeklődj a T-nél, hogy milyen frekvencia kell mert valami APN-t is be kell állítani amit leküldenek a telefonodra, hogy mennyen az LTE mert a 3G-s APN nem tudja a 4G-t csatlakoztatni, míg a 4G-s APN-el megy a 3G persze. 1430-at hívd fel és kérj egy LTE APN beállítást, hogy küldjenek.
-
sdd2
veterán
Budapesten biztos megy az LTE csak ahhoz egy külön csomag kell. Nem tudom milyen net csomagod van, esetleg olyan tarifa amiben van net mert van egy olyan opció a Mozaik és média mánia csomagokhoz hogy havi 1000FT-ért 1GB net pluszba és gyorsabb lesz a net. Érdemes lenne megnézned mielőtt eladod!
-
Mifi58
csendes tag
Nekem van egy eladó Sony LT28i Xperia Ion LTE, új-hibátlan-csak kipróbált. 100eFt az ára.
tel. 06304345006. -
NyxNyxNyx
addikt
Legyen már karácsony.
-
Bambusz00
csendes tag
Nekem nagyon tetszik, ez jelenleg a legszebb telefon a piacon.
-
rangersanyi
tag
Egy újabb hiba jelenség jelentkezett nálam, gondoltam megosztom veletek. A napokban, használat közben a kamera egyszer csak bezárásra kényszerítéssel leállt amikor fotó módból váltottam videó módba. A jelenség mindaddig fennállt, amíg újra nem indítottam a rendszert.
-
darvinya
titán
válasz
bengalised #403 üzenetére
Legtöbbször a rossz beállítás okoz ilyen típusú hibákat.
1. A fénymérés spot fakóbbá… -
ayden
tag
válasz
bengalised #403 üzenetére
Nálam a simogatós mozdulatra általában reagálnak
az szereti
-
bengalised
csendes tag
Jól van megnyugodtam, hogy nem én vagyok a béna. a gombok eltalálásával még mindig küzdök
Közben rájöttem arra is, hogy a softreset a power+up kombóval működik. Szerencsére csak egyszer volt rá szükségem. Szgépről való lecsatlakozás után sötét képernyővel fagyott ki teljesen. Máig nem tudom miért. Amúgy minden szép és jó vele, csak a rootolhatóságot hiányolom cseppet.
A fényképek az én ízlésemnek megfelelnek. Alapból kicsit túlszínezettek, de szoftveresen teljesen jól hangolhatóak. A videó az olyan amilyen. Célnak megfelel, de teremfocimeccset senki ne telefonnal akarjon rögzíteni, bármennyire is HD a kamera. -
boletus
aktív tag
válasz
rangersanyi #401 üzenetére
Hát ez az. A frissítés. Bizakodjunk,független a készülékünk,talán még az ősszel sorra kerülünk.
Vagyis,az ősz elején. -
rangersanyi
tag
Egy hónapos használattal, azt kell minden elfogultság nélkül mondanom, hogy egy nagyon jól összerakott készülék, mind szoftveresen, mind esztétikailag!!! Nem bántam meg, hogy az ION-t választottam az S helyett!! Zavaró hibát ezidáig nem tapasztaltam, kisebb bugok persze akadnak, de melyik androidos rendszer nem az. Remélem az ICS ezeket is javítja!! Apropó ICS!!! Esetleg valami friss infó valakinek, hogy mikor érkezik a frissítés???
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- ASUS routerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest