Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
SONY ERICSSON XPERIA X8
A téma összefoglalóban igyekeztem/tünk összeszedni minden, a telefonnal kapcsolatos információt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bobby G.
senior tag
Nos.... Meg volt az első éjszaka a kicsivel!
Első tapasztalatok: A telón alapban 2.1-es szoft volt, de érdekes, hogy mikor nagy nehezen sikerült összepárosítani a PC-vel, akkor a frissítő program talált rá frissítést. Különbségnek csak azt látom, hogy néhány alkalmazással több van benne, de biztosan van más is. Maga az Android egész jól kiforrott rendszernek tűnik, bár vannak rajta még foltozni valók, de ha így halad simán odaver az iPhone-nak. Maga a vas már nem nyerte el a tetszésemet tökéletesen, Bold után kicsit gagyi hatása van. De biztosan meg lehet szokni. Belenyúlni még nem mertem, de a root-olást megcsináltam, mert aggasztóan fogyott a szabad hely. Hozzátenném, az új alkalmazások egy részét is töröltem eztán, mert nekem tök feleslegesek voltak. De kinek a pap.... Ami rendkívül idegesít, az a qwertz billentyűk mérete.... Megőrölök, hogy pl. amikor számokra akarok váltani, 10 próbálkozás kell, hogy sikerüljön. Nem lehet ezt valahogyan kiküszöbölni? Nekem jó lenne egy normál számbillentyű is T9 tanítható támogatásával is. Ma kicserélem a 2 gigás kártyát egy nyolcasra, gondolom a rajta található adatokat csak át kell másolnom. Természetesen hajnalig telepítgettem, meg töröltem ami mégsem tetszett, de nagyon várom már, hogy ne kelljen a szabad kapacitást nézegetnem folyton. Jöhetne már a frissítés! A böngészője egész jó, még olvasni is tudom a szöveget
Az alkalmazásokat nem lehet valahogyan csoportosítani? Pl. iroda, játék, GPS, stb...
Szóval első éjszaka után ennyi!
-
doc
nagyúr
hasznal valaki karra csatolhato tokot? (angolul armband, nem tudom mi a rendes magyar neve...)
most foleg snowboardozashoz kene, tehat fontos hogy eleg hosszu legyen a pantja ahhoz hogy a kabatra is ra lehessen kotni, illetve valamennyire legyen vizallo -
Bobby G.
senior tag
NA... Házhoz hozták! Szép fehér...
Az egész cucc dobozostul kisebb-könnyebb mint a Bold. Mindjárt életet lehellek bele
-
Bobby G.
senior tag
Most szóltak, hogy megjött a telcsim, mehetek érte! Sajna pont ma elengedett a főnök hamarabb, de azt hiszem csak visszamegyek érte...
Kíváncsi leszek... Elolvastam az Androidos blog-on a kezdők bibliáját! Kérdésem, hogy van-e még valami amit előtte szerintetek tudnom kell, mielőtt elkezdenék rá másolgatni, beállítgatni? Sajnos a millió kontaktomat nem tudom miként fogom tudni a BlackBerry-ról átrakni, én nem bírtam a gmail-os adatbázisomat szinkronizálni az Outlook-al.Mondjuk nem is nagyon használom....
-
Viktojka
tag
Elvileg sikerült a root, lett egy superuser ikonom is...
Azért rootoltam, hogy le tudjam törölni a nem használt alkalmazásokat, ezt hogyan tudom megtenni? De bonyolult nekem ez a telefon... -
SE_HELP
tag
válasz
Viktojka #4262 üzenetére
Szia.
Az összes kapcsolat törlése:
1. A főoldal képernyőről húzdd a (felfelé nyíl) ikont felfelé
2. Keresd meg és koppints a Beállítások lehetőségre
3. Koppints az Alkalmazások, Alkalmazások kezelése parancsra
4. Koppints a Kapcsolattároló alkalmazásra
5. Koppints az adatok törlése parancsra. -
Viktojka
tag
Rootolás témában tudna valaki segíteni?
Több módszert is olvastam ezzel kapcsolatban. Én letöltöttem a z4root-ot, ezzel annyi a dolgom, h felmásolom a telefonra és ott elindítom? Valamint az adataimat mentsem le előtte, vagy megmarad minden rootolás után? -
csontho
tag
hogyan tudok egyszerűen app2sd-t megcsinálni valaki linkelne egy leírást lehetőleg magyart!
Am 2.1 es X8
PLS -
zuzu000
őstag
Akit érdekel ,nekem megvan a 2.1 (47-es végű),rootolva,xrecoveryvel,és egykét alap programmal(rootexplorer...)
Csak akkor szeretném feltenni,ha van rá igény,mert a feltöltési sebességem nem a legygyorsabb.. -
Chalez
őstag
Hali!
A páromnak vettünk egy x8-ast újonnan. A kérdésem az, hogy hol lehet a netet kilőni teljesen, hogy csak wifi-n keresztül használja a netet. Meddig érdemes elsőre tölteni az akksit? Azaz hány óra az első töltés hossza?
-
mrThomi
addikt
még jo hogy akkor nem töröltem mindent szegény telorol...nekemse akart fölmenni.
2.1 et külön amit rátudok tenni azt honnan tudom letötölteni gyerekek? most visszaszeteszem az 1.6 ot, de ha utána akarnám frissiteni 2.1re azt fogja visszatenni a Pc companion ami a legfrisebb...
-
Viktojka
tag
Hogyan tudok egyszerre több névjegyet törölni, esetleg az összeset?
-
csontho
tag
Nekem mikor feltettem a 2.1et először elszúrtam valamit, mert szinte minden érintésre újaindult, és elég idegesítő volt. Aztán meguntam és újra raktam a 2.1et, és voálá azóta (lekopogom) jó!!! HÁLELÚJÁ
2.1 lényegesen gyorsabb nálam.
1.6 on a homescreen progi ADW lefárasztotta, és lomha lett.
2.1 en launcher pro (többet fogyaszt) simán megy a legjobb minőségen.Need For Speed Shift::::
DE még mindig azt írja a 2.1 en is, hogy nincs több hely a telepítésnél, pedig tárhely a telefonon legalább 80 mb. A ram lesz szerintem, de az is 50 mb fölött van a SHIFT 38mb.aki feltudta tenni, küldje el, h honnan szedte légyszi, vagy írjon ötleteket.
-
mrThomi
addikt
azt hol lehet megnézni, hogy hányasra végzödö rom van a telomon? Illetve ami most van jelenlegi, és ha visszahuzom 1.6ra akkor a rom is megváltozik?
Esetleg T-mobilos Romot hogy tudok rátenni?
enyém független vmi kinai rommal, haveré trés és az övét picit gyorsabbnak láttam 2.1 után -
Odzsee
csendes tag
válasz
mrThomi #4238 üzenetére
Egyre jobban idegesít,hogy egy-két billentyű lassan reagál mióta feltettem a 2,1-et.
Azt nem értem,hogyha ilyen szar a 2,1 akkor a SE hivatalos PC companion-ja miért erőlteti ezt a frissítést?
Valami megoldás nincs a hiba kiküszöbölésére?
Az 1,6-ot nem akarom visszatenni,mert ezen már fut egy csomó új progi,ami az 1,6-on még nem.
Valaki tud megoldást a hiba javítására? -
Haart
addikt
Valami jó kis equalizeres zenelejátszó az van, mert a power ampom lejárt
-
Bobby G.
senior tag
Hátha érdekel valakit:
[link] -
Tudna nekem vki mondani olyan SMS kezelo progit, ami idorendben listazza a beerkezett SMS-eket, tehat nem felado szerint csoportositja?!
Se forumon irtak ezt: n2 manager de nem talalom sehol...Ez a 2.3 tamogatja mar a multitouchot? Tudom, hogy semmire nem lehet hasznalni, de erdekel, hogy akkor most tudja-e az X8 vagy sem
-
mrThomi
addikt
hát igen, ez sajnos a 2.1 és rá valami plusz frissités. Nem ez az eredeti, ezen már butykölt vmit a gyárto és ezárt produkál ilyen dolgokat. Sajnos a jelenség nálam is megvan ez nem a telo hibája. Én ma visszateszem az 1.6 ot!
Az a kérdésem, hogy az eredeti 2.1--et honnan tudom letölteni hogy azt rakja vissza rá, ne pedig ezt az ujabbat amin office suit, postcardos baromságok vannak?
kösz
-
l4c
senior tag
1.Ki milyen fülest ajánl ehhez a telóhoz?Jó minőségű hangzást szeretnék.:
AKG K450 azzal tuti jó minőségű lesz. Impedanciában/érzékenységben is megfelelő hozzá, tehát ha akarom mindenféle eq és trükkök nélkül kellően hangos és dinamikus, én ezt használom hozzá!
Napokban hasonlítottuk össze az X8-at a népszerű nevesebb lejátszókkal, és egész jó a hangja kijelenthetem.
Ha losslesst-et is hallgatsz akkor: andLess a legjobb hangú szerintem -
törölt tag
Akit esetleg érdekel, van új custom rom:
Updated 17-Feb-2011 :
2.3.2 CM Gingerbread v0.4 HACKDROID
Download : 2.3.2-CM v0.4
Fixes : lots of stability fixes and cleaning up (survives clear data now, mounts usb)
Broken : Video, 3D,Vibra,Bluetooth,Sensors -
Odzsee
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy X8-at és két kérdésem lenne.
1.Feltettem rá a power amp zene lejátszót,mert a gyári az vicc kategória.Szeretnék hozzá egy SE MH810-es fejhallgatót,mert ebből is nevetséges a gyári(nulla hangzás,stb.).Az új fejhallgatóról lehet számokat léptetni,hangosítani,stb.Ha power amp-ot használok,akkor is tudom a fejhallgatóval léptetni a számokat vagy csak a gyári zene lejátszót kezeli a gyári SE füles?
Ki milyen fülest ajánl ehhez a telóhoz?Jó minőségű hangzást szeretnék.2.Tegnap összedugtam a géppel a telót és kiírta,hogy frissítsem android 2,1-re.Le is frissítettem minden rendben működik rajta,csak néha olyan mintha lefagyna.Ilyenkor vagy várok pár másodpercet vagy kilépek az adott alkalmazásból.Pl sms írásnál elkezdem írni a szöveget és az első betüt csak 5mp után kezdi el beírni.Olyan mikor a pc üvegen forgatja a merevlemezt és addig semmit nem lehet használni pát másodpercig.
A frissítést a SE Pc compilation ajánlotta fel,tehát gondolom gyári frissítésről van szó.Nem tört programot vagy ilyesmit tettem fel.Tök új teló,minden gyári volt rajta a frissítés előtt android 1,6-al és telenoros.
-
bigand977
csendes tag
válasz
mrlujoak #4229 üzenetére
Ez mind igaz amit írtál, csak húzódik nagyon...tavaly nyáron ismerte el először a gugli a problémát, de medium jelentőséggel. Na, vérengzés a fórumokon, hogy hogy képzelik, aztán db idő múlva criticalra változott, de még mindig az volt hogy nehezen reprodukálható...no comment. Kiadják a javítást MAJD, még azután kerül a gyártókhoz, akik ha akarják kiadják (biztos sztem, hogy mind ki fogja, csak megint idő).
Az a lényeg, hogy azt láttam, hogy a handcent talán a megoldás, ami nekem azért is jó, mert én szifon 3G-ről váltok, és az olyan üzenetkezelő mint ami azon van, tehát nem lesz szokatlan...de azért tartok erről a rossz címre dologtól, bár ez is igaz, hogy a leginkább érintett telók a samsung (galaxy s), és htc-k, sony ericssonról nem tudni...igazából ezért kérdeztem, hogy találkozott-e már vki a jelenséggel, mert neten van minden...én csak azt nem értem, hogyha android hiba, akkor miért csak bizonyos gyártók telefonjait érinti a dolog? -
bigand977
csendes tag
válasz
mrThomi #4228 üzenetére
Jaja, ezzel mindenki így van. Én plö nagyon érzékeny vok a magánjellegű leveleimre, smsekre, épp ezért másokét se néztem meg soha mert ez olyan szent és sérthetetlen terület. Sajnos olyat is olvastam, hogy a gosms is érintett lehet, de állítólag a handcent nem érintett, azzal nem tapasztalták (de ezt sem tudni, hogy miért van különbség). De ettől még lehet vmi rendszer mélységű bug...nem tudni. Azt sem tudni, hogy pl. a 2.3-ban ez a bug már automatikusan javítva van-e...illett vna. Meg kell mondjam, haragszok a guglira, mert nagyon kacsingattam erre az x8-asra, de teljesen elbátortalanodtam.
-
mrlujoak
veterán
-
mrThomi
addikt
válasz
bigand977 #4221 üzenetére
uristen
ezt nemhiszem el :S Én küldök néha elég fontos, olyan üzit is amit nagyon nem szeretnék ha éppen más kapna meg...elég ha csak maagánjellegü dolgokra gondolok, de sztem mindenki igy van ezzel.tehát akkor az SE még nem tett erre bejelentést hogy megjavitanák a problémát?
Illetve ennek hol lehet utánna járni hogy kinke küldtem el? hiszen ha belépek az uzikbe ott csak a kontaktok vannak...pl:külön igy hogy küldött üzenetek még nem találtamszerk:A bejelentés szerint az Android alapértelmezett üzenetküldő alkalmazása néha rossz címzettnek küldi el a felhasználó által megírt SMS-t és úgy tűnik, hogy ilyenkor véletlenszerűen választja ki a címzettet a címlistából.
forrás[link]
tehát csak a beepitet sms kezelö szar vagy a GOSMS alkalmazásal is felmerülhet a baj? -
doc
nagyúr
[link]
van egy olyan erzesem, hogy nemsokara lecserelem a telefonomatvegre tudnek jatszani a Gran Turismoval kulon eszkoz nelkul
-
bigand977
csendes tag
válasz
Bobby G. #4222 üzenetére
Igen, ezt olvastam, de ez annyit tesz, hogy a google a nexus s-re és a nexus one-ra adja ki a javítást, akinek más tipusú készüléke van, az imádkozzon a gyártóhoz, hogy kiadja...:S Eddig egyedül a samsung jelentette be, hogy ők is kiadják a javítást. De ha magát a problémát nem nagyon lehet itthon tapasztalni, akkor annyira nem izgatna, hogy mi van a javítással...
-
bigand977
csendes tag
válasz
mrThomi #4219 üzenetére
Így van, a külföldi fórumok zengenek ettől. De ez nem az xperia-val van összefüggésben, hanem az Androiddal. Tavaly nyár óta hallani ezt, de itthon nem nagyon látok a fórumokon erről értekezést, lehet, hogy helyfüggő is? Bár tudok itthoni esetről is.... Ha beírod gugliba, hogy android sms bug, kapsz jópár oldalnyi találatot...Plusz, a dolog pikantériája, hogy úgy tűnik mintha az kapta volna meg, akinek küldeni akartad, de ha megnézed a kimenő üzenetek részleteit, akkor a név alatt 1 teljesen más szám fog szerepelni (random a kontaktjaid közül).
Ezért érdekelne, hogy találkozott-e innen vki ezzel a hibával, mert igazából csak ez tart vissza attól, hogy már holnap megvegyem a telót. -
Bobby G.
senior tag
Ezért akartam már kipróbálni az Androidot, mert gondoltam, hogy szinte mindenre lehet találni valami alkalmazást. Amúgy az a progi anno cellainfók alapján mérte be, hogy merre vagy, csak akkor volt gond, ha túl közel volt a munkahelyed a lakáshoz, mert akkor keverte rendesen..
Amúgy az M600-ban benne volt alap szinten ez a funkció, igaz nagyon egyszerűsített formában.
-
mrThomi
addikt
válasz
bigand977 #4205 üzenetére
Bújom a magyar fórumokat, mivel igencsak elbátortalanítottak a hírek a téves sms-ekről, amik random címzettnek mennek ki. Ezt tapasztalta vki közületek? Fontos lenne, hogy most ezzel mi van, mert én elég sok smst küldök.
ezt arra érted, hogy megirod az sms.t ramész hogy kinek akarod elküldeni, és másnak küldi el?
ez elég nagy hiba lenne
-
Istv@n
aktív tag
válasz
Bobby G. #4217 üzenetére
Hát, ha egy program nem is, de többel szerintem meg lehet oldani.
Időzítésre: Timeriffic
automatikus csengő, wifi, adat, repülő mód stb ki-be kapcsolás. Bármikor bármit...Auto sms küldésre pl: Ez
Vagy lehet találni 10-20 félét minimum, ami ezt tudja.Gps alapú profilváltásra: [link]
Ezt sem használom, de jónak tűnik. Ráadásul az időzített váltást is tudja, úgyhogy két legyet lehet vele ütni egy csapásra.Ezek ingyenesek mind.
-
Bobby G.
senior tag
Köszi a válaszokat, kicsit megnyugodtam!
Még eszembe jutott valami, bár egy ideje már lemondtam erről a remek kiegészítőről.
Még anno SE P910i-n használtam egy programot, aminek a neve most nem jut eszembe, de egy komplett telefonautomatizáló program volt. Be lehetett állítani, hogy különböző helyszíneken, milyen profilra váltson automatikusan, (pl,. otthon normál, utcán utcai, munkahelyen csendes) de mindezt egyeztette a naptárral is, tehát ha értekezlet volt, akkor automatikusan kikapcsolt Vagy alapértelmezésben hétköznap munkahelyi volt beállítva, de helymeghatározás alapján ezt felül tudta írni, ha mondjuk lebetegedtem, vagy ép munkaszüneti nap volt. Ezen kívül sok más dolgot is tudott, pl. kikapcsolt állapotban automatikus sms-t küldött a beállított személyeknek, ha azok rám csörögtek, stb, stb... Sajnos P990-re P1-re már nem frissítették. Remélem érthető volt, és csak reménykedem, hogy hátha van valami hasonló androidra.
Üdv!
R.
-
Istv@n
aktív tag
válasz
Bobby G. #4206 üzenetére
1. Az alap mail kliens is tud auto szinkront, exchange-nél működik a push email is (hasonló mint a BB sajátja, amint mail érkezik, már meg is kapod)
2. Ki lehet. számtalan widget van, válogathatsz melyik tetszik.
3. Handcent sms nevű app pl. popup ablakba kiteszi a teljes sms-t, akár válaszolni is lehet innen egy gombnyomással.
4. Nem. Programok előfortulhat, hogy kiakadnak, de az op rendszer atom stabil.
-
törölt tag
válasz
bigand977 #4205 üzenetére
- xRecoverivel készítesz egy backupot.
- megkeresed az sd kártyádon az xrecovery/backup mappát, kimásolod a tartalmát, hogy meglegyen később is.
- kicsomagolod a custom rom-ot (pl. floyo 2.2.1)
- a tartalmát bemásolod az sd/xrecovery/backup/xxx mappába (az előző lementett rom helyére)
- aztán xRecoveryvel restore
- újraindítvoilá
-
válasz
Bobby G. #4206 üzenetére
Szia!
Nálam van olyan, hogy néha lefagy egy játék/program, de task killer-rel be lehet zárni, meg egy ilyen felugró ablak is megjelenik, hogy bezárás kényszerítése. De maga a rendszer még egyszer se fagyott le.
Az SMS szövegét alapból a felső sávon jelzi, de szerintem másik SMS programmal meg lehet oldani, hogy kiírja az egész SMS szövegét, de ezt majd megmondja az, aki használ ilyet.
Természetesen lehet automatikusan e-maileket szinkronizálni. A 2-es kérdést még nem próbáltam, úgyhogy nem tudom a választ, de sztem lehet. -
Lehet, hogy én is felrakom ezt a 2.2-t, bár még szerintem várok kicsit, hogy kijavítsák a hibákat.
Van olyan program, amivel úgy lehet biztonsági mentést csinálni, hogy pl egy játékot nem kell elölről kezdenem, hanem ott folytathatom az új rendszeren, ahol abbahagytam? Mert úgy látom azzal, ami alapból rajta van nem nagyon lehet ilyet csinálni. -
nagy04
csendes tag
Hali!
Ma kipróbáltam ezt a wisepilot -ot, bekapcsoltam a gps -t felmentem wifi -re, és így használtam kb. 1 percig. És miután néztem az egyenlegem 50Ft -ral csökkent. Tudom hogy nem nagy pénz, csak azt nem értem, hogy hogyan lehet, amikor már kb. 1 hónapja letiltottam a T -nél a netstart -ot, mivel Dominos vagyok.
-
Bobby G.
senior tag
Üdv!
Úgy néz ki, hogy ezt a telót fogom kérni a szerződésem hosszabbításakor. Főként az volt a szempont, hogy kipróbáljam az androidot, de az anyagiak is közrejátszottak, hiszen üzleti előfizetéssel a vodánál egész olcsón meg lehet kapni. Most egy BlackBerry Bold-ot használok BIS előfizetéssel, szóval elég fura lesz átállni, de sajnos a BIS helyett "csak" egy sima, de korlátlan internetet kapok az előfizetéshez. Igyekszem végigolvasni a topic-ot, de jó sok hozzászólás van, szóval kérdezek.
1, Van-e olyan program, amely szinkronizálja az e-maileket, és automatikusan letölti? Nekem elég csak a fejléceket, ahogyan a BB csinálja, de az a megoldás annyira nem tetszik, hogy nekem kell lekérdezgetnem, hogy jött-e valami.
2, naptárbejegyzéseket, időpontokat ki lehet-e rakni kezdőképernyőre?
3, SMS-ek szövegét kiírja-e a fő képernyőre, vagy csak azt, hogy kitől jött?
4, Szokott-e fagyni? HA igen milyen rendszerességgel, és mikor? Programok használata közben, vagy csak spontán?
Most hirtelen ennyi...
Köszönöm ha válaszoltok, és ígérem el fogom olvasni a topic-ot amint tudom...
-
bigand977
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen telót néztem ki magamnak, óccóér kéne vmi amin megy az engribördz, meg a frútnindzsááá (és mindig a zsebemben van), és a SE telókat mindig is szerettem. Bújom a magyar fórumokat, mivel igencsak elbátortalanítottak a hírek a téves sms-ekről, amik random címzettnek mennek ki. Ezt tapasztalta vki közületek? Fontos lenne, hogy most ezzel mi van, mert én elég sok smst küldök.
Másik kérdés...jól értem az elején, hogy ha rootolt 2.1-et akarok, akkor előtte az 1.6-ost kell rátenni, majd rootolni, stb stb? Mintha korábban szifon oltogatás címszó alatt azt olvastam vna rendszeresen, hogy rootolni milyen baromi egyszerű...hát, nem tűnik annak...Pedig a memkártyára telepítés nem ártana.
Aki rámesterkedte a 2.2-t, nem írná meg, hogy azt hogy kell?
Tényleg teljesen newbie vagyok a témához, nem akarom nagyon berhelni a telót, ha megveszem, 1x akarom belőni és kész. Úgy tudom, 2.2 alól már simán lehet memkártyára is telepíteni, nem?
-
törölt tag
Hát izééé....
Az xda-ról feltettem a 2.2.1 floyo-t.
Eddig 2.1 + jit-el a Quadrant mért 474-et, a floyo-val meg megugrott 995-re.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Xperia család legújabb tagja egy meghízott X10 mini; továbbra is kellemesen kezelhető, de vannak hiányosságai.
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest