- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
Sziasztok!
Ma (vagyis már tegnap) kérdezték tőlem, hogy kikapcsoltam a telefonom? Mert hívtak, nem voltam elérhető, sms-t is küldtek és azt sem kaptam meg. Megnéztem, full térerőm volt látszólag, viszont a net nem működött, pedig be volt kapcsolva! Ezután kikapcsoltam a telefont, majd újraindítottam volna és nem csinált semmit, hiába nyomtam a bekapcsoló gombot.
Kb. 15 perc múlva tudtam ránézni megint, ekkor már be volt kapcsolva és várta a pin kódot. Beírtam, majd jött az sms a nem fogadott hívásról, meg a másik, amit szintén nem kaptam meg korábban.
Ahol voltam, mikor próbáltak hívni, mindig full térerő van, 3G hálózattal, tehát azzal biztos nem volt gond. A telefonomon a legfrissebb gyári T-s szoftver fut.
Szerintetek ez mi volt?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged