- Steam Deck
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
Új hozzászólás Aktív témák
-
€uro
őstag
válasz
LEFTHORSE1 #448 üzenetére
Na igen. Ezért is tettem le róla. Amilyen nagy szerelem volt első látásra, olyan gyorsan ábrándultam ki belőle első fogdosásra.
Az új szerelem neve: Xperia Neo
-
€uro
őstag
Ma megnéztem, megfogdostam a telefont egy mobilos boltban. Szép-szép, csak ne lenne ilyen nagy! Ez az egyetlen problémám vele, hogy nagyon-nagy. A nadrágzsebembe sem tudom majd normálisan hordani.
Hm. Lehet, hogy így mégsem kell nekem....
-
€uro
őstag
Ha a WiFi folyamatosan be van kapcsolva a telefonon, és egy kis program -, ami nem nagy számításigényű, de - folyamatosan kommunikál a hálózaton keresztül egy számítógéppel, kb. milyen mértékben növeli meg a telefon energiafelvételét? A készenléti ideje hány százalékkal csökken, milyen sűrűn kell így tölteni a mobilt?
A telefonon futó programról annyit, hogy a számítógépről fogadna jelzéseket. Például, hogy e-mail-t kaptam. Ilyenkor jelezne nekem valahogy a telefon. Tehát a mobil-t nem használnám aktívan, csak készenlétben lenne, és ha a számítógépem jelez, ő majd szól nekem, hogy action van.
-
€uro
őstag
válasz
Avicularia #289 üzenetére
Hehehe! Igazad van! Egyébként pénzügyi diplomám és mérlegképes könyvelői végzettségem van - csak hogy a képet még viccesebbé tegyem.
-
€uro
őstag
válasz
hurrikan #282 üzenetére
Köszi az infót!
Arc-ot szeretnék venni, de még keresem, hogy hol, merre, mennyiért, mikor stb.
Egyébként ezekre az árakra még 2% vámot és 25% áfát is kell fizetni, nem? Én úgy tudom, hogy igen. Illetve azon múlik, hogy milyen módon juttatják el hozzád a csomagot. Ha a Magyar Posta fogja kézbesíteni, akkor nagy eséllyel lehet rá számítani, hogy csak a plusz 27% adó megfizetése után kézbesítik ki a csomagot. És akkor az átfutási időről nem is beszéltem, amíg levélben kiértesítenek, hogy a csomagod vámköteles és a többi, és a többi...
-
€uro
őstag
válasz
Avicularia #272 üzenetére
Végeztem egy kis számítást.
Eltekintve a net forgalomtól és a percdíjaktól, a telefont így lényegében egy 72%-os éves kamatozású hitel törlesztésének a vállalásával lehet megvenni.
Vagy ha 20% kamattal számolunk, akkor a 10 giga net és a percdíjak használata két évre 48 ezer forintba kerül. 10%-os hitelkamattal számolva 62 ezerbe.
-
€uro
őstag
válasz
Avicularia #272 üzenetére
Akkor ez nem cseh korona lesz. Svéd?
A kapcsolási, perc és SMS díjak jól hangzanak, de nekem nem kell előfizetéses telefon. Sima, kártyafüggetlen mobilt szeretnék venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- BestBuy topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jogász topic
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest