- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
viewdetails #12478 üzenetére
De jo, hogy vasarnap van, es ennyi idom van.
Atneztem, 5 alkalmazast talaltam ami 2012 majus elotti, abbol 4-et rendszeresen hasznalok is:
Picuri RAM, ami csak megy es mutatja, hogy mennyi az annyi.
Brightness level, semmi extra funkcio, azonkivul hogy kijelzo fenyerot allit egy gombnyomasra.
Volume Control, minden rendszerhangot gyorsan szabalyoz, kibe kapcsol, nemit, rezgomodot kezel.
Data counter widget. A gyari adatfigyelo widget helyett mert az folyton eldobja magat, vagyis nem hajlando a widget frissulni.
GPS doctor, ha a gps nem talal jelet, beinjekciozza a friss aGPS adatokat, hatterben soha nem fut es mar regen nem kellett hasznalnom sem.Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mire egy 32 gigas SD kartya osszes tartalmat letorlom es ujra felteszem, az nem kis ido. Egyebkent mi az a program vagy process ami pl SD-rol elindulhat a tudtom nelkul es lag-ot okozhat a hatterben? Illetve milyen rendszerhibat okoz mondjuk az SMS-ek visszarakasa? Illetve miutan vissaraktam ujra a jo oreg GB-t, ezek az elobb vazolt jelensegek miert szuntek meg teljesen? Nem tudom, lehetseges, hogy a hangero meg a fenyeroszabalyzo program vagy az 56kbyte-os picuri ram akasztotta ki szegeny jegkremszendvicset
Leglogikusabb problemanak a Data Counter widget-et talaltam, 5 perces intervallumokban frissit. Mondjuk a jatekok jellemzoen nem 5 percenkent laggoltak, hanem mondjuk egy reklam betoltesenel, es reklam valtasnal pl, persze amelyik nem csak egyszeruen baromi lassan futott, pl angry birds osszes verzio.
Egyebkent nem ugy rakom vissza a programokat TB-al, hogy megnyomom a mind visszaallit gombot, es hatradolok. Azt egyenkent kell, kulonben televeri a belso memoriat, es lefagy az egesz. A nagyobb, hardverigenyesebb progikat pedig a play-rol telepitem vissza inkabb, a TB csak azert kell hogy listaban legyen a program es ne felejtsem el visszarakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Steam topic
- One mobilszolgáltatások
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- DOOM - The Dark Ages
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest