- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- M9702 media player - kinai Oppo UDP-203 klon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revolit
senior tag
válasz
Dottore #1656 üzenetére
Én asszem valahol olvastam, hogy lehet. Ez csak annyit csinál, hogy monitorozza, nincs-e crash, és ha van, elküldi SE-nak. Ez ilyen tök fölösleges, memóriafoglaló szarság. SemcCrashMonitor.apk a pontos neve, most néztem meg. Ott van a törölt mappában
Nekem az ég világon semmi baja nem lett a törlésétől, azon kívül, hogy picit több szabad memóriám lett
szerk.: már az, hogy Semc-vel kezdődik, jelzi, hogy nem android system cucc, merthogy ez Sony Ericson progi.
-
Revolit
senior tag
válasz
Dottore #1582 üzenetére
De. De először biztonsági másolatot akartam csinálni a fájlról mielőtt a módosított témával felülírom., tehát copy. Én meg fogtam, és move-ra nyomtam. Mivel azt a fájlt (ezek szerint) minden használta, így akármire kattintottam, csak egy android errort kaptam...
Egyébként TC-ben lehet jogosultságokat állítani? (Ezek szerint igen).
A root explorer egyébként direkt erre lett kitalálva, tehát pl egy kattintás R/W-ba mountolni egy mappát.
Mellette ES file explorer van, ami nagyon jó, de azzal tudtommal nem lehet system mappákban mászkálni, de minden másra azt használom. Na meg annak nincs root joga, így még csak véletlenül sem tudok valamit elcseszni -
törölt tag
válasz
Dottore #1543 üzenetére
Bevagyok regizve, Istenemre 2 oraig turtam reggel a forumot de sehol nem volt
Koszi!
Amugy van Titanium backup-om is, meg MyPhone Explorer telokonyvet menteni, szoval megvannak a cuccok, csak elegem van a folyamatos ujratorolgetesbol es felrakasbol, en hasznalni akarom ezt a sz@rt -
Eagl3
veterán
válasz
Dottore #1516 üzenetére
Mi az, hogy további vizsgálatot? Nem vagyok hajlandó még egyszer 3-4 hetet várni a telefonomra, hogy visszakapjam egy rohadt papírral amiben az áll, hogy nem csináltak vele semmit.
Vagy csere vagy fogyasztóvédelem.
Elképesztő, hogy ilyet egyáltalán meg lehet tenni. Most meddig tar két ekkora cégnek (T-Mobile, SE) kicserélni egy rohadt telefont?
Anno rossz volt egy Logitech G5 egerem, írtam egy emailt a Logitechnek, sűrű elnézést kértek és postázták a zsír új egeret. Azóta sem vennék más márkából egeret. De ha nekik nem fontos az ügyfél ám legyen, ez zsinórban az 4. új SE telóm. -
soldier2
őstag
válasz
Dottore #1494 üzenetére
Valaki igazán írhatna már a SE-nak, hogy a következő modelljeik mellé mellékeljenek egy csomag SE márkajelzésű papírzsebkendőt. Az úgy már prémiumposabb lenne, ha már a nyikorgást nem tudják megoldani. Nekem elsőre nem a súlya tűnt fel (nem baj, ha nem húzza a földig az ingzsebet) de a középen lévő vékony rész miatt állandóan az volt az érzésem, ha megszorítom eltörik. Aztán megszoktam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest