Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Aryon87 #17319 üzenetére
És ha telefonon formázod az nem segít? Vagy csináld úgy, mint én. Nekem a laptopom nem ismeri fel a 4GB-nál nagyobb kártyákat, így a szomszéd gépén javítottam meg, amikor kellett.
Mindenesetre a CM11 is a héten kapott frissítést, már talán a GB-nél is jobb, és ott nem muszáj semmit sem csinálni az SD-vel.
És komolyan, 3 inchen használod a YouTube-ot SP helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma A japán-svéd duó új okostelefonja pont olyan, mint az Xperia család tagjai, mégis zenésznek hívják.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest