Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rigel77

tag

válasz Revolit #54 üzenetére

Te mondod nem követem nyomon az ügyet.

De igen is nyomon követem mert veletek ellentétben nekem van is Ps3. Szeretnék is rajta játszani pl online ha valami "kedves" csapat nem tette volna tönkre a rendszert. Anonimus vagy nem, nem nagyon érdekel a helyzeten nem változtat. Ő intézett támadást a Sony ellen nagy média felhajtás közepette. Ő akarta megtámadni a céget, egy hülye indokkal. ( nem kell, hogy kivették a linuxot stb stb , mert a slimben alapból nem is volt , a fat gépek meg halnak mint a legyek 3 év és végük . Nekem is meghal 3 év 2 hónap után. Most egy slime van helyette. szóval nem sok gép marad amin ment volna.)
    Az a durva hogy előbb elhiszitek hogy a Sony a ludas mint hogy valaki bement és tönkre tette. A Sonyinak mi érdeke lenne . Csak veszíthet az ügyön.
    - Amíg nincs PSn nincs store ( nem jön belőle a pénz)
    - A vásárlóknak megrendül a rendszerbe vetett bizalmuk.
    - A kiadók kártérítést követelhetnek az elmaradt bevétel miatt.
    - A Sonynak kell valamivel kárpótolni majd az embereket .
    És még biztos lehetne sorolni.

"Mondod ezt úgy, hogy Te magad írtad, lesza*od a munkásságukat, és nem is vagy tisztában vele!" Azt írtam, hogy Anonimus munkásságával nem vagyok tisztában, nem is érdekel.
    Egy idézet a Gamestar 2011/03 számából 16 oldal
    "Graf_chokolo a hacker mondta . Tudományos elmém van és a tudás a táplálék az agyam számára . A Hv-Linux-Freebsd kernel hackelése nélkül értelmetlen az életem "
    Na ebből mire következtetsz ő alkotni akar , csak rossz oldalra került? Nem, ő feltörni akar ami egyenlő a pusztítással. Ő az egyik legnagyobb bűnös ebben a dologban amúgy is a Ps3 feltörése miatt.

"Persze, én vagyok a hibás, mert nem eszem meg minden egyes cég/média által nyomatott szennyet..."
    Tudod én sem akarom azt az ezer éve lerágott beskatulyázott "szenyt" megenni, hogy a szegény ártatlan hackerre akarnak mindent kenni és a gonosz Multi az aki mindenért felelős "
    Ez ugyan úgy sántít. És megint vissza kanyarodtunk oda , hogy a Hacker "jó" . Persze mert ő azt mondja. Én meg ezt nem tudom benyelni. Ha "jó" lenne szoftver fejlesztő lenne nem Hacker/cracker. Nem azzal kérkedne hogyan teszi tönkre/lopja el más munkáját.

• Morden24

nagyúr

válasz Revolit #54 üzenetére

Mert "hackerek", már rombolni akarnak, ugye?

Számomra ez is egy kicsit médiafagyi kategória. Attól már hekker vagyok, ha letöltök egy szoftvert, és egy előre megadott időben futtatom? Én úgy tudom, hogy ez a script kiddie kategória.

Új hozzászólás Aktív témák