- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
Ez a teszt úgy lett volna hiteles ha egymás után 10-20-szor is leejtik, ez lehet, hogy csak vak szerencse volt, hogy kibírta.
-
AMD Power
titán
Nem rossz az biztos. Ha olyan helyen dolgoznék biztos ilyenem lenne....
-
Laci.M
senior tag
A Defy az igenis strapatelefon, nézz be a fórumába ha nem hiszed el. Van sok törött Defy, de sokkal több épp, pedig sok kapja rendesen. Én is azért vettem meg, hogy engem kibírjon.
Az üveg az elején Gorilla Glass, ami a mostani legjobb, de nincs az az üveg ami mindent kibír. Feszültségek mindig vannak az üvegben, és ha pont a sarkára esett a teló akkor simán elhiszem, hogy betörhet. Hidd el 23 éves vagyok, elég aktív életmódot élek, volt olyan Nokiám amiben 3X kellett kijelzőt cserélni, de eddig ez a telefon állja a nyúzásomat rendesen. Pedig ugrottam már vele 3méteres trambulinról vízbe, miközben kameráztam, aquaparkoztam már, volt már velem nyaralni is, és nem sajnáltam, szerencsére nem lett semmi baja.Hidd el az SGS II-esedet is le lehet ejteni úgy akár 20 centiről is, hogy meghaljon, ez ellen semmit nem lehet csinálni, csak ha a méretet,tudást,formát,kezelhetőséget ilyen mértékben lerontod, mint a Sonimnál. Ahova ezt kitalálták, oda a lehető legjobb telefon, de a mindennapokra nem való.
Attól függetlenül kéne egy ilyen Sonim XP3300 Force a hétvégékre, na az lenne neki az igazi teszt!
-
Motyi
senior tag
-
szamf
csendes tag
iPhone4-em 100 métert (!) zuhant. Nagy szélben. Fák közé. Jégre.
-
vigyed
tag
Gratulálok!!!
-
Laci.M
senior tag
Az én Motorola Defy-om is kapja az ívet rendesen tőllem, de kíváncsi vagyok mennyit bírna KI
-
lcee79
addikt
én azt sem értem mondjuk hogy miért kell 8 meg 7 mm vékonynak lenni egy telefonnak a 4.5 incs körüli mérethez... Egyszer majd kettétörik a zsebemben
ha picivel vastagabb lenne, de belefeszegetnének mondjuk 2500-3000 mAh akksit(vagy amekkorát bírnak), akkor nem 1 napig vagy fél napig bírna egy "okostelefon" sem. -
fi:zi'k
nagyúr
Tipikusan egy olyan eszköz lehet amit a panel 8. emeletéről dobál ki Mari néni, mert Pistike otthon hagyta és már lusta visszamenni érte.
-
meroly
veterán
Jó kis gép. Hamár telefonméretben gyártanak sonimék, akkor veszek egyet
-
pusszycat
nagyúr
Ezt öröm volt nézni is
Samsung BADA...Samsung Wave a hullámok ereje! Bada 2.0 : A Tenger ereje
-
lcee79
addikt
és ebbe beletesznek egy 1750es akksit....A 4.7 colos kijelzős 2 magos procis gépekbe meg az 1600-asnak is örülni kell
Nem értem én ezt
-
forintuser
őstag
Verekedni is lehet vele. ..
-
Flashback
addikt
-
hemaka
nagyúr
komolyan bírja a gyűrődést
-
stewe780
őstag
Én csak az üzemidőért irigylem a gépet, de azért nagyon.
-
JR.CSé
senior tag
A sonimról eddig is tudtuk h ott van a szeren
Bár minden telefon ilyen ellenálló lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonöt méterről zuhant betonra a Sonim strapabíró mobilja, mégis tökéletesen használható maradt.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ukrajnai háború
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Windows 10
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest