- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Acer notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Steam Deck
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
futo001
senior tag
Simán megéri, szép munka. A különbség elképesztő, nem is hallottam erről a modról eddig.
-
nemlehet
őstag
Én személy szerint teljesen elégedett vagyok az emulátorral, bár tény, hogy rendes joystickal nyomtam (vettem ilyen felpattintható tartókonzolt a telefonhoz). Nem nagyon tudtam sose megérteni, hogy miért mondják sokan, hogy "nem olyan". Tényleg nem, jellemzően technikai szempontból sokkal jobb (pl nem lassul be ami főleg az NES címeknél gyakran gond volt, vagy normálisan megy LCD TV-n is).
Nyilván manapság már egyre nagyobb ritkaság egy működő példány, szóval csak felfelé fog menni az ára. Sárga kazettás nintendo hamisítványok is néha vicces árakon mennek a nosztalgia miatt.
Ne érts félre nem beletrollkodni akartam a témába. Szép munka tényleg és ez egy érdemi upgrade a konzolnak. Biztos sok órát bele fog tolni a gyerkőc és nem is alaptalanul.
-
sonar
addikt
Azért az emulátor közel sem nyújtja ugyanazt az élményt. Akkor már inkább egy másik eretknekség: nintendo ds + flash kártya és akkor ugyanúgy lehet save-lni...
12k - nézőpont kérdése. 5k ért vettem annó 3 játékkal. Ilyen moddolt GBA-kat 20-30k vagy néha még többért szoktak árulni. Hozzáteszem, nem szándékozom eladni.
Magam részéről semmi nosztalgia, retró. Sosem volt kézi konzolom, ismeretségben is csak 2 embernek volt klasszik gameboy-a. Inkább egy kis történelem. Van aki antik tárgyakat gyűjt, restaurál én meg néha napján Nintendo kézi konzolokat.
-
nemlehet
őstag
Mondjuk létezik ezer és egy emulátor Androidra pár dolcsiért ami úgy már reklám mentes és offline. Mondjuk tény a hogy a touch screen azért nem ugyan az. Cserébe pl bármikor savelhetsz, vagy vannak beépített cheat-ek, javítások, néha guide-ok és akár több szá játékot fel tudsz rakni.
Én nem mondanám hogy feltétlen megéri azért 12k elég borsos ár egy GBA-ra úgy hogy még neked kell tákolni otthon. Bár a különbség megdöbbentő, nem hittem volna, hogy ilyen pofásan tudnak kinézni ezek a játékok. (bár tény hogy telefonon pl Pokemon Fire Red és meglepően szép volt).
De ha nyilván nosztagia, meg emlék és szeretnéd, hogy a gyerkőc is átérezze a nintendo lázat akkor nem rossz ötlet hobby projectnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro Gari: 25.09
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest