Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
válasz
medvezsolt #21 üzenetére
Mivel én Multiplayerrel soha semmilyen játéknál nem foglalkozom, így a csapatjáték és etikai dolgok nekem tabuk maradnak, pontosabban nem érdekelnek, értelmüket vesztik.
-
huskydog17
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #19 üzenetére
Igen, ilyen az én taktikám is, én Far Cry 2 alatt csinálok hasonló dolgokat, szinte csak mesterlövész fegyvereket vittem magammal a küldetésekre és mindig az erdő mélyéről leptem meg az ellent. Az első lövés után aztán ment a sűrű bozótosban a macska-egér játék.
-
huskydog17
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Igen, én például az ilyen emberek közé tartozom, én a minél sűrűbb növényzetet preferálom. Bár ez a videó engem egyáltalán nem nyűgözött le, de azért picit szabad reménykedni, ha nem lesz túl bugos a játék és amennyiben nem csinálnak olyan hatalmas nagy baromságot, mint a Crytek a Crysis 2 esetében (értsd: brutális mesterséges gépigény növelés), akkor nálam lesz esélye.
A Far Cry 3 nála meg már most tuti befutó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest