- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Nagyon jó cikk lett, átkozottul jó volt olvasni!
Meg nézni is jó volt, mert nagyon szép, igényesen összerakott kis konfig lett!
Én is ITX méretben gondolkoztam eredetileg, de rájöttem, hogy egy mATX kuckó sem sokkal nagyobb (a Dragon Slayer-em kb. ~5%-kal lehet nagyobb térfogatú ennél), általában mégis több lehetőség van bennük, talán picit könnyebben szerelhetőek, és olcsóbbak.
Szóval aki külső méretre kb. ekkora házban gondolkozik, az szerintem nézzen mATX dobozokat is, bőven van választék, és ebben a méretben mégis csak flexibilisebb egy mATX konfig.
Az ITX az igazán pici dobozkáknál tud lenyűgöző lenni, AMD APU-nak, vagy non-K Intel CPU+valami low-profile VGA-nak tökéletes, de ha már nagyobb VGA beszerelésére is van igény, akkor már mATX méretű lesz kívülről a doboz... De az a jó, hogy tényleg csak ízlés, igény és szeszély kérdése, hogy mit vesz az ember, akkora a választék.
Nagyon király kis házikója lett Szkájléknak, bár az a piros nappali belső jól mutatja, hogy csak nemrég gazdagodtak meg a Feriék...
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Formula-1
- iOS alkalmazások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest