- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
silverlight-ot tényleg magyarok találták fel?
-
Vladi
nagyúr
Köszönjük a cikket, bár azt kell mondanom, hogy a technológia napjai meg vannak számlálva.
-
törölt tag
-
Köszi! Este meg is csinálom - egyszer már megcsináltam egy másik eljárást, de nem igazán működött.
Amúgy a MS annyiban ludas a PH!TV-ben, hogy egyszerűen még a Moonlight nem támogatja a Silverlight minden verzsönjét. Nem is hiszem, hogy nagyon fogja, mert a Silverlight-ot már a MS se fejleszti.
-
törölt tag
én így néztem a focieb-t ubi alól
mondjuk chrome alá nekem istennek nem akart felmászni, ezért a fox lett a dedikált kliens az eb idejére -
F34R
nagyúr
Nekem így sem megy vele egy csomó oldal.
PH TV-nek is flash-re kellene állnia , valami vimeo vagy hasonó jobb channelre. -
yknarf
tag
-
hito
nagyúr
ARM verzió nincs, csak 32 és 64bit? Nem is lesz?
-
Taky
senior tag
Hasznos írás, köszi!
-
ViZion
félisten
Köszi a cikket -megcsináltam, amikor fórumba írtad, működik frankón
PH!TV-ért kát azért, kereshetnének valami mást igazán, vagy legalább adás után dobják fel YT-re, hamár oldaluk is van...FlekkeN: Már megjelenésekor is sokan kritizálták, hogy minek ez a miez
Persze mindenki azt hitte M$ majd jól megmutatja, mert van pénz és tudja "marketingelni"
Hiszen ismeritek, hogy hány M$ programozó kell kicserélni a kiégett fénycsövet az irodában? Semennyi, ez HW hiba... És hány M$ szakember? Semennyi, ezután a sötét lesz a szabvány...(angol eredetiben talán viccesebb, de azért a lényeg ott van...
)
Igazából nem nagy kár érte... -
FlekkeN
aktív tag
Köszi a cikket! Itt megjegyezném, hogy a moonlight fejlesztése befejeződött. A Silverlight nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket a Microsoft szerint és lehetséges, hogy az 5-ös verzió volt az utolsó. Továbbá az is valószínű, hogy Windows 8-as támogatás sem lesz, szóval bárki is támogatja is még ezt a technológiát kösse fel a gatyáját és hagyja el a süllyedő hajót.
-
gabo9201
senior tag
RTL Most vajon megy már? Egy bő fél éve próbáltam Ubuntu alatt ezzel a Moonlight Playerrel, de akkor még nem ment (Firefox-al)
-
-
gzbotii
nagyúr
Igy mar lehet nezni MA/PH!TV-t linux alol is
-
wetomi
aktív tag
És működik! Firefox és chrome esetén is. Köszönöm szépen! És meglepően egyszerű, mert eddig yastból telepítettem, de úgy nem működött, valószínűleg pont az ms codec hiánya miatt.
-
bizony hasznosnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest