- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HP nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepe78
senior tag
Sokat használtam az általam említett AC-t.
Nem csak ebben a házban..
Elég kényes vagyok a zajra.
Ár / érték arányban nálam ez a tuti befutó. -
hibavissza
veterán
Ez a ventilátor dolog nehéz, mert szerintem nagyon le tudja rontani egy ventilátor teljesítményét egy sűrű szita vagy porvédő. Sokat kísérleteztem és arra jöttem rá, hogy a megfizethető (4000 Ft) alatti kategóriában nincs olyan 12 cm-es venti, amelyik leszabályozva néma lenne. Abba nem érdemes belemenni, hogy teljes fordulaton hangos, mert ez evidens.
Kompromisszumot kötöttem és a legkevésbé idegesítő zajút választom, még ha effektív hangosabb is. A kattogás, váltakozó hangú zaj marha idegesítő tud lenni éjjel, még ha nem is hallható nappal.
A saját gépemnek sincs hangja nappal...éjjel azért búg picit...ezt is el lehetne tüntetni, csak sok kiadás és munka lenne. -
Pepe78
senior tag
Nálam az eddig megfordult cm ház Elite 335,HAF912,922,932 gyári 12cm es ventije pont ilyen kattogós volt. Nem értem miért nem lehet kiküszöbölni ezt a hibát.
Az AC fehér lapátos hydro csapágyas 1200 ft os ventije nagyon jó.
Szerintem a Cm házakban található gyári ventik jóval zajosabbak minden tekintetben.Ezt nem olvastam , én magam tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi