- ASUS ROG Ally
- Milyen széket vegyek?
- OLED TV topic
- Léghűtés topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tschubi
tag
Szia! Gondolom állítható fali tartókra gondoltál, azoknál valóban rá lehet dugni, mert lesz hely. De maga a művelet szerintem ott is körülményesebb. Illetve ebben az esetben jobban el fog állni a faltól a TV. Ez persze nem feltétlenül "hiba". Soundbar: nem használtam még ilyet, ezért kérdezem csak: a térhangzást mennyire tudja kiemelni? De igazából én a cikk azon megállapítására reagáltam, hogy ennél a TV-nél picit lehúzták a beépített HK hangszórókat.
-
Tschubi
tag
Alapvetően tényleg jó kis TV! A képe jónak tűnik, piros pont a távirányító kialakítása. Ami nálam egy nagy fekete pont: falra szerelve nem lehet használni az USB és a HDMI portokat.
Lehet, hogy pont ezért nem tud kezelni USB-n keresztül egeret, billentyűzetet? Hangzás: ha vki ennyi pénzt költ egy TV-re, akkor szerintem illene normális (pl. 5+1) hangrendszerre kötni minőségi(bb) hangzásért. Ha meg épp csak híreket néz, akkor a beépített 2+1 hangszóró is bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS ROG Ally
- Interactive Brokers társalgó
- Gitáros topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest