- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-book olvasók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RepeatSector #11 üzenetére
A Black Mesa Source nem ugyanaz, mint ez felturbózás. Ott átalakítják a pályákat is valamennyire, és egyáltalán, nagyon jót fog tenni az új köntösbe csomagolás. Már nagyon várom!
Ha próbáltad a Half-Life Source verziót, már ott is nagyot dobott a Source motor megvilágítási rendszere és a kiváló víz megvalósítás. Tehát a BMS oda fog b@szni, ha végre megérkezik, de sajna WID státuszban van, azaz nincs megjelenési időpont, megjelenik, ahogy sikerül befejezni.
-
bigga
aktív tag
Jó ez, kell egy kis nosztalgia - nem egy agyalós game az biztos..
-
monsta007
tag
Én meg tegnap kaptam PC Guru-hoz teljes játéknak
-
Viktor77
titán
válasz
RepeatSector #7 üzenetére
Ezt hogy érted? Amennyit én láttam belőle, az pont ugyanaz volt mint a régi, csak új grafikával. Ergó, hogy lehetne rosszabb?
-
RepeatSector
senior tag
haver megvette én meg lenyúltam de sztem nem lett olyan jó mint az eredeti
-
Sicilian
addikt
válasz
Dr. Romano #1 üzenetére
+ még 1
-
Viktor77
titán
válasz
Dr. Romano #1 üzenetére
A napokban végeztem a SE-vel, szerintem is jobb mint a FE. Viszont a 2 majd most jön, bár állítólag az rosszabb.
-
válasz
Dr. Romano #1 üzenetére
+1
-
Hunter2
addikt
kipróbálom, régen is tetszett az agyatlan hentelés.
-
válasz
Dr. Romano #1 üzenetére
Számomra is!
-
Dr. Romano
veterán
Az SE-t várom. Számomra az a best!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest