Új hozzászólás Aktív témák

• attila9988

őstag

válasz cousin333 #69 üzenetére

E-Maxx: Operának sem gond. Egyes felhasználók néha több száz fület használnak egyszerre. Ezt azért egy kicsit túlzásnak érzem...

Pl én családon belül azt mondtam hogy internet explorer -t tilos használni. Operát állítottam be nekik, (linux lett volna az alap, ha nem lenne a család legkissebb tagja, akinek barbie öltöztetős játékai alá windows kell) illetve korlátozott felhasználói jogokat a biztonság érdekében. Nos, annyira megszerették a böngészőt, hogy határozott ellenérzéseket váltott ki belőlük hogy egyes ismerősöknél internet explorer -t kell használniuk, és elkezdtek rá olyan színonima szavakat használni mint "vacak"; "ócskaság"..:D Sőt, ajánlották is nekik hogy próbálják ki "azt a másikat" ami otthon van.. Imádják hogy egyszerre nyitva van 30 fül, mégjobban imádják hogy azok meg is maradnak, a gyorskeresés is tetszik nekik, a gyorsindítóval együtt, és még maguktól is fedeznek fel új tulajdonságokat.. Ez nagy szó az ő esetükben..:DD

A firefox -al nem is próbálkoztam az esetükben, mert ahhoz hogy mindent úgy, és olyan jól tudjon mint az opera, plugin -okat kéne egyesével frissítgetnem, ráadásul az lassabb is, személyes tapasztalataim alapján. (Nem érdekelnek a tesztek, számos gépen próbálkoztam, és érzésre, szemre az opera mindíg győzött. A 9 -es sorozat óta ez még látványosabb, bár el kell ismernem hogy a ff3 is nagyot lépett előre a gagyi 2. után)

A fentiek mutatják, hogy az internet explorer miért is olyan elterjedt.. Ha még az öcsémnek is úgy kezdik az iskolában az internetet "bemutató" tananyagot, hogy a böngésző egyet jelent az internet explorer -el...:( Itthon viszont tiltó listán van, akinek nem tetszik az felügyeli a saját gépét..:D

Munkahelyi környezetben is az opera -t terjesztem, de ott maradhat az IE is, végülis nem internetezni jönnek a dolgozók..:D Ha viszont házhoz hívnak szervíz munka alkalmával, ott garantáltan vetnek legalább egy pillantást a FF -ra, és az Opera -ra is, aztán választhatnak mit akarnak.... Az esetek 60% -ban ebből a kettőből valamelyik a gépen marad távozásom után is..:)

Új hozzászólás Aktív témák