Hirdetés
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- TCL LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
"azt ne mondd nekem, hogy a munkaerőpiacon nem az anyagelvűség elvei vannak jelen. az, hogy otthon ki mit gondol, csinál, minek él a családjával, ahhoz senkinek semmi köze. a munka világa viszont erről szól, szigorúan az anyagról, az előállított értékről. akkor van baj"
Szerintem meg akkor van baj, ha a munkaerőpiacot kizárólag az anyagelvűség uralja. Nézd csak meg a válságot. A túlnépesedést. A környezeti katasztrófát. Mind az anyagelvűségnek köszönhetjük.

(#116) ArchElf:
Hajrá. Miért ne. Polihisztorság lehetetlen. Viszont a szakbarbárság eluralkodott. Ezért volt pl, nálunk is értelmiségi modul rendszer. Így tanultam pl: digitális fényképészetet. Nem tudom, műszaki képzéseken tanulnak bármi humán dolgot? Ha nem, akkor nem ártana.

(#119) Huma:
Még nem. Viszont tegnap este Hajdúböszörményen kocsikáztam át este. A szemem csípte a füst.
Talán már gázmaszkkal járnánk mindenhová, mert a természetes oxigén megszűnt volna. -
Vladi
nagyúr
Vagyis van pár tucat ember évente, akiknek jól megy, a többi meg kínlódik. Semmi köze ennek a szakhoz, ennek kizárólag kishaznánkhoz van köze.
Ebből a szembpontból tök 8, hogy az illető bölcsész, nyelvész, közgazdász, vagy építészmérnök. Jah hogy a munkaügyiben több az építész mint a bölcsész?...
-
Vladi
nagyúr
"Én még nem tudom, ehhez mivel járulok hozzá, de tarisznyám nincs."
Hmm... az jó, ha írtak már nekem programozók mélt, hogy segítsek linukszot beállítani??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
DE-BTK 2007.
(#14) hoffman_:
"Az, hogy kiterjed rá az általánosítás, nos, szar ügy "
Várjál! Hány mérnök nem kapja meg a diplomát, mer kínlódik a nyelvvizsgával. Szar ügy.
Sógornő jelöltem bölcsész. De olyan igazi. Japán szakos. Most végez. A Suzukihoz hívják tolmácsnak. 400k-s kezdővel. Szar ügy.De most komolyan. Nem hanyagolhatnánk már ezt a bölcsészezést, meg büfészakozást, mert kicsit már unalmas.
Én is marhára büfésnek éreztem magam, amikor a boncteremben, agyszeteket turkálva vizsgáztam kizárólag latinul beszélve. Naja. Jaa és munkám is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LEGO klub
- Ingatlanos topic!
- Robotporszívók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fapados Biostar alaplap érkezett
- További aktív témák...
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)