- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
Értem én, mire akartok kilyukadni, de normális esetben azért végez el valaki egy egyetemet, hogy jó pozícióban legyen a munkaerőpiacon. Ha valaki magáért a tudásért véget el egy szakot, amire nincs kereslet, akkor ne csodálkozzon, ha gyári melós lesz belőle.
Milyen hatalma van például a mongol szakon megszerzett tudásnak? Hol lehet ezt reálisan kamatoztatni úgy, hogy az nem hobbi, hanem valóban azt lehet mondani rá, hogy ezért megérte elvégezni az egyetemet?
Nem kötözködni akarok, de nem sokat ér, hogy valaki éveket tanul valamit, amivel aztán nem tud mit kezdeni az életben.
-
Mr X
veterán
-
Mr X
veterán
válasz
Crystalheart #9 üzenetére
Hát én sem vagyok villamos-mérnök, de itthon már cseréltem ki villanykapcsolót.
Bocs, nem beszólás, csak adta magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Forrmell.enn
- Microsoft Excel topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest