- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- 3D nyomtatás
- Analóg fényképezés
- Milyen egeret válasszak?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScrapUnit
aktív tag
Örömmel jelethetem, hogy a legutóbbi eltűnést sikerült felgönygyölíteni és a kedves vásárló ajánlott levélként megkapja az eltűnt terméket. Fontos, hogy aki ilyen problémába ütközik, mint én, a budapesti elosztóközpontnál kell, hogy reklamáljon. Van egy raktáruk, ahol a csomagból kiesett és egyébdolgokat tárolják. A telefonszámot nem teszem közzé, de privátban bárkinek megadom. Minden esetben a vevőnek! kell panaszt tennie. Fontos az is, hogy legyen bizonyítható a fizetés (átutalás, számlakivonat) és a sérült doboz, boríték, stb. Próbálták ránk bizonyítani az eltűnést, de nekünk mindenről volt bizonyítékunk.
Érdemes reklamálni, az én esetemben ráadásul egy sima levélként küldött termékről van szó!
-
ScrapUnit
aktív tag
Volt egy 3. eset is, ezt nem írtam bele a cikkbe. Kb. 25km-ről jött volna egy kis csomag, amiben usb kábelek voltak. Egy ismerős küldte volna, mert csatlakozósérült pendrive-ra és más eszközökre szerettem volna ráforrasztani. Nagyjából 3-4 hónaja várom a csomagot és semmi nem jön a mai napig sem.
-
ScrapUnit
aktív tag
Hello!
Üdv a klubban!
Igen én is így vagyok vele, remélem a gépébe belevág a villám, zárlatos lesz, stb., illetve ha fényképezőgépbe, GPS-be teszi a kártyát, akkor azt eltulajdonítják tőle!
Komolyan mondom felháborító, hogy még a legkisebb értéket is kiszedik a borítékból. Ha még egy alaplap, vagy más nagyobb méretű dolog tűnik el, azt megértem valahol. Szánalmas, hogy nekem kell törnöm azon magamat, hogy miként tudom a küldeményt sikeresen célba juttatni, ha a távolság esetleg akadályozza a személyes átvételt/átadást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest