Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
üdv
nálam maga a ff és pl a youtube (tehát flash) oldalak is lassan indulnak be.
nyilván két különböző probléma, de egy fx-8120 + 8gib + ssd-nél én nem vagyok hajlandó másodperceket várni mire betöltődik egy oldal
én úgy gondolom hogy ha újratelepíteném a ff-t biztos minden szuperül menne de ez nem megoldás.
ha egy ramdiskre raknám a kesst felgyorsulhatna a dolog?
a beállításaim - azt hiszem - úgy vannak, hogy ne kövessenek a weboldalak, és kilépéskor mindent töröljön.
kb így:
felhasználó által megadott beállítások, semmi pipa csak az utolsó kettőnél. a beállításoknál pedig: mindent töröljön kivéve mentett jelszavak, és weblap beállítások, talán a kukikat se töröltetem. a lényeg hogy bejelentkezve maradjak mindig mindenhol.tehát valószínűleg nincs csigabájtnyi adat-kép-mp3-jutub tárolva kilépés után. mégis rettenetesen lassan indul.
még egy add-on, hogy nem érdekel az ssd élettartama, tehát nem a misztikus élettartam-hosszabbítás céljából szeretném áthelyezni a cache-t.
Dirr
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest