Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak tudni majd Win8-al a tabletek... Alapból nekem nagyon bejövős. Főleg, ha fenemód jól optimalizált lesz a cucc...
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
komloskaroly #3 üzenetére
Én nem is bánnám, ha lenne egy ilyen tablet is.
-
Gadgetfun
tag
A Developer Preview megjelenésének hetében letöltöttem a kis netbookomra, és pár nap használat után már meg voltam győződve, hogy ennek nagy jövője van minden eszközön, és igazából ez való egy tabletre nem az Android, ez lehet az egyetlen alternatívája az iPadnak. Ezt többször is leírtam már topicokban/fórumokon, kaptam is érte hideget meleget, de ahogy egy ideje sorban jönnek a hasonló hírek a gyártóktól, kezd az az érzésem lenni, hogy a végén még igazam lesz
-
RaveForce
veterán
A Samsung mellett a HP
most v keverem őket mással, de nem úgy volt h kiszállnak a hardver businessből, és csak sw téren folytatják?
-
adrianv
tag
Eddig nem hittem abban, hogy a microsoft sikereket fog elérni a mobilkommunkiáció és a tabletek piacán, de látom, hogy egyre több gyártó kötelezi el magát w8 mellett.
-
Pantal
senior tag
Jövö év második féléve messze van még sajnos..
-
Wave86
tag
Olyan sokáig kell rá várni?
Nem baj, a Win 8 remélhetőleg február környékén bemutatkozik, onnantól már lehet tudni, hogy mennyire lesz bejövős a rendszer. -
David3
őstag
válasz
komloskaroly #3 üzenetére
Szerintem nem lenne vicces, teljesen beleillene a jelenlegi Samsung-stratégiába.
-
szirtesp
tag
de az ARM-es procin futó win8-on lehet "rendes" 32 bites programokat futtatni?
-
leslieke
Jómunkásember
Már csak a Badás tabletek hiányoznak a Samsung palettárájól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD 15,4" kijelző i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- HP ENVY 17,3" 4k UHD IPS notebook - Core i7-1165G7, 16GB, 1TB SSD
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest