Hirdetés
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Májusi hardverszeánsz
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
szebev
senior tag
válasz
zotymoty #50280 üzenetére
Megoldodott a problema .... Viszont nem igazan ertem , hogy mi volt az ! Vegig a Zotymoty gepen probaltuk felrakni a firmet, de nem sikerult, aztan atmasoltuk ugyanazokat a file-kat az en gepemre es elsore felment a KF3 !Leellenoriztem a softver verziot es ezt irja :1106242233LISS8500XXKF3 ! Ez igy nekem erdekesen hangzik
Ilyennek kell lennie , vagy vmit elrontottam vhol ?
Ja , es Zotymoty a tesom es csak azert en irok helyette, mert neki nem volt turelme es ideje megvarni,hogy vegezzek. Nem is tudja , h kesz a teloja ! ( feligmeddig )
Egyebkent azert raktuk ujra az 1.2, mert mindig jelzett ,h usb kapcsolodas pedig nem is volt semmi radugva a telora... Igy 1 nap alatt lemerult a telo, ugy hogy nem is hasznalta ! A baj az , h ez a problema meg mindig jelentkezik az uj firmnel ! Valakinek vmilyen uj otlet esetleg ?
Ez a hsz. inkabb lesliekenek ment volna !
Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest