- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
27E-ért van most Photo Hall-nál és igen csak baráti ár érte szerintem, venni szeretnék egyet, valaki elárulni, hogy milyen minőségben játsza a zenét és, hogy mennyire hangos? Gyári vagy más fülessel!
Előre is nagyon köszi! -
Mamuska
őstag
Kicsit tényleg drága, a samsung hangszórómániája a mobiloknál is megmutatkozik.
-
kecsetif
aktív tag
Ennyi pénzért ez nekem nagyon nem tetszett. Fél ennyiért kapok olyat, ami kisebb, és még telefonálni is lehet vele... (Gyengébbek kedvéért egy átlagos zenelejáccós telefonra gondolok... )
-
Porcupain
aktív tag
Visszatérve a S5 témához, mi is az a jack végű kábel?
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
törölt tag
Nekem tetszik a CX300, csak úgy, hogy be volt dugva vele a fülem, nagyon kellett figyelni a közlekedésre, s ez lefárasztott. A Nokiával együtt az utcai zenehallgatással is felhagytam, már nem is hiányzik.
Azért egy iPod minőséggel mindettől függetlenül meg lennék elégedve, de elgondolkodtató, hogy a kis Clip is jobban szól. A Cowon meg gondolom egyszerűen lemossa - arról legalábbis mindenütt azt írták, hogy remek a hangja, anno szemeztem is valamelyik modellel. A Samsung lejátszóit abszolút nem ismerem, egyéb termékeiket viszont megelégedéssel használom.
-
BloodRay
veterán
-
törölt tag
Amit hosszabb ideig használtam, az az iRiver iMP-550, Creative Zen Vision:M 30GB, s Nokia N95 8GB, mindegyiket Sennheiser CX-300-zal. Előbbi kettő nagyon szépen szólt, szerettem őket, a Nokia viszont gyászosan teljesített, el is adtam. Ezek a referenciáim, hozzájuk képest nem tudom hol helyezkedik el a Clip, vagy az iPhone, mert egyiket sem hallgattam.
Hallgattam viszont iPod-ot (5. generációs) pár napig, az én fülem számára abszolút rendben volt a hangja. Ha az iPhone hozza ezt a szintet (merem róla feltételezni), akkor egy szavam sincs a lejátszó részére. (A különböző formátumok támogatása nálam nem szempont, az eredeti lemezek mellett az összes zeném mp3, filmre meg ott a TV.)[ Szerkesztve ]
-
peti85
senior tag
Hogy miért is hallgatják egyesek a tömegközlekedésen, meg utcán kihangosítva a zenét?
Köszi Samsung!
Itthon is futott a reklám.HP Elitebook 8560w DreamColor | Pixel 8 | Samsung Watch 5 Pro LTE | Panasonic P50S10E | nVIDIA SHIELD TV 2015 | Polk MagniFi MAX
-
Porcupain
aktív tag
Mi az a jack és samu csatlakozó végű kábel? Mire való?
velem érdemes üzletelni: http://goo.gl/xqTM9
-
törölt tag
válasz Typhoon47 #25 üzenetére
Ha valaki azt írja, hogy nem annyira ismert, nyilván a magyarországi viszonyokra gondol, mert itt él. Ebből a szempontból tökmindegy, hogy az USA-ban mi van.
Ha szükségem lenne egy hordozható lejátszóra, ilyen árak mellett biztos nem vennék külön mp3 lejátszót. Keresnék helyette egy olyan telefont, amely megfelelő erre a célra - sokkal egyszerűbb és kényelmesebb megoldás. Az ilyenek közül az iPhone a legszimpatikusabb, csak hatalmas nagy, ráadásul érintőképernyős. Nálam mindkettő vásárlást kizáró ok.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
negyedes
addikt
Samu szoval inkabb kihagynam . Zen es Sansa power .
Egyebkent draga, csomo marha ficsor, parasztvakitos cuc.Itt romaniaban nagy divat a telefonkihangositszornyuzenebomboltet stilus(tudom jo paraszt helyen lakom ) es egyszer lattam egy sracon egy polot amire ez volt irva(persze romanul):"Ha zenet akarsz hallgatni akkor vegyel fullhalgatot!".
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Typhoon47
senior tag
Hozzád én ugyan nem szóltam. Te kezdted osztani a hülyeségedet. Ne lepődj meg , ha páran leosztanak miatta . Mellesleg a véleményemet leírhatom. Tudod ezért van külön kis topicja a tesztnek. Volt már egy rakat Samu a kezembe, tudom miről beszélek, megnyugodhatsz
"Education is important but big biceps are importanter"
-
BloodRay
veterán
Nem fogunk ezen vitatkozni. Neked megfelel ez a lényeg.
Amit írtam azért írtam, mert az nem a márka hibája, hogy te nem ismered.
Ez egy készülék tesztjének fóruma, ahova nem csak azt lehet írni, hogy az mennyire jó, hanem azt is mik a hátrányai, negatívumai."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Redy
tag
válasz Typhoon47 #25 üzenetére
10 embert megkérdeznék nemhiszem hogy tudná mi az. Ok hogy Magyarországon. És azt is elhiszem hogy jó. De hidd el igazán nem érdekel a TE véleményed erről. Csak azért hogy leszólj nem kell egy fórumba irni. Én a témát lezártam nekem minden szempontból jó te meg örülj az M6odnak.
-
BloodRay
veterán
És az, hogy ismertebb az előny szerinted ahhoz képest, hogy jobb minőségű a másik??
176x220 pixelen ekkora méretben szerintem márpedig nincs élvezeti értéke a videózásnak pl."A kihangosítója meg annyira nem jó hogy bárkit is zavarjon a buszon. ennyi."
-> Épp ezért zavarnak a kihangosított készülékek... Még ha jó zenét játszanak le vele akkor is csak az idegesítő cincogás hallatszik pár méterrel arrébb."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz WonderCSabo #23 üzenetére
Sandisk Clip-je kicsi,(nagyon) olcsó, támogatja losslesst és nagyon jó hangminőségű. Akinek tényleg csak jó minőségű zenelejátszásra kell készülék azoknak tökéletes.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Typhoon47
senior tag
na most már kicsit felment a pumpa. mi az hogy nem annyira ismert? magyarországon talán igen, de ne hidd azt, hogy nem röhögnek szájba teszem azt USA-ba. Akárhogy is szépítjük ez egy tégla, nagyon drágán. ja és nem, nincs olyan hihetetlenül jó hangzása. M6hoz képest legalábbis valami rossz vicc.
[ Szerkesztve ]
-
Redy
tag
Ahha lehet hogy jó márka de nem annyira ismert mint pl samsung, sony. Az meg sztem eléggé egyéntől függ hogy felesleges dolgokat is tud (kinek mi felesleges)... lehet neked nincs rá szükséged de másnak igen. A kihangosítója meg annyira nem jó hogy bárkit is zavarjon a buszon. ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Ezek meglehetősen drágák... Egyébként most vettem észre, S5 is támogatja.
" Támogatott fájlformátumok: MPEG4, JPEG, MP3, WMA, OGG, AAC, FLAC, TXT"
Bloodray: Na és melyik ami olcsóbb, megéri, és támogatja a FLACot? A lossless lejátszás nem egyenlő FLAC lejátszással.[ Szerkesztve ]
-
Stiky
senior tag
Olyat tud-e, hogy ébresztési funkció zene/rádió bekapcsolással?
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
BloodRay
veterán
válasz WonderCSabo #17 üzenetére
Már régóta vannak jó flac-ot lejátszó készülékek.
Többek között ahogy írták is a Cowon-ok( Redy -> ez az egyik legjobb márka csak szólnék), csak ezek irreálisan drágák szerintem. Én kicsi Sansa Clipem is lejátsza pl a losslesst.
Ez az S5 meg fiataloknak való akik vagizni szeretnének vele.
Ezért az árért mérföldekkel jobb készülékeket lehet kapni, amik pl mentesek a teljesen felesleges képességektől és amiket nem fogok szétverni a gazdájuk fején ha meghallok a tömegközlekedésen kihangosítva."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Redy
tag
pffff
Na látom itt is jönnek az ilyen hihetetlen okos emberek mint te. Szerinted kit érdekel a véleményed a samsungrol? Meg eleve hogy irsz róla ugy hogy nem is próbáltad? Ennyi erővel én is beírhatnám igy a populárcowonodat mondjuk életbe nem hallottam róla biztos nagy márka. Egyébként az S5 lejátsza a FLAC-et a legújabb frissítéssel.[ Szerkesztve ]
-
ndavid
tag
válasz KilgoreTrout #16 üzenetére
Na igen, Samsungoknál mindig olyan a magyarítás, mintha valami online-fordítóval csinálták volna... Amúgy az eredeti skin visszaállítását jelzi az egyik, a másik meg eredetileg "last state" volt talán, az utolsó hallgatott zenét indítja, ahogy az a tesztben le is volt írva. De a "fény mód" se rossz.
Don't panic!
-
LonGleY
veterán
válasz WonderCSabo #17 üzenetére
Van régóta. A márka neve: Cowon.
Ennyi, nem szaros populársamsung. -
WonderCSabo
félisten
válasz Blood Mage #7 üzenetére
Youtube minősége olyan gagyi, hogy attól esik szét az asztal... A FLAC mindjárt más (CD minőség losslessen ~fele akkorába tömörítve). Vajon mikor lesz FLAC-ot lejátszó hordozható lejátszó?
Milyen albumokat töröltetek le a MP3-asról? -
KilgoreTrout
senior tag
Mintha kissé fura lenne a magyarítás.
Vajon mit takar az "Én héjam visszaáll" és az "Utolsó állam" menüpont?(Bár lehet, hogy csak le vagyok maradva mp3 lejátszók tekintetében, és ez minden újabb készüléknél alapfelszereltség...)
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Nekem is van egy ilyesmi, jobban mondva az előd. Egy K5-ős. Látom forma világilag nem nagyon változott. Az enyém is nagyon frankon szól csak sajna behalt a fülhallgatóm Így most egy Sony fülessel hallgatom, mondjuk egy jobb fajtával
Egyedül a dinamika amit hiányolok belőle meg hogy túl halk szerintem, de azért elég szépen szól. Mondjuk az én X-FI hangkártya + Sennheiser HD555-ös fejhallgatóm után már nem az igaziHope was the right choice, and it always will be.
-
Redy
tag
Nekem ilyen mp4em van lassan 2 hónapja. Átlagosnak nem mondanám mert még egy mp4-lejátszót nem hallottam így szólni mint ez. Nem a beépített hangszíneket kell használni hanem az egyénit és ott meg lehet adni a basszus erősségét. A fülhallgatója tökéletes. Magas hangerőn se torzít. Maximun basszuson pedig hallgatni se birom mert már fáj a fülem pedig nagyon tisztán szól. Sony walkman-t ez mellett egy napon nem lehet említteni. Élőben sokkal elegánsabb mint képen és az anyaghasználat is tökéletes. A slidera sincs egy rossz szavam se. Igazi samsung minőség. Az ár talán kicsit magas de szerintem senki se bánja meg ha ilyet vesz.
[ Szerkesztve ]
-
A bluetooth-ért ötös, a külső hangszóróért pedig azok nevében is haragszom, akik majd a 6-os villamoson lesznek kénytelenek hallgatni a legújabb matyiésahegedűs nótákat.
Amióta meghalt az alig 2 éves Samsung mp3-lejátszómban a memória, megfogadtam: soha többet samu mp3 lejátszó.
-
fene_vad
senior tag
rettentő drága, felesleges ficsörökkel. Meizu M6.
-
sanzi89
addikt
Nagyon, nagyon, nagyon drága.
Amúgy tetszetős kis kütyü."Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Typhoon47
senior tag
Ez egy tégla, átlagos zenei teljesítménnyel, kis kijelzővel és drága is. Kihagyós.
-
szente
addikt
az utolsó képen a destination unknown örök klasszikus
-
cizoe
őstag
válasz Blood Mage #7 üzenetére
Meg van otthon FLAC-ben. Beszarsz, olyan.
-
Blood Mage
senior tag
Nekem nem tettszik abszolút. Olyan mint egy hatalmas tégla, és baromi drága.
Rákersetem erre a Chemical Brothers Under The Influence számra youtube-on és találtam is egy bass test címűt. Huh, nagyon dúrva mélyek vannak benne! Az X-210es hangfalamtól majdnem szétesett az asztal! Bár hangosabbra véve nagyon torzított...[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Minek egy mp3 lejátszóba hangszóró?
Majd a sok tizenéves bömbölteti a tömegközlekedési eszközökön, utcán[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
cizoe
őstag
A hétre volt elvileg jelezve a Phenom review, hát úgy tűnik, átcsúszott jövő hétre.
-
cizoe
őstag
A gui tetszetős, de Samsung lejátszóra akkor sem adnék ki pénzt. Zen powa'!
OFF:Már azt hittem, Phenom II teszt lesz, hát tévedtem.
-
total90
veterán
Jó teszt és jó a cucc is,csak hát az ára...de lehet megér egy vételt.Majd ha bedöglik a mostani lehet egy ilyenre fektetek be
Ha nincs jó, ló a szamár is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest