Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Hobby elektronika
- 3D nyomtatás
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssz
őstag
hát igen, agy az alap romot nem tudod cserélni, viszont szerintem nem az lehet a gond. főzz egy új romot és csak szimplán rakd fel recoveryből. először hagyd ki a témát is. próbáld ki anélkül. ha nincs gond, akkor rakd fel a témát és amit még akarsz. ha utána nem működik legalább tudod hol lehet a hiba.
-
8zabi
őstag
nekem is cx300-am van, igy hát én sem voltam kibékülve az elején egyik playerrel sem, de már lassan két hónapja ezt használom
tudom, mobil, nem zenélésre való, de hát az 1 gigás iAudio5-ből már rég kinőttem, egy hasonló kategóriás zenelejátszóra meg nem telt a Spica mellett
-
Skynet258
veterán
Így van, azt gondoltam tegnap, hogy át is pakolom a cuccokat, de aztán nem volt elég időm rá, többet kell szórakoznom vele mint szerettem volna... Viszont a héten, maximum a hétvégén szinte 100%, hogy megszűnik a blog és a fórum is, illetve új helyen lesz mindkettő.
Ezen kívül nem a Spica lesz a fő téma, a blog amúgy is inkább általános android helyszín, mert azok a programok és játékok mindenre jók, illetve a fórum az elejétől úgy van azért kialakítva, hogy legyen hely a többi készüléknek is.
Szóval lesz még vele melóm, de szerintem jó lesz -
PGee
tag
-
pdaghost
tag
Ja kérem aki éjjel is olvasgat.
Tény, hogy fáradtan már könnyű átsiklani az infók felett.
Örülök hogy segíthettem.Annyit még a GPS-hez ( bár ez inkább csak megfigyelésből adódó infó ), hogy az első indításnál ha nem vagy nyílt terepen ( én lakáson belül szoktam nekiindítani ), akkor jó pár percet kell várni, hogy műholdat találjon, de utána minden oké vele.
-
pdaghost
tag
A kereső ilyenkor ám sokat segíthet: nézd a 10 hozzászólást
A navigációra meg nekem eddig nem volt panaszom ( de igazából ezt is kérdezték már itt párszor )
-
gps76
őstag
Én Htc Dream-et használtam 8 hónapig,és hiába volt mindenféle moddolt rom,meg rootolás,lassú volt,főleg a RAM miatt.Boot után taskiller-rel kilőttem mindent és 35-40 MB maradt szabadon.
Viszont azt nem értem,hogy abban 192 MB volt papír szerint,ebben a 70-80 MB boot után ami szabad,akkor a Spica-ban szerintem 256 MB van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Nintendo Switch 2
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- GTA V
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- BestBuy topik
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4180
- Nothing CMF Phone 1 (8/128) független, dobozában, 12 hó jótállással!
- Apple iPhone 15 Pro (256GB, 92%) független, dobozában, 12 hó jótállással!
- Apple iPhone 15 (128GB, 100% 20ciklus) független, dobozában, 12 hó jótállással!
- Samsung Galaxy Z Flip6 (12/256) független, dobozában, 12 hó jótállással!
- iPhone X / 256GB / Space Grey / Független
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G8 - 15.6" FHD IPS - i7-1185G7 - 32GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR !!
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Fedezd fel az új dimenziót a Sapphire RX 7800XT-vel!Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest