Hirdetés
- A Nintendo szerint a Switch-et kell venni, ha nem tetszik a Switch 2 ára
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Figyelmeztethet a GeForce-ok esetleges leégésére az ASUS GPU Tweak
- A kézikonzolokat helyezi előtérbe az új Arc meghajtó
- Egymilliárd dollárra is büntetheti az USA a TSMC-t
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen egeret válasszak?
- ASUS notebook topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
Szerintem mindeképpen próbálj ki egy "Gyári alapállapotból" indulni. Ha így is újraindul, akkor egyértelműen valamilyen hardvergond van, de ha nem, akkor olyan szoftver okozza a problémát, amit időközben feltettél. Pl. az is lehet, hogy 2 szoftver külön-külön jól elvan, de ha egyszerre vannak telepítve, akkor újraindulást okoznak. Ezt már nehezebb kideríteni. Ha alapállapotban jó, akkor egyesével tedd vissza az appokat, és figyeld ki, hogy melyik telepítése után jön elő az újraindulás.
Más: Én ma leraktam az asztalra a telefont, és megjelent egy üzenet "Hiba!". Ennyi, és egy OK gomb. Ezt megnyomva minden működött tovább normálisan. Lehet, hogy csak szólt, hogy ne tegyem le olyan durván, mert az hiba?
-
picur220
veterán
Nekem is az a legbejövősebb...
(Hero)
A Tattooban nekem is a kijelzőfelbontás a gubanc, az miatt sokkal kevesebb az app, és azzal a lendülettel akár zárt telot is vehetnék, bár egyiknek sem olyan a felülete, mint az androidé. Szerintem.
Nekem a telo ne indulgasson újra, mert kivágom az ablakon
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tőzsde és gazdaság
- Konteó topic
- Politika
- Suzuki topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Jogász topic
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest