- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
Szerintem mindeképpen próbálj ki egy "Gyári alapállapotból" indulni. Ha így is újraindul, akkor egyértelműen valamilyen hardvergond van, de ha nem, akkor olyan szoftver okozza a problémát, amit időközben feltettél. Pl. az is lehet, hogy 2 szoftver külön-külön jól elvan, de ha egyszerre vannak telepítve, akkor újraindulást okoznak. Ezt már nehezebb kideríteni. Ha alapállapotban jó, akkor egyesével tedd vissza az appokat, és figyeld ki, hogy melyik telepítése után jön elő az újraindulás.
Más: Én ma leraktam az asztalra a telefont, és megjelent egy üzenet "Hiba!". Ennyi, és egy OK gomb. Ezt megnyomva minden működött tovább normálisan. Lehet, hogy csak szólt, hogy ne tegyem le olyan durván, mert az hiba?
-
picur220
veterán
Nekem is az a legbejövősebb...
(Hero)
A Tattooban nekem is a kijelzőfelbontás a gubanc, az miatt sokkal kevesebb az app, és azzal a lendülettel akár zárt telot is vehetnék, bár egyiknek sem olyan a felülete, mint az androidé. Szerintem.
Nekem a telo ne indulgasson újra, mert kivágom az ablakon
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Energiaital topic
- Hunt: Showdown
- alza vélemények - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged