Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
Na erőt vettem tegnap este magamon és flasheltem. Először főztem itt egyet yonip-al rendesen kiherélve. Felállt szép volt gyors volt de a 640x480-as video csíkozott. Főztem még egyet nem állt fel aztán még egyet voku-val és az sem állt fel. Ráengedtem többször is illetve wipe dalvik is volt bőven de sikertelen.Természetesen tiszta telepítés volt mind 3x.
Ment vissza előző rom .(Rutyika féle sgm eredeti kernel új video) és kapott egy voku v2.5_16bpp kernelt. Minden szép és jó kíváncsi vagyok meddig és az üzemidő változik e.bocsika.: WPA2-PSK , Encryption:auto-n nem próbáltad?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung A04S 32GB / Újszerű állapotban / 12 hónap állapotban
- Bezámítás! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest