Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
Na erőt vettem tegnap este magamon és flasheltem. Először főztem itt egyet yonip-al rendesen kiherélve. Felállt szép volt gyors volt de a 640x480-as video csíkozott. Főztem még egyet nem állt fel aztán még egyet voku-val és az sem állt fel. Ráengedtem többször is illetve wipe dalvik is volt bőven de sikertelen.Természetesen tiszta telepítés volt mind 3x.
Ment vissza előző rom .(Rutyika féle sgm eredeti kernel új video) és kapott egy voku v2.5_16bpp kernelt. Minden szép és jó kíváncsi vagyok meddig és az üzemidő változik e.bocsika.: WPA2-PSK , Encryption:auto-n nem próbáltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
Üzleti előfizetők hirdetései
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest