Hirdetés
- Notebook hibák
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch - Időtálló
Üdvözöllek a Samsung Galaxy Watch okosóra topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szabolss1968
csendes tag
Nekem úgy, hogy egész nap be van kapcsolva a mobil rész, és beszélni is szoktam valamennyit, simán kibír egy napot az óra....
(Nyilván az órán csak akkor beszélek, ha a szituációból kifolyólag muszály, a legtöbb beszélgetésre a telefont használom.)
Az óra telefon része csak arra kell, ha muszály hogy elérhető legyek, de a telefont nem tudom - vagy kényelmetlen lenne - magamnál tartani.
-
szabolss1968
csendes tag
Tudod, aki szokott sportolni, de fontos, hogy bármikor elérjék, de a nehéz telefont nem akarja, vagy nem tudja magával vinni, annak ez NÉLKÜLÖZHETETLEN.
Én például úszom minden nap, és még úszás közben is szokott csörögni a kezemen az óra, és fel tudom venni, tudok beszélni úgy, hogy a medencéből sem kell kimennem, és a telefont sem kell - és itt nem is tudnám - magamnál tartani.
Ez igaz lehet ha biciklizel, futsz, focizol vagy bármilyen más olyan szituban, ahol A TELEFONT NEM TUDOD - vagy nagyon kényelmetlen lenne - MAGADNÁL TARTANI.
(Régen vártam már, hogy - a vizisport miatt - megjelenjen egy olyan okosóra, ami vízálló is, így sportolás közben is használható. Ez az első ilyen termék. )
[ Szerkesztve ]
-
szabolss1968
csendes tag
Csak azért írtam, mert ide illik, mint hír, és tudatni akartam, hogy szerdától a magyar Telekomnál is kapható, és SIMÁN MŰKÖDIK AZ eSIM KÁRTYÁS SZOLGÁLTATÁS.
(Ami egyébként asszem júniusban idult, még kisérleti jelleggel. Annyira, hogy iPhone XS, vagy hasonlót decemberig nem is lehet eSIM-mel kiadni... De ez már konkrétan működik.)
Nem mellesleg: örülök baromira neki...
[ Szerkesztve ]
-
szabolss1968
csendes tag
válasz Ezekiel Ston #449 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
szabolss1968
csendes tag
Uraim!!!!
Örömmel jelentem, hogy magyarország első Telekomos Galaxy Watch LTE használója lettem!!!
Az óra tökéletesen üzemel, mint telefon!!!
Még a medencében ülve is úszás után simán telefonáltam rajta!!!Szuper!!!
-
szabolss1968
csendes tag
Amikor én rendeltem (2018.09.05), akkor csak simán rendelhető volt, nem volt Telekom, vagy Vodafon megkülönböztetés, csak maga az óra volt az oldalon.
(Nem volt sehol semmilyen szolgáltató jelezve...)
Mostmár látom, hogy úgy van kirakva, ahogy írtad, de akkor nem volt még ilyesmi, csak maga az óra....
Egyébként úgy gondolom, hogy az eSIM, mint olyan nemzetközi szabvány, tehát itthon is mennie kellene...
(Ha németországban veszel egy telefont, - ha nem konkrét szolgáltatótól veszed, tehát független a készülék - akkor itthon is működnie kell....)[ Szerkesztve ]
-
szabolss1968
csendes tag
Sziasztok, egy hónapja vettek egy Galaxy Watch 46mm LTE órát, de azóta sem sikerült a magyar Telekomnál az eSIM profilt az órára küldeni, így nem haználható az telefon funkciója.
(eSIIM-et kaptam, de a paramétereket nem tudtuk az órára küldeni. Nem kéri a QR kódot...)
Van valakinek tapsztalata, vagy ötlete ezzel kacsolatban -
szabolss1968
csendes tag
Sziasztok, nekem van egy LTE-s Galaxy Watch 46mm-es órám.
Van valakinek tapasztalata, mert nekem nem sikerült az eSIM profilt aktiválni (átvinni) az órára, pedig a Telekom simán kiadta a szükséges QR kódot az eSIM előfizetés aktiválásához, de a Samsung Wearable a mobilhálózatok menüpont alatt nem is kér QR kódot, csak gondolkozik egy kicsit, aztán kiírja, hogy a szolgáltatáa nem aktiválhatő erről a telefonról......
Próbáltuk egy haverom telekomos iPhone-járől is, ott bekéri a QR kódot, de kis gondolkozás után ugyanazt írja, mint az androidos verzió....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest