Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpityu2
őstag
válasz ITHero.hu #6260 üzenetére
A Samu figyeli a tápfeszt is meg az áramot is, ha valami nem ízlése szerint van lekapcsolja a gyorstöltést. Valami olyan kell ami stabilan tudja az 5.2V-ot 2A mellett is.
Okos mérnök a hülyeséggel is kalkulál. Avagy, a "Figyelj oda jobban" tábla nem munkavédelmi eszköz....
-
zseko
veterán
válasz ITHero.hu #6258 üzenetére
Bocs, tegnap a szokásosnál jóval később értem haza, és már túl későn jutott eszembe, de most megnéztem neked. Lényegében ugyanúgy tölti, mint a lakásban, az autó nem járt közben, és ugyancsak SilverCrest márkájú az autóstöltő is. A kábel egy kínából rendelt BlitzWolf volt.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz ITHero.hu #6255 üzenetére
Úgy vettem észre, hogy szereti a 2A-t. És a normális kábelt. Ha azt szeretném, hogy értelmes idő alatt fel is töltsön. Ilyen hoki 700mA-t tudó izékben felesleges még gondolkozni is... szerintem. Igaz nem próbáltam még kocsiban sűrűn, így vele nincs sok tapasztalatom (töltöttem már, de nem emlékszem), de egy S8+-om van, és azt hiszem valami kínából rendelt, 5V 2A-t tudó autós töltővel kb. majdnem ugyanannyi idő feltölteni, mint a hálózatival.
Holnap, ha nem felejtem el, akkor letesztelem. Van egy mérőkütyüm, majd megnézem mennyit vesz fel. Ez pl. egy 5V 2.1A SilverCrest töltővel van, a példa kedvéért most rádugtam:HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz ITHero.hu #6247 üzenetére
Gyári 6.0.1 rom, nem próbáltam ezen mást, nekem nincsenek jó tapasztalataim custom romokkal. Működik, gyors, stb, de mindig hibádzott valami.
erzol valószínűleg ez hozhatta rendbe, a végén már mindent is nyomtam rajta egyszerre
Nem jött volna jól, ha másikat kellett volna venni, mert az egyetlen amiben értelmet látok az az S7(+) lett volna, annyit meg szándékoznék kiadni tabletért.
Még mindig jól megy rajta az amire használom, igaz már lassult a böngészés a net és a folyamatosan hízó appok növekvő teljesítményéhsége miatt.[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz ITHero.hu #6245 üzenetére
Gyakorlatilag lefagyott, úgy mint itt páran már írták régebben. Semmire nem reagált, többször is két percig nyomtam egyfolytában a be/kikapcsoló gombot, de semmi. Majd próbáltam, hogy össze-vissza nyomkodtam és nyomva tartottam a gombokat, aztán végül újraindult nemrég.
HR24.hu
-
Prien
addikt
válasz ITHero.hu #6221 üzenetére
Nem tudom, hogy megoldaná-e a wifi problémát, de egy próbát megérne.
Nem kell root hozzá, csak letölteni a XEH vagy TMH 5.0 gyári romot, értelemszerűen a T800 vagy T805-höz valót. Boatloader számra figyelni, az stimmeljen és mehet felfelé Odinnal. Előtte reset.Viszont,ha még nem csináltál ilyet, akkor célszerű keresni valakit a közelben, aki segít.
A kevés is több a semminél.
-
ITHero.hu
csendes tag
válasz ITHero.hu #6216 üzenetére
Újabb fejlemények...
Ma úgy döntött a tab, hogy hanyagolná a Wi-Fi-t és a Bluetooth-ot...
A kis csúszka egy pillanatra úgy csinál mintha bekapcsolna, aztán kikapcsol...
Kezdem azt gondolni, hogy alaplap hibás a tab...
Esetleg valakinek valami ötlete?Akku csere előtt néha szarakodott a wifi, de az szimplán abban merült ki, h eldobálta a hálózatot, aztán újra csatlakozott...
Ilyet még nem csinált...Az akku csere után működött még a wifi, még mielőtt az lenne a tipp, h akkor sérült meg valami...
Bárcsak megoldódna ez (ezek) a probléma...
Sajnálnám kukázni... A legszebb kijelzős tabom ever... 😥
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Viccrovat
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest