Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• oncsi

őstag

válasz tepenzed #5027 üzenetére

Valahol van egy határ, mint mindig. Ezért olyan nehéz mindenki kedvére valót gyártani bármiből. Nálad ez a határ máshol van, de biztos neked is van egy pont, ami alatt lehet akármilyen jó a készülék, nem vennéd meg.

Azt mondod, hogy a teljesítmény a lényeg.. Én meg naponta találkozok olyan Tab S használókkal, akiknek a teljesítmény a sokadik a sorban. Nekem is. Az első mindig a dizájn. Az fogja meg a vevőt legtöbbször. Téged nem, mert mint mondtad téged a teljesítménnyel vettek meg.
    A dizájn után a tartalom. pl én a kijelző idő legalább 40%-át a menüt használva töltöm (sok programot használok feélváltva amik szintén a menü színében "pompáznak) És ezt a 8bites szín kavalkádot nem merném mutogatni senkinek.
    Szóval, igen. Mások vagyunk, de ez így a jó. Félre ne értsd, nem azt mondom, hogy biztosan nincs akinek ez a CGA grafika tetszik, De én már 30 éve is undorodtam ezektől a fantáziátlan felületektől.

Ja es Ezek topiklakók sem a teljesítményben élik ki a kreatív vágyaikat. Amit a Google dizájnerei csinálnak a fortelem. Még a Samsung talán menthető, mert csak a frissítéseinél alkalmazza ezt a csodás grafikáját.

[ Szerkesztve ]

Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél

Új hozzászólás Aktív témák