Hirdetés
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Fire TV stick/box
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shanyiee
csendes tag
Üdv. a szerkesztőnek!
Köszönöm a cikket bár a karácsony már elmúlt. Igazából az unoka öcsémnek keresgéltem hasonló készségfejlesztő táblagépet. Mást kapott a picur de a születésnapjára biztosan ezt fogja már kapni
A cikk igen hasznos és tanulságos volt a számomra ám egy dolog nem tetszett. Én erre a termékre nem csak egy "tetszett" plecsnit nyomtam volna.
Aláírom, nem egy "igazi" Galaxy Tab3 de figyelembe kell venni a célközönséget is és azt is, hogy ilyen kivitelben vagy minőségben nem fut túl sok tablet a piacon. Tehát ez a része a piacnak szinte teljesen kiaknázatlan. Jó magam is fontosnak tartom a következő generáció okítását és szoktatását (bár nem hiszem, hogy ezt nagyon kellene. Tapasztalatból mondom, hogy értenek ők hozzá)
Árban se rossz gép, persze relatíve drága főleg ha egy ötévesnél idősebb de 12nél fiatalabb gyerkőcnek szánjuk. Ami azért az előre telepített app-okból jogos feltételezés. Ám akinek van gyermeke az és ezt a vonalat szeretné járni az úgy is azt vallja, hogy az ő gyermeke minden pénzt megér. (eleinte, szerintem a második lezúzott tablet után elgondolkozik ezen a kijelentésen)Minden esetre köszönöm még egyszer a cikket. Számomra tanulságos és hasznos volt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazából meglepő, hogy ezt eddig nem csinálta meg más: tablet gyerekeknek, három éves kortól ajánlja a gyártó. Kifejezetten jópofa.
- Futás, futópályák
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- iPhone topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Fotók, videók mobillal
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst ajándék tok és fólia
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest