- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shanyiee
csendes tag
Üdv. a szerkesztőnek!
Köszönöm a cikket bár a karácsony már elmúlt. Igazából az unoka öcsémnek keresgéltem hasonló készségfejlesztő táblagépet. Mást kapott a picur de a születésnapjára biztosan ezt fogja már kapni
A cikk igen hasznos és tanulságos volt a számomra ám egy dolog nem tetszett. Én erre a termékre nem csak egy "tetszett" plecsnit nyomtam volna.
Aláírom, nem egy "igazi" Galaxy Tab3 de figyelembe kell venni a célközönséget is és azt is, hogy ilyen kivitelben vagy minőségben nem fut túl sok tablet a piacon. Tehát ez a része a piacnak szinte teljesen kiaknázatlan. Jó magam is fontosnak tartom a következő generáció okítását és szoktatását (bár nem hiszem, hogy ezt nagyon kellene. Tapasztalatból mondom, hogy értenek ők hozzá)
Árban se rossz gép, persze relatíve drága főleg ha egy ötévesnél idősebb de 12nél fiatalabb gyerkőcnek szánjuk. Ami azért az előre telepített app-okból jogos feltételezés. Ám akinek van gyermeke az és ezt a vonalat szeretné járni az úgy is azt vallja, hogy az ő gyermeke minden pénzt megér. (eleinte, szerintem a második lezúzott tablet után elgondolkozik ezen a kijelentésen)Minden esetre köszönöm még egyszer a cikket. Számomra tanulságos és hasznos volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Új bontatlan N-One NPad X1 11 collos tablet
- PocketBook 700 Era eBook olvasó Wifi, Bluetooth, beépített háttérvilágítás Sunset bronz
- iPad Air 5 64GB Cellular Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4256
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest